Tatil & Seyahat 3 günlük tatil turu biletiniz olsa nereye gitmek isterdiniz ülke veya şehir? Çoktaumrumdadeğil Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 🏖🌏 ve neyle gitmek isterdiniz tren, araba, uçak vs Güncellemeler+1 yıl Sorunun şeklini değiştirmeye ne kadar meraklısınız 3 gün kısa 5 gün olsun çocuk gibi 🙄 3 günlük tatil turu biletiniz olsa nereye gitmek isterdiniz ülke veya şehir? Cevapla Tatil Soruları Tren Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Amerika tabi ki 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Eski buharlı tren olursa nereye olsa giderim 😂 1 0 Yorumla
ilgmmoztrk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle Filipinler yazdirda orası şimdi Alllaaahhh 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 923 cevap paylaştı. 3 gün için sadece Yunanistan isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Amerika tabi ki
Eski buharlı tren olursa nereye olsa giderim 😂
Kesinlikle Filipinler yazdirda orası şimdi Alllaaahhh
İstanbul'a gider daha gelmezdim uçakla
3 gün için sadece Yunanistan isterdim
İstanbul.. sevdiğim adam orada
İtalya
Nevşehir
Amerika her zaman