Tatil & Seyahat Güvenlik bakımından sorunlu ülkeleri gezmek risk midir sizce? Böyle ülkeleri gezmeye gider misiniz? Lindström Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mesela Hindistan gibi çok kalabalık riskli ama gezip görülmesi gereken yerler var. Afrika ülkeleri buna dahil, Venezuela gibi ülkeler örnek. Güvenlik bakımından sorunlu ülkeleri gezmek risk midir sizce? Böyle ülkeleri gezmeye gider misiniz? Cevapla Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ben bu ülkelere gitmezdim açıkçası 1 0 Yorumla
Legolas3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hastalık kapılma oranı yüksek sıkıntılı durum 0 0 Yorumla
Danny13 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hindistan bangladeş pakistan kadar kirli bir yer yok arkadaş bırak gezmeyi etrafından geçmem belgesellerde görünce midem bulanıyor. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. Ne kadar istesem de riskli olarak görüyorum evet 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Risktir bence. 2 kere dusunmek lazim. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Güney afrikaya gitmiş adamım hiç sorun olmaz 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok gitmem, korkarım ben😨 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gitmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bu ülkelere gitmezdim açıkçası
Hastalık kapılma oranı yüksek sıkıntılı durum
hindistan bangladeş pakistan kadar kirli bir yer yok arkadaş bırak gezmeyi etrafından geçmem belgesellerde görünce midem bulanıyor.
Ne kadar istesem de riskli olarak görüyorum evet
Risktir bence. 2 kere dusunmek lazim.
Güney afrikaya gitmiş adamım hiç sorun olmaz
Yok gitmem, korkarım ben😨
Gitmem
Riskli tabisi