Tatil & Seyahat Kamp günlüklerinden selam. Siz bugün neler yapacaksınız? ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bugün günlerden hafta sonu ve sonbahar kampı diyebileceğim ilk kamp ⛺️ sizler bugün neler yapacaksınız? Kamp günlüklerinden selam. Siz bugün neler yapacaksınız? Cevapla Kamp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Temizlik yaptım bol bol 😂😂 iyi kamplar ✌🏼 1 1 Yorumla ByPoseidonn +1 yıl Çok teşekkür ederimm😋 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 718 cevap paylaştı. Haftasonu keyfim evde oluyor. Yazdan kalma son güneşleri balkonda yakalamakla meşgulüm... 1 0 Yorumla
Füruğ34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ben ofisteyim, kamp yapmayalı birkaç ay oldu. yaz kampı tercihim genelde :) iyi eğlenceler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Temizlik yaptım bol bol 😂😂 iyi kamplar ✌🏼
Çok teşekkür ederimm😋
Haftasonu keyfim evde oluyor. Yazdan kalma son güneşleri balkonda yakalamakla meşgulüm...
ben ofisteyim, kamp yapmayalı birkaç ay oldu. yaz kampı tercihim genelde :) iyi eğlenceler.
Mangall günü Arkadaslarimlan 😄
Anneannemin kabrini ziyaret edeceğim..