Tatil & Seyahat Burada 1 ay kalacak olsanız yanınıza kimi alırsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Buraya kiminle gitmek isterseniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Burada 1 ay kalacak olsanız yanınıza kimi alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yataktan başka vurgu yok yani 😂 inzivaya çekilirdim sanırım. 1 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl Ne güzel sadece yatak hiç çıkmazdımm Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 626 cevap paylaştı. @Yerin7katdibi seni buraya getiriyimmi reiss 😂 gözün gönlün açılır 😂 0 7 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Reis valizimi hazırlıyorum 🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Reiss😂seninle ikimiz burada ne manyak şeylere imza atardik dimi 🤣🤣 çok makara geçerdi valla 😂 ben varlığımla ortamı yeşertirdim 🤣🌿☘️🌷🌿🌹☘️🌿 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Reis varlığın yeter ortam zaten yeşil 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eyvallah reiss 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Reis 1 ay burdayız o zaman 🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 1 ay çok sıkılırız reiss 😂 in cin top oynuyor baksana 🤣 bir hafta yeter bence ne diyorsun Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 1 hafta ideal reis 🤣 Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir ay sevgilimden bask kimseyle duramazdim cekemezdim 0 0 Yorumla
Muhabbetortağı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Arkadaşlarımla ne eğlenceli olur ama ndjxncncncncnj 0 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kitap güzel bir kadın bolca şarap 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 351 cevap paylaştı. Yalnız kalırım, bir ay kimseyi çekemem. 0 0 Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Tek başıma kafa dinlemeye harika olurdu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yataktan başka vurgu yok yani 😂 inzivaya çekilirdim sanırım.
Ne güzel sadece yatak hiç çıkmazdımm
Hallo,
Hiç kimse
Danke schön.
@Yerin7katdibi seni buraya getiriyimmi reiss 😂 gözün gönlün açılır 😂
Reis valizimi hazırlıyorum 🤣
Reiss😂seninle ikimiz burada ne manyak şeylere imza atardik dimi 🤣🤣 çok makara geçerdi valla 😂 ben varlığımla ortamı yeşertirdim 🤣🌿☘️🌷🌿🌹☘️🌿
Reis varlığın yeter ortam zaten yeşil 🤣🤣
Eyvallah reiss 😂
Reis 1 ay burdayız o zaman 🤣
1 ay çok sıkılırız reiss 😂 in cin top oynuyor baksana 🤣 bir hafta yeter bence ne diyorsun
1 hafta ideal reis 🤣
Bir ay sevgilimden bask kimseyle duramazdim cekemezdim
Arkadaşlarımla ne eğlenceli olur ama ndjxncncncncnj
Kitap güzel bir kadın bolca şarap
Yalnız kalırım, bir ay kimseyi çekemem.
Tek başıma kafa dinlemeye harika olurdu.
Balayı suitim olurdu yanımda kimin olacağı belli😂
Tek başıma tabikide
Tabiki sevgilimi
Ben tekte giderim.
Hiç kimseyi
@LiseliBeybii
Safiye soyman