Tatil & Seyahat Benim gibi denizi izleyip huzur bulan var mı? eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsana huzur veren deniz ve martı sesleri alıp insanı götürür ve huzur verir ☺️ Benim gibi denizi izleyip huzur bulan var mı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Deniz bana da huzur veriyor. suyun sesi özellikle 1 1 Yorumla eray1970 +1 yıl aynen öyle deniz bir başka zaten
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cuma günü açılacağım. Küçük bir adaya gidip bir süre kafa dinleyeceğim. 1 1 Yorumla eray1970 +1 yıl vay süper başkan en güzeli ☺️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Para sayma makinasının sesinden aldığım huzuru başka yerlerden alamıyorum 1 5 Yorumla eray1970 +1 yıl Allah daha çok versin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cümlemize reis. Yorumla eray1970 +1 yıl Eyvallah ama bize uzak be baskan kactane yollarda köşe dönüyorum ama gerçek köşeyi donemiyorum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umarım bir gün dönersin. Yorumla eray1970 +1 yıl Eyvallah başkan amin Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Bizim burada deniz yok 😃 1 5 Yorumla eray1970 +1 yıl sizin orası neresi 😁 Yorumla 44asi44 +1 yıl Malatya Yorumla eray1970 +1 yıl himm olsun sizin oradada bol oksijen vardır ama burada deniz olsada orman havası başka Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Yinede severim memleketim sonuçta Yorumla eray1970 +1 yıl tabiki Türkiye'nin her yeri bir başka zaten sevmeyen olmaz gitmesek bile Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Deniz harika huzur kokar 1 1 Yorumla eray1970 +1 yıl kesinlikle öyle içini çok kişi denize dokmustur Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Denize uzağım 😒çok özlüyorum 1 1 Yorumla eray1970 +1 yıl :( umarım birgün gidesin Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Been :) 1 1 Yorumla eray1970 +1 yıl teşekkür ederim ☺️ Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben. 1 1 Yorumla eray1970 +1 yıl eyvallah ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Deniz bana da huzur veriyor. suyun sesi özellikle
aynen öyle deniz bir başka zaten
Cuma günü açılacağım. Küçük bir adaya gidip bir süre kafa dinleyeceğim.
vay süper başkan en güzeli ☺️
Para sayma makinasının sesinden aldığım huzuru başka yerlerden alamıyorum
Allah daha çok versin 😂
cümlemize reis.
Eyvallah ama bize uzak be baskan kactane yollarda köşe dönüyorum ama gerçek köşeyi donemiyorum :)
umarım bir gün dönersin.
Eyvallah başkan amin
Bizim burada deniz yok 😃
sizin orası neresi 😁
Malatya
himm olsun sizin oradada bol oksijen vardır ama burada deniz olsada orman havası başka
😃😃 Yinede severim memleketim sonuçta
tabiki Türkiye'nin her yeri bir başka zaten sevmeyen olmaz gitmesek bile
Deniz harika huzur kokar
kesinlikle öyle içini çok kişi denize dokmustur
Denize uzağım 😒çok özlüyorum
:( umarım birgün gidesin
Been :)
teşekkür ederim ☺️
Ben.
eyvallah ☺️
Çok severim