Tatil & Seyahat Burada kimle kalmak isterdin? hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben yalnızlığı seçerdimBakma öyle her yer kar buz diye Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Teşekkürler @KürkMantoluHayri Burada kimle kalmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Yalnız kalmak 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl O kişinin kendisinden haberi yok. Onun ile 😀🤦 1 5 Yorumla hürdeli +1 yıl İyiymiş 😄 kendisinden haberi yok ki benden olsun diyorsun. E haliyle senden haberi yoksa burada kalmak istediğini de bilmiyordur. Yorumla Sezen33 +1 yıl Yes😀 Yorumla hürdeli +1 yıl Hadi hayırlısı 😄 Yorumla Sezen33 +1 yıl Amin 😀 Yorumla hürdeli +1 yıl Amin😊 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Burada sevgiliyle falan kalınır o da bende yok.Tek de kalamam korkarım 😃 1 1 Yorumla hürdeli +1 yıl Olur belki neden olmasın 😄 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 358 cevap paylaştı. Hiç kimseyle istemezdim korkarım ben öyle yerlerden... 1 7 Yorumla hürdeli +1 yıl Korkulacak ne var ki ne güzel sessiz sakin. Kimseyi de istemiyorsan tek kalmayı seviyon demektir. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Tek kalmayı severim ama öyle bir yerde istemem Yorumla hürdeli +1 yıl Bence güzel bir yer. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Yer güzelde benlik bir yer değil. Yorumla hürdeli +1 yıl Güzel ama senlik değil peki senlik olan nasıl bir yer olmalı Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Bahar ya da yaz ayında deniz kenarı olması yeter.. Yorumla hürdeli +1 yıl Ben de Denizin kenarında olmak istiyordum yaz kış ama olmadı işte. O yüzden dağ bayır yeter bana. Yorumla
Paticiii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayalimdeki sevdiğim adamla kalmak isterdim. 1 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yalnız kalmayı isterdim ama mekan güzel değil bana göre değil. 1 0 Yorumla
Vazgeçgönül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Valla bi süre yalnız kalmak isterdim sonra da sevgilim gelsin 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 509 cevap paylaştı. kimse romantiklik yapmasın o soğukta dışarı wc için çık bakalım nasıl oluyo 😂😂 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı. Hııımmm güzelmişşş 1 1 Yorumla hürdeli +1 yıl Evet gayet güzel bence de Yorumla
Tozpembehayaller112 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kendim korkarım burada ayı neyin gelir 🤣🤣 1 1 Yorumla hürdeli +1 yıl Korkulacak bir şey yok bence. Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yalnız tabiki kafa dinlemeye ihtiyacım var 1 1 Yorumla hürdeli +1 yıl Bence de en doğrusu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yalnız kalmak
O kişinin kendisinden haberi yok. Onun ile 😀🤦
İyiymiş 😄 kendisinden haberi yok ki benden olsun diyorsun. E haliyle senden haberi yoksa burada kalmak istediğini de bilmiyordur.
Yes😀
Hadi hayırlısı 😄
Amin 😀
Amin😊
Burada sevgiliyle falan kalınır o da bende yok.
Tek de kalamam korkarım 😃
Olur belki neden olmasın 😄
Hiç kimseyle istemezdim korkarım ben öyle yerlerden...
Korkulacak ne var ki ne güzel sessiz sakin. Kimseyi de istemiyorsan tek kalmayı seviyon demektir.
Tek kalmayı severim ama öyle bir yerde istemem
Bence güzel bir yer.
Yer güzelde benlik bir yer değil.
Güzel ama senlik değil peki senlik olan nasıl bir yer olmalı
Bahar ya da yaz ayında deniz kenarı olması yeter..
Ben de Denizin kenarında olmak istiyordum yaz kış ama olmadı işte. O yüzden dağ bayır yeter bana.
Hayalimdeki sevdiğim adamla kalmak isterdim.
Yalnız kalmayı isterdim ama mekan güzel değil bana göre değil.
Valla bi süre yalnız kalmak isterdim sonra da sevgilim gelsin
kimse romantiklik yapmasın o soğukta dışarı wc için çık bakalım nasıl oluyo 😂😂
Hııımmm güzelmişşş
Evet gayet güzel bence de
Kendim korkarım burada ayı neyin gelir 🤣🤣
Korkulacak bir şey yok bence.
Yalnız tabiki kafa dinlemeye ihtiyacım var
Bence de en doğrusu
Kararsızım