Tatil & Seyahat Ankara'da günübirlik nerelere gidebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eryaman dayim 1 haftadır gezdim birkaç yeri ama sıkılıyorum, tavsiye eder misiniz güzel bir yerler? Güncellemeler+1 yıl Anıtkabir e gidiyorum arkadaşlar buraya gelmişken görmeden gitmek olmaz 💙 Ankara'da günübirlik nerelere gidebilirim? Cevapla Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ankara'da yaşıyorum güzel pek bir yer yok açıkçası eryamanda Göksu park var oda öyle çok ahım şahım bir yer değil 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ulus gençlik parkı Anıtkabir 15 Temmuz meclise git müzeye Kızılay'a git Ankara kalesine git 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 557 cevap paylaştı. Ankara kalesine git. Anıtkabir e git. Gençlik caddesindeki Pikolet pikniğe git kokoreç ye. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 509 cevap paylaştı. Ankara'da gezilecek en güzel yer çinçindir mutlaka gitmeni öneririm 😂😂😂😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar komiksin , gul gul öldüm Yorumla saçdişkuş +1 yıl evetherhangi saldırıya maruz kalmamak için karşı her on adımda ben memur falan değilim potansiyel içiciyim diye bağırnakta fayda var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Harikalar diyarina git goksu pakina git semaverde cay ic ankamala git kizilayda takil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3 unu de yaptim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 705 cevap paylaştı. bende eryamandayım göksu parkına git harikalar ddiyarınnan git 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dün gittik oralara çok güzel evet Yorumla Memoo00007 +1 yıl Bugün hava soğuk biraz ama giderim dersen eğer altınköy var tavsiye ederim, ikea'ya filan git orası daa güzel :D Yorumla
saçdişkuş Takip Et Xper 4 Yaş: 55 +1 yıl ulusa giderken çankırı caddesini sor ordanda rüzgarlı caddesini sağlı sollu çok nezih mekanları göreceksin 0 0 Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bolu ya gidebilirsin sonbahar da çok güzel olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben Ankara diyorum sen bolu diyorsun Yorumla Papatyahayalleri +1 yıl Günübirlik gidebilirsin yakın. Onun dışında Gölbaşı a gidebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Zaten buraya 1 haftalığına geldimFazla vaktim yok Yorumla Papatyahayalleri +1 yıl Normalde nerde yaşıyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Polatlidayim askerdeyim ama :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı tezkereler Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Sagolun teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ankaralı değilim ama bir kaç kez gelip gezmiştim oraları istersen paylaşabilirim seninle 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Anıtkabir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugün oraya gidiyorum Yorumla yelizece +1 yıl tebriklerrrrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ankara'da yaşıyorum güzel pek bir yer yok açıkçası eryamanda Göksu park var oda öyle çok ahım şahım bir yer değil
Ulus gençlik parkı Anıtkabir 15 Temmuz meclise git müzeye Kızılay'a git Ankara kalesine git
Ankara kalesine git. Anıtkabir e git. Gençlik caddesindeki Pikolet pikniğe git kokoreç ye.
Ankara'da gezilecek en güzel yer çinçindir mutlaka gitmeni öneririm 😂😂😂😂😂😂
Ne kadar komiksin , gul gul öldüm
evet
herhangi saldırıya maruz kalmamak için karşı her on adımda ben memur falan değilim potansiyel içiciyim diye bağırnakta fayda var
Harikalar diyarina git goksu pakina git semaverde cay ic ankamala git kizilayda takil
3 unu de yaptim
bende eryamandayım göksu parkına git harikalar ddiyarınnan git
Dün gittik oralara çok güzel evet
Bugün hava soğuk biraz ama giderim dersen eğer altınköy var tavsiye ederim, ikea'ya filan git orası daa güzel :D
ulusa giderken çankırı caddesini sor ordanda rüzgarlı caddesini sağlı sollu çok nezih mekanları göreceksin
Bolu ya gidebilirsin sonbahar da çok güzel olur
Ben Ankara diyorum sen bolu diyorsun
Günübirlik gidebilirsin yakın. Onun dışında Gölbaşı a gidebilirsin
Zaten buraya 1 haftalığına geldim
Fazla vaktim yok
Normalde nerde yaşıyorsun ki
İstanbul
Polatlidayim askerdeyim ama :(
Hayırlı tezkereler
Sagolun teşekkür ederim
Ankaralı değilim ama bir kaç kez gelip gezmiştim oraları istersen paylaşabilirim seninle
Istersen bana gel benim evde gorulesi yerlerden😁
ben Ankara'da kuğulu parkı çok severim
Gençlik parkı
Kızılay
Ukus
Vsvs
Anıtkabir
Bugün oraya gidiyorum
tebriklerrrrr
Ata kule hanımefendi
Pavyona 😉😎
Gölbaşı