Tatil & Seyahat 1 ay Güvenlik bakımından sorunlu ülkeleri gezmek risk midir sizce? Böyle ülkeleri gezmeye gider misiniz? LindströmFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Mesela Hindistan gibi çok kalabalık riskli ama gezip görülmesi gereken yerler var. Afrika ülkeleri buna dahil, Venezuela gibi ülkeler örnek. Güvenlik bakımından sorunlu ülkeleri gezmek risk midir sizce? Böyle ülkeleri gezmeye gider misiniz? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Legolas3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Hastalık kapılma oranı yüksek sıkıntılı durum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Danny13 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay hindistan bangladeş pakistan kadar kirli bir yer yok arkadaş bırak gezmeyi etrafından geçmem belgesellerde görünce midem bulanıyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 408 görüş paylaştı. Ne kadar istesem de riskli olarak görüyorum evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 46 , eig 68% 1 ay Risktir bence. 2 kere dusunmek lazim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Güney afrikaya gitmiş adamım hiç sorun olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 3,5b görüş paylaştı. Ben bu ülkelere gitmezdim açıkçası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 483 görüş paylaştı. Yok gitmem, korkarım ben😨 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,6b görüş paylaştı. Gitmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SelamBuseBennn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Riskli tabisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Hastalık kapılma oranı yüksek sıkıntılı durum
hindistan bangladeş pakistan kadar kirli bir yer yok arkadaş bırak gezmeyi etrafından geçmem belgesellerde görünce midem bulanıyor.
Ne kadar istesem de riskli olarak görüyorum evet
Risktir bence. 2 kere dusunmek lazim.
Güney afrikaya gitmiş adamım hiç sorun olmaz
Ben bu ülkelere gitmezdim açıkçası
Yok gitmem, korkarım ben😨
Gitmem
Riskli tabisi