AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
önce İstanbul a aileme oradan Marmara Ereğlisine denize oradan 9 Avrupa ülkesine 27 günlük güzel bir tatil
Tek başına mi
yok eşim oğlumla araba ile birde 9000 km yol ))
Evden 30 km uzakta bulunan köye 3 günlük tatile ailecek gittik. Teyzemlerin bahçelerinde kaldık.
Nasıl geçti peki yediğin içtiğin sana kalsın neler gördün yaptınz
Cumartesi öğlen gittik, ilk gün eniştem ve babamla birlikte yoldan geçenlere meyve sattık. İkinci gün annemin 5 gün önce tapusunu aldığı kullanılmayan tarlaya gittik. (Aslında zamanında rahmetli anneannemin babası, rahmetli anneannem ve kardeşlerine miras olarak tarla/bahçe bırakmış. Tarla müşterek olunca, bu zamanlara kadar bazı sebeplerden dolayı tek kişiye devredilememiş. Bu yıl mirasçılarla anlaşmalı olarak sürekli intikal, veraset işlemlerine babam koşturdu. Sonunda ilk defa tarlamız oldu.) Tarla bakımsızlıktan insan boyu kadar otlanmış. Eniştemle babam ceviz ağacına dolanan üzümleri temizlemekle uğraştılar, bense uzun otları biçtim. Ara sıra onlara yardımcı oldum. Pazar günü sabahtan akşama kadar çok çalıştık; ama iş bitmedi. En kötü sıkıntısı da böğürtlenlerin temizliği... O kadar aşırı diken var ki kara kara düşündürüyor. Akşam hava kararmadan eve döndük. Pazartesi günü babamla eniştem gitmişler; ama dikenlileri temizleyememişler. Gitmişler, kepçeci köylümüze... Kepçe ile tarlayı komple temizlemişler. Bende bir gün önceden kalma aşırı yorgunluktan dolayı evde dinlendim.
Vay be tatil mi iş mi anlamadım. Erkekler yorgunluktan ölmüş olmalı gece yatakta sızmış olmalılar. Kadınların boynu bükük:)
Aynen. Hem tatil hem iş yaptık. Kadınlar tarla evinde yemek pişirmişler, özellikle de tarlada seze toplamışlar. Senelik izne çıktım; ama tatile gitmeyi düşünmüyorum. Temmuz'un sonunda trafik kazası geçirdim ve arabaya 10 bine yakın masraf yaptım. Param bitti.
Olsun seneye daha güzel tatile gidersiniz artık. Anne baban teyzen enişten onları da götür denize havuza girsinler
Teyzemle eniştem gitmezler. Seneye nasip olursa gidebiliriz. Erdek, Gemlik, Ayvalık civarları düşünüyoruz. Erdek'e ve Gemlik'e çok kez gittim, Ayvalık'a gitmedim. Alanya, Fethiye gibi yerlere arabam dayanmıyor. Hararet problemi yüksek, ilk marşta benzin gaz karıştırma problemi var. Yaşlı sınırına yakın bir arabamız var.
Anne baban kardeşin var mı yeni daha iyi model bir araba kiralarsn
3 kişilik aileyiz. Kardeşim yok. Araba kiralamayı sevmiyoruz, tatile hep arabamızla gideriz. Yol yeme içme masrafları, akaryakıt masrafları bize yetiyor. Mahallemiz biraz sıkıntılı. Etrafta yabancı uyruklular, Romanlar fazla ve kiralık araba için uygun mekan değil. (Aralarında hırsızlar da olabilir ve hayalet gösterge soygununa müsait noktada.) Gece sokağa bırakamıyoruz, garajımız da mevcut arabamızdan daha büyüğünü alamıyor. Girişi yüksek ve kiralık arabanın altı sürterse, bizden bir ton para çıkacak!!! Bu yüzden kiralamaya sıcak bakmıyoruz.
Tamam anlıyorum
Bitmeyen tatil yapmışlar. Hala tatildeyim. Yüzüyorum genellikle 🙂
Nerde kimlerle
Bana geldiler... deniz güneş eğlence ve bolca bam bam
Snaa geldiler derken kimler
Dişi arkadaslarim
Hepsiyle mı yaptın
Sence?
Evet tek başıma çıktım muğla İzmir antalya bursa bir tur yaptim.
Tek başıma 1 hafta kemer e gittin çok sa güzel geçti
Tatil arkadaşı arıyorum bulsam gidicem tek başına tatil yapılmaz ya
27 Eylül de gidecem tatilde ne yapılır biliyorsundur heralde
Kimle gidiyorsun
Buldum bir tane 20 lik çıtır onunla gidiyorum, gelmek isteyen oluyor
Çıkmadım fakirim çünkü
Gel benimle madem
Bu sene tatil hakkını Karadenizden yana kullandım
Kimle gittiniz
4 arkadaş gittik
Tatil mi 😂 o ne ki 😂😂
Boş beleş vakit harcama
Arkadaşlarımla gitmiştik
Fransa'da çok eğlenceli olmuştu güneşlenmiştik yüzmüştük
Kaç kişi
4 kız kıza
Hatır gitmedim
bu bizi ilgilendirir tatlım 🤣
Aman kalsın madem
kaldi zaten jsjsj
Eşimle çıktım... Neler yaptık neler.
Kısa özet alalım
Çok aykırı
Tek cümle özetle
Her yaz olduğu gibi bu yaz da tatildeydim
Nerde kimlerle
Ölüdeniz, Fethiye ve çevresi
Çok severim oraları
Ben çoğu defa tercihimi buralardan yana kullanıyorum
Kimlerle gittiniz
Yalnız gittim, orada daha önce tanistiklarim vardı zaman zaman arkadaşlarım geldi zaman zaman da orada yeni tanıştığım insanlar oldu
Çıkmadım
Gitmedim
Hayır çıkmadım ya :/
Söyle abine ablana götürsünler seni
Sen götür :/
Onlar niye götürmüyor
Evin büyüğü benim :)
Sen görür onları o zaman abilik yap. Ama onu bunu giyme diye karışma
Karışmıyorum zaten kimseye arkadaşım evin tek çocuğuyum