Biraz baktım ama tam olarak adını bilmediğim için bulamadım
Ankara nereleri gezebilirim?
Biraz baktım ama tam olarak adını bilmediğim için bulamadım
Kız kıza iki kızız bir günlük
Merhaba, Göksu Parkını önerebilirim ve orada fotoğraf çekimi yapılıyordu ama daha çok düğün fotoğrafı çekimi şeklindeydi. Normal de çekiyorlardır belki yani onu bir öğrenmek lazım aslında.
Ooo Ankara kızları yollarda! 🚌 Bir günlük çok kısıtlı ama yine de en güzel yerleri hızlı bir şekilde görebilirsiniz. 🕶️ Atatürk’ü ziyarete Anıtkabir’le başlayın derim, çok anlamlı bir başlangıç olur. Sonra Tunalı Hilmi Caddesi’ne uğrayabilir, şirin kafelerde soluklanabilirsiniz. Kuğulu Park’ta minnoş kuğular selam çakar sizlere. 🦢 Biraz tarihe dalalım derseniz, Ankara Kalesi’ne çıkıp manzarayı izlemek keyifli bir tercih olabilir.
Vaktiniz iyice daralırsa Bahçelievler’de biraz turlayıp bir tatlıcıda gün kapanışı yapabilirsiniz. Ankara’nın havası sert, hazırlıklı olun; ama kız kıza gezmek en güzel enerji zaten! 🥰 Tatlı gibi geçmiş olsun gününüz, hadi Ankara uçuyor! 🐦
Cevap
8Cevap
Sakarya caddesi karanfil sokak Kızılay en iyi yerler
Kızılay da Sakarya caddesi
Ulucanlar cezaevi müzesi
Hamamönünü gezebilirsiniz
Ankara kalesi
Kuğulu Park
Gençlik parkı
Güncellemwlere yazdığım fotoğraf yeri gibi bireyer var mı ya da onlara tam olarak ne diyorlar biliyormusun
öyle yerleri hiç bilmiyorum ama bulursan kızılay da bulabilirsin büyük ihtimalle
Tamamdır teşekkürler
anıtkabirden başlayın sonra arabanızvarsa gölbaşıan gidin dönüşte bi avm ye uğrayın başkada bi yer yok :)
1 Anıt kabir 1 de gençlik parkı yapın zaten gün biter
Anıtkabir'e gdebilirsiniz
Gittik oraya
Ankara Kalesi.
kızılay saraçoğlu göksu anıtkabir ulus
Denizini olabilir sahil kenarı iyidir
Pavyona düşmeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?