Tatil & Seyahat Tek başına dünya turu yapar mısın? Sedattt293 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir çok kişi dünyayı gezmek ister.Elinize böyle bir fırsat geçse tek başına dünyayı gezermisiniz? Tek başına dünya turu yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tek başıma gezeyim de beni mi becersinler oğlum? Ya ailecek gezeceksin ya da güvenliğin sağlandığı grup turlarına katilacaksin. 0 0 Yorumla
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet yaparım illaki gezerken yeni dostluklar mutlaka kuracaksın 1 2 Yorumla Sedattt293 +1 yıl O nasıl olacakmış? Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Onlar seni bulacak çekicek Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 421 cevap paylaştı. Yapmam. Tek keyfi çıkmaz. Yanında eglenebildigin biri olmalı 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tek gezmeyi sevmiyorum ille 2-3 kişi şart dünya turu olcaksa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tek başına sıkıcı olur. Sevgili veya eşle, ya da kafa dengi bir veya bir kaç arkadaşla gezmeyi isterim. 1 0 Yorumla
emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Hollanda , Türkiye içi gezdim uzun bir dönem 0 2 Yorumla Sedattt293 +1 yıl Türkiye yi gezmek ne kadar zamanımı alır? Yorumla emzeay +1 yıl Ben baya bir tur yaptım :) ben 1 hafta da da şehir şehir gezdim Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tek başıma gider. Çift dönerdim. 😉 0 0 Yorumla
TheXays Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Tek başıma nefes almak bile gelmiyor artık içimden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tek başıma gezeyim de beni mi becersinler oğlum? Ya ailecek gezeceksin ya da güvenliğin sağlandığı grup turlarına katilacaksin.
Evet yaparım illaki gezerken yeni dostluklar mutlaka kuracaksın
O nasıl olacakmış?
Onlar seni bulacak çekicek
Yapmam. Tek keyfi çıkmaz. Yanında eglenebildigin biri olmalı
Tek gezmeyi sevmiyorum ille 2-3 kişi şart dünya turu olcaksa
Tek başına sıkıcı olur. Sevgili veya eşle, ya da kafa dengi bir veya bir kaç arkadaşla gezmeyi isterim.
Hollanda , Türkiye içi gezdim uzun bir dönem
Türkiye yi gezmek ne kadar zamanımı alır?
Ben baya bir tur yaptım :) ben 1 hafta da da şehir şehir gezdim
Tek başıma gider. Çift dönerdim. 😉
İmkanım olsa yapardım tabi ki.
Tek başıma nefes almak bile gelmiyor artık içimden
Yaparım
Para lazım usta
Evet
Neden olmasın?