Tatil & Seyahat Hangi ülkeyi ziyaret etmek isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben japonya'yı isterdim. siz ilk olarak hangi ülkeyi ziyaret etmek isterdiniz? Hangi ülkeyi ziyaret etmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aurila Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güney Kore'yi ziyaret etmek isterdim. Özellikle Seul ve Busan'ı. 🦋✨Güney Kore'de bir mahalle 1 0 Yorumla
EfeYoung Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben ingilterede yaşıyodum lise yıllarıma kadar ama nerede yaşamak isterdin dersen sana norvecte yaşamak isterdim diyebilirim. 1 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Güzel miydi nasıldı İngiltere? Yorumla
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Brezilya 🇧🇷 hem çok otantik bir ülke hemde kızları çok güzel 🤤 1 0 Yorumla
FortesFortunaAdiuvat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Görmek istediklerimin bikaçına gittim. Ekvador a gitmek istiyorum şimdi 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 326 cevap paylaştı. İsveç 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Fransa 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kanada 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güney Kore'yi ziyaret etmek isterdim. Özellikle Seul ve Busan'ı. 🦋✨
Ben ingilterede yaşıyodum lise yıllarıma kadar ama nerede yaşamak isterdin dersen sana norvecte yaşamak isterdim diyebilirim.
Güzel miydi nasıldı İngiltere?
Brezilya 🇧🇷 hem çok otantik bir ülke hemde kızları çok güzel 🤤
Görmek istediklerimin bikaçına gittim. Ekvador a gitmek istiyorum şimdi
Hindistan 🥰 ama çok tehlikeli 🥺
Kore, Hindistan
Afrika ulkeleri
İsveç
İspanya
Fransa
İsviçre
Mogolistan
Kanada