Eskiden bir hafta önce liste yapar eksikleri alır bir kaç gün önceden hazırlanmaya başlardım bir şey unutmamak için.
Artık akıllandım 1 gün önce hazırlanıyorum.

Eskiden bir hafta önce liste yapar eksikleri alır bir kaç gün önceden hazırlanmaya başlardım bir şey unutmamak için.
Artık akıllandım 1 gün önce hazırlanıyorum.

Kafamda eksik varsa alırım. Tatile çıkmadan bir kaç saat önce valizimi hazırlarım. Sabah yola çıkacaksam gece valizimi hazırlarım. Mesela yalovaya gideceğim yarın çantamı yarın sabah hazırlayıp öyle giderim. Tatil dönüşü yine gelmeden bir iki saat önce valizimi toplarım. Bu konuda fazla rahatım.
Bu rahatlıktan bende istiyorum biraz
Vallahi çocuklar küçükken bir hafta önceden hazırlık yapar alışverişler telaş baktım olan bana oluyor. Kimsenin umurunda değil eşim rahat bende zaman içinde boş verdim. Eksik bir şey olursa gittiğim yerden alırım bu ne telaş moduna girdim. Onun için fazlasıyla rahatım. Benden sana az biraz rahatlık gönderiyorum dene sende...
Cumartesi sabahı deneyeyim bakalım
Dene canım, tatil nereye?
Didim
İyi tatiller, iyi eğlenceler.
Sağolasın sana da ☺️
Sağ ol😊
Ben en az iki hafta önceden başlarım ben çok hazırlıklı bir insanım defalarca kez açıp kontrol bile ederim bu yüzden bir kere yanlışlıkla uçak bile kaçırıyorum
Cevap
19Cevap
Bir kaç gün önceden başlarım
Eskiden 1 gün önce hazırladım şimdilerde ise tatile çıkmıyorum 😂
Kesin çözüm olmuş sizinki
1 gün önceden valizi hazırlamaya başlarım 2 gün önceden valize koyulacakları planlarım.
Akşamı hazırlar sabahı yola çıkarım. Veya tam tersi.
Bir önceki akşam falan
Maksimum 1 saat önceden
Ben genelde sabahında başlarım
1 saat içinde hallederim.
Bir gün önceden hazırlarım
birkaç gün..
hatta çoğu zaman akşamında..
Uçak için yola çıkmadan 2 saat önce falan
Bir gün önce 15dk da
Cikmadan 1 saat once hazirlarim
Bir hafta
Çıkarken