Almanya ve Kıbrısa gittim ikisindede teyzelerim yaşıyor Azerbaycana gidecektim biletimide aldım ama virüs nedeniyle gidemedim şu an yine Kıbrıstayım haftaya ya da sonraki hafta bir şey olmazsa Türkiyeye geleceğim peki siz bugüne kaç ülkede bulundunuz?
Almanyada yasadigim icin ilk önce almanya :D sonra iste türkiye, Yunanistan, ispanya, italya ve birleşik arab ülkelerine gittim yakinda da inshallah tokyoya gittecem 2 haftaligina
italya, fransa, monaco, ıspanya, portekiz, hollanda, belcika, almanya, avusturya, tükiye, isvicre (sırbistan, hırvatistan, bulgaristan bu üçünü gezmedim sadece arabayla gectim😅)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Amerika (ayrı ayrı 4-5 kent), hollanda, fransa (birkaç kez), almanya (3-5 kent), danimarka, isveç (birkaç kez), ingiltre, azerbeycan, kıbrıs, isviçre (birkaç kez), avusturya, slovakya, çekostovakya cs vs
Şimdiye kadar 7 ülkeye gittim & gezdim ama en güzel gene kendi memleketimiz.
Türkiyenin heryeri mükemmel ♡ değerini bilelim
Almanyada yasadigim icin ilk önce almanya :D sonra iste türkiye, Yunanistan, ispanya, italya ve birleşik arab ülkelerine gittim yakinda da inshallah tokyoya gittecem 2 haftaligina
Azerbaycana gidecektim ama sorun çıktı bilete verdiğim paraya yazık oldu ama hala gitmeye kararlıyım
olsun gidersin yinede nolacak
Almanya
Bulunduğum yer, avusturya
Çek cumhuriyeti
Türkiye
Ne güzel
Kıbrısa çok gitmek istiyorum :) özellikle Nikosia
Bu arada profilin efsane, en sevdiğim dizi karakteri 😂
Almanya Hollanda Fransa İtalya ispanya Monaco Polonya çek İngiltere Avusturya
italya, fransa, monaco, ıspanya, portekiz, hollanda, belcika, almanya, avusturya, tükiye, isvicre (sırbistan, hırvatistan, bulgaristan bu üçünü gezmedim sadece arabayla gectim😅)
ha bide suudi arabistan
Yalnızca Danimarka'ya gittim.
Ben yurtdışına hiç çıkmadım
Hiç yurt dışına çıkmadım.
Ailem sayesinde bir çok ülkeyi gördüm diyebilirim.
Sadece Kıbrıs. şu an Kıbrıs'ta yaşıyorum.
Mısır, Romanya, KKTC, Suriye, Güney Kıbrıs
Sadece Türkiye'ye gittim
Kıbrıs dışında hiç.
bende oradayım
6 ülke
nereler
Hiç ülkeye
Hiç gitmedim
0 ülkeye
0 ülke
20 DEN FAZLA