Tatil & Seyahat 2 ay İstanbul’da gezilebilecek yerlere yakın düzgün ve temiz otel önerebilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İstanbul’da gezilecek ve merkeze yakın uygun orta fiyatlı, temiz, güzel ve güvenli bir otel önerebilir misiniz? İstanbul’da gezilebilecek yerlere yakın düzgün ve temiz otel önerebilir misiniz? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Phantaso22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 79% 2 ay Yalnız değilsen airbnb’den yüksek puanlı evlerde kalmanı tavsiye ederim gayet uygun ve kaliteli oluyor. Fiyatları da otellere nazaran daha ucuz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 75% 1 ay Hangi merkeze yakın abi? Bir sürü gezilecek yer ve merkez var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay ben genelde myword de kalıyorum ucuz ve kalitesi fena değil sirkeci tarafında Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aishalover Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Google? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay İstanbul’a ilk defa giden biriysen Google sana nasıl yardımcı olabilir bilgin yoksa böyle saçma sapan akıllarınızı kendinize saklayın lütfen Yorumla Aishalover 2 ay İstanbul'da yaşıyorum 15 yıldır ama ben bile google'dan bakıyorum, yorumlara ya da mekanlara. Ayıp bir şey depilk Yorumla
Siyahkadaryalnızım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Bende bugün geldim İstanbul’a mesaj atsana. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ridvanmayk2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Kadıköy'de var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Yalnız değilsen airbnb’den yüksek puanlı evlerde kalmanı tavsiye ederim gayet uygun ve kaliteli oluyor. Fiyatları da otellere nazaran daha ucuz.
Hangi merkeze yakın abi? Bir sürü gezilecek yer ve merkez var.
ben genelde myword de kalıyorum ucuz ve kalitesi fena değil sirkeci tarafında
Google?
İstanbul’a ilk defa giden biriysen Google sana nasıl yardımcı olabilir bilgin yoksa böyle saçma sapan akıllarınızı kendinize saklayın lütfen
İstanbul'da yaşıyorum 15 yıldır ama ben bile google'dan bakıyorum, yorumlara ya da mekanlara. Ayıp bir şey depilk
Bende bugün geldim İstanbul’a mesaj atsana.
Kadıköy'de var