Sizce hata bizde mi yoksa rehberde mi?

Uzun oldu ama lütfen okuyun. Eskişehir'e turla gezmeye gittik bir güzel gezdik. İlk önce Odunpazarı'na gittik şöyle bir etrafı gezdidikten sonra saat 09.20 olmuştu 10.45'te burada buluşalım dedi. Tam 10.40'ta buluşma yerine doğru yürümeye başladık çok yakındık bir baktık bunlar çoktan toplanmış yürümeye başlamış bizi bekleyen yok neyse yetiştik hemen.

Sonra bilenler bilir Porsuk Çayı yani çarşı bölgesinde saat 11.30-11.45 gibi serbest zaman verdi ve saat 14.30'da burada buluşalım dedi. Bizde kendimizi ona göre ayarladık yemek yedik gezdik tekne turuna katıldık falan saat oldu 14.20 ve buluşma yerine doğru gittik bize 14.'te buluşacaktık dedi rehber bizde 14.30 diye biliyorduk dedik yok 14 dediler zaten bizden başka herkes gelmişti bizi beklemişler hatta defalarca telefon etmişler annemin telefonu sessizde kalmış hiç duymadık benim numaram yoktu onlarda. Ama ben buluşma için 14.30 dediklerine eminim diğer yerlere vakit kalsın diye bilerek saat 14'e çektiklerini düşünüyorum. Yanlış anlamış da olabiliriz 2.5 saat serbest zaman demiş olabilir ve biz bunu saat 14.30'da buluşma olarak da anlamış olabiliriz. Bizde de hata olabilir yani.

Oradan sonra Sazova Parkına saat 15 dolaylarında gittik ve 17.30'da burada buluşalım dedi. Bu sefer kimseyi bekletmeyelim laf söylemesinler diye erken davrandık saat 17.15'te buluşma yerine vardık o dakikalarda turdaki diğer kişilerde gelmeye başlamıştı ve rehber geldi herkese yönelik olarak toplanma için saat 17 demiştik dedi sonra aslında 17.30 dediği halde. Tam bu noktada sorunun rehberde olduğuna kanaat getirdim bu sefer kesinlikle 17.30 dediğine eminim ama herkese yönelik olarak 17 demiştik dedi. Sonra araca bindik Espark AVM'ye gittik 17.50-18.50 arası serbest zaman verdi ve tam 18.50'de araç kalktı dönüşe geçtik yani AVM gezisinde bir sorun olmadı.

Şimdi burada rehber mi hatalı biz mi hatalıyız bu rehber ne dediğini verdiği saati unutuyor mu acaba? Daha 24 yaşında genç bir kız ve araca Eskişehir'den bindi orada yaşıyormuş. Biz kesinlikle doğru duyduk doğru yaptık demiyorum yanlış duymuş olabiliriz.

Sizce hata bizde mi yoksa rehberde mi?