Tatil & Seyahat Bugüne kadar kaç ülke ve şehir gezdiniz? Gezginbiradam Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bugüne kadar kaç ülke ve şehir gezdiniz? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 4 ay Tatil & Seyahat konusunda 861 görüş paylaştı. ülke gezmedim ama şehir baya gezdim İstanbul Ankara İzmir bodrum mersin Kars ağrı Erzurum Erzincan ağrı Urfa Antep Malatya Elâzığ ve kıbrısa gittim askerlik. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
susbenimsin Takip Et Xper 7 Yaş: 31 4 ay İşim gereği Türkiyenin 60 ilini falan baya gezdim ama yurtdışına henüz çıkamadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 47 4 ay Ülke gezmedim ana 81 il var 45 tanesini gezmisimdir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 67% 4 ay Türkiye den başka ülke bılmiiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Gezginbiradam 4 ay Üzücü Yorumla Atlas_du 4 ay Fakirrrrr Yorumla özgürrkiizz 4 ay Evet fakiriz nolmus en azından senin gibi mal değiliz Yorumla Atlas_du 4 ay Fakir ama gururlu 😊 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 4 ay Yurt dışına çıkmadım 6 şehir herhalde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sahil06 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eig 96% 4 ay 52 şehir, ülke gezmedim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
loneellyy Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 4 ay Ülke gezmedin ama şehir 4/5 tane falan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Atlas_du 4 ay Tam fakirrrr Yorumla
simdilikanonimm Takip Et Xper 4 Yaş: 22 4 ay şimdilik 3 ülke ve cok fazla sehir🖖🏻 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Gezginbiradam 4 ay Hangi ülkeleri gezdin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Kıbrısa gittim 5 ay kaldim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Tatil & Seyahat konusunda 3,5b görüş paylaştı. 3 şehir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 4 ay 10 sehir ülke 4 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Yoda Yaş: 34 4 ay 3 ülke 81 şehir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
ülke gezmedim ama şehir baya gezdim İstanbul Ankara İzmir bodrum mersin Kars ağrı Erzurum Erzincan ağrı Urfa Antep Malatya Elâzığ ve kıbrısa gittim askerlik.
İşim gereği Türkiyenin 60 ilini falan baya gezdim ama yurtdışına henüz çıkamadım
Ülke gezmedim ana 81 il var 45 tanesini gezmisimdir
Türkiye den başka ülke bılmiiyorum
Üzücü
Fakirrrrr
Evet fakiriz nolmus en azından senin gibi mal değiliz
Fakir ama gururlu 😊
Yurt dışına çıkmadım 6 şehir herhalde
52 şehir, ülke gezmedim.
Ülke gezmedin ama şehir 4/5 tane falan
Tam fakirrrr
şimdilik 3 ülke ve cok fazla sehir🖖🏻
Hangi ülkeleri gezdin?