hiç merak etmedim niyeyse. millet baya kullanıyor

Ben de hiç kullanmadım, ilgimi çekmiyor.
Evet, sık sık kullanıyorum. Çok iyi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hiç merak etmedim niyeyse. millet baya kullanıyor

Geçen sene bime aktüel olarak gelenini annem kendine almıştı. Bir kere bindi ve korktu. Ben birkaç kere bisikletim bozulunca yedek parça teminine bununla gittim ben, bir iki kere de marmaraya bisikletimi sokamadığım saatler için binmişliğim var. Minik tekerlekleri ile her çukuru her tümseği iliklerine kadar hissettiren, yine tekeri küçük ve ayakta sürüldüğü için vücut ile hakimiyet sağlanamayan, devrilmeye fazlasıyla yatkın, yük taşımaya elverişsiz taşınabilecek yük kapasitesi sırt çantasına sığabilenden ibaret olan konfor, güvenlik ve işlevsellik fakiri gereksiz, saçma bir alet kesinlikle. 250 watt gücü ile bassan da gitmez, rampada çekmez itmek gerek. Daha güçlü olan modelleri var elbette ama piyasadakilerin %80'i ve sokaktaki dakikalık kiralık olanların hepsi 250 watt gücünde. Bunun yerine adamakıllı bir bisiklet hem daha konforlu, büyük tekerlekleri, vücut ile kontrole yatkınlığı sayesinde devrilmeye daha az meyilli ve daha güvenli, çukurları da daha az hissettirir, konfor yönünden de avantajlı. Hem spor da yaptırır, sağlığa faydalı. Arkasına bagaj ve heybe takınca hatırı sayılır miktarda yük de taşır hatta ben bütün kamp yükünü bisikletin bagajına yükleyip kampa bile gittim. Geçen ay kendime ikinci bisiklet olarak bir katlanır bisiklet de aldım zaten, bisikletim bozulursa yedek parça teminine gidebileceğim veya toplu taşıma araçlarına sokabileceğim, yedek bir katlanır bisikletim de var daha da martı tipi scootera binmem.
Şıklardan birininde Evet kullanmadım ama cesaret edemedim de olsa iyi olurdu ) Çünkü devrilirmiyim etraftan görürler de rezil olurmuyum diye düşünmedim desem yalan olur )) Ama şunu söylemeliyim ki çok güzel bir proje. İşinsanı olduğum zamanlarda benim niye aklıma gelmedi demiştim. Hiç yapılmamışı yapmak hep hayalim olmuştur 🤗
Niye bilmiyorum ama bana çok gereksiz birşeymiş gibi geliyor birkez deneme amaçlı bir tur attım güzel aslında kullanılır ama hiç tipim değil sanırım içimden gelmedi.
Cevap
53Cevap
Ben de hiç kullanmadım, ilgimi çekmiyor.
Hiç binmedim ve merak da etmedim açıkçası.
Arkadaşlarla sahile oturmaya gittiğimizde doğrudan istasyonları var ve insanlar vızır vızır biniyorlar fakat çok fazla düşüp kendisini sakatlayanlar var hele ki iki kişi binip birbirinin üzerine düşenleri çok gördüm.
Hiç kullanmadım. İhtiyacım da yok. Trafik sıkışıklığından etkilenmek istemiyorsam motor kullanırım.
Çok kullandım. Gittiğim şehirlerde ihtiyacım oluyor çok yorulurum ben 😂 o an hangi scooter varsa üyelik yapıyom hemen 😂
Hiç kullanmadım ama destekçisiyim bu sistemin ulaşım konusunda güzel yenilikler ve iyi bir altyapı çalışması var
Param olmadığı için alamdım yoksa okulum çok uzakta oraya otobüste yok 1 buçuk saat yürümek zorunda kalıyorum her gün
Ben 4 tekerlek altında olan hic bir çeşit aracı kullanamıyorum.
Evet sık sık kullanıyorum. Trafiğin yoğun olduğu an çok avantajlı oluyor.
Benim ilgimi sadece elektrikli tek teker scooter çekiyor. Alırsam, ondan alırım.
En baştan beri tehlikeli geliyordu. Haşa daha tehlikeli geliyor hiç kullanmadımda
Gram ilgimi çekmiyor. Kullanmadım, kullanmayı da hiç düşünmedim. Yürümek daha iyi.
Ben de kullanmadım hatta hayatımda bisiklet bile sürmedim
Kullanmadım hiç aklımın ucuna bile gelemez kullanmak
Bisikletim var bunlar yerine onu kullanıyorum hem bedava hem daha sağlıklı 🤣
Arkadaşım düşüp her tarafını kanattı :D Güvenli değil
Güzel bir deneyim olur aslında. Hemde scooterlar ilk çıktığı zamanlarda denemiştim güzeldi 😊
Motor olunca hiç ilgili çekmiyor.
Ama merak ediyorum.
Belki bir binerim.
Kullanmadım bunlara martı dendiğini bile bu site sayesinde öğrendim
Korkuyorum bir gün yolda giderken slağın birini ezeceğim diye mal gibi atlıyorlar
Bunların ayakta duralan versiyonları var gayet güzel.
Motorsiklet kullandığım için bana oyuncak gibi geliyor 😂
Evt kullandım martı ama kızın bindiği fotodaki kullanmadim😂
Evt ben tehlikeli hım😂
pahalı olmasaydı ihtiyaç halinde kullanabilirdim
Millet buna ulasım aracı değil oyuncak olarak biniyor.
Güvenli olmadığı için kullanmıyorum kışın zaten bunlar trafiğe çıkmamalı.
Bizim apartmanın önünde çok var her gördüğümde binicem diye kendime söz veriyorum ama vardiyalardan hicbirşeye zaman kalmıyor..
Memlekette neresi kaldırım neresi yol belli olmadığı için arada derede kalan bir uygulama yayaya çarpmak çok olası aracın çarpmasıda. Yurtdışında kullanılabilir
İlgenmedigimden değil denk gelip binemedigimden ☺️
Ben de hiç kullanmadım. Ama denemek istiyorum.
Kullanmak istiyorum da düşerim diye, kullanmıyorum
Kullanmadım ama millet hep kullanıyor
Evet, sık sık kullanıyorum.
Bir kez kullandım keyifli oluyor
Güzel araç ancak ilgimi cekmiyor
Gerek yok, yürümeyi seviyorum
Hiç kullanmadım
Hiç kullanmadım ama merak ediyorum.
2 kere falan kullandım hoşuma gitmedi
iki terleklerle anlaşamıyorum
Hiç kullanmadım
Ben de kullanmadım eğlenceli olsa gerek