• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Tatil & Seyahat

Evde ve dışarıda yapılabilecek en iyi aktiviteler nelerdir?

rapunzely
rapunzely Takip Et
Yoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor

En çok keyif aldığınız iç mekan/dış mekan aktivitesi nedir?

Nedir Soruları En İyi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ashleyww
    ashleyww Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Evde ve dışarıda yapabileceğiniz aktiviteler

İlk önce evdeki aktivitelerle başlayalım

1- Oyun Oynayın

Kutu oyunları hafta sonları için eğlenceli bir seçenek olabilir. Tabu, Monopoly, Kızma Birader bir hafta sonu öğleden sonrasında tüm aileyi keyiflendirmek için ideal bir fikir. Hayal gücünüzü kullanarak kutu oyunları oynayabilirsiniz.

2-Evinizi Yeniden Dekore Edin

Evinizin enerjisi yükseltmek için Pinterestteki gibi dekore edebilirsiniz. Eşyaların yönleri ve aksesuarlarla başlayabilirsiniz.

3- Kendin Yap DIY Tarifleri deneyin

Evde güzel bir zaman geçirmek ve evi dekore etmek sizi mutlu etmiş olur.

4- Sinema gecesi yapın

Ailenizle veya arkadaşlarınızla bir araya gelerek yapılacak en iyi aktivitedir

5- Yeni bir hobiye başlayın

Yeni bir hobiye başlayın. Kaligrafi, Örgü, Seramik, Çizim gibi..

Sıra geldi dışarıdaki aktivitelere:

1- Bisiklet Sürmek

Dışarıda tek başına yapılabilecek aktiviteler arasında bulunan bisiklet sürmek, hem bedene hem de ruha iyi gelen bir aktivitedir.

2- Kamp Yapmak

Kamp yapmak, doğayla iç içe olmanızı sağlayacaktır. Kamp malzemelerinizi alın ve birkaç günlüğüne dağda, ormanda veya deniz kenarında kamp yapın

3- Yeni mekanlar keşfedin

En iyi aktivitelerden biridir aslında bu. hem Sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirmiş olursunuz hem de yeni yerler keşfetmiş olursunuz. Sıkıcı hayatınıza birebir.

4- Çin restorantına gidip yeni tatlar deneme fırsatı yakalayın

Sıkıldıkça gidip yediğim yemeklerden biridir Sushi. Özellikle de California Roll ve Karidesli Mantıyı önerebilirim. Sizin için de farklılık olmuş olur.

5- Alışverişe çıkın

Giyim, kuşam, dekor, kozmetik aklınıza ne gelirse alın. Alışveriş özellikle de kadınlar için iyi bir terapidir.

6- Yüzmeye gidin

Hem spor hem de eğlenceli olarak bilinir yüzme. Yaz aylarının vazgeçilmezidir.

7- Kütüphaneye kaydolun

Kitap kurdu biriyseniz kütüphaneye kaydolabilirsiniz. Bu sayede bir sürü kitap okumuş olacaksınız. Hem de ücretsiz bir şekilde. Kitap kurdu değilseniz bile önerebilirim iyi gelecektir.

8- Dil kursuna kaydolun

İngilizce bilmiyorsanız başta İngilizce öğrenmek üzere kaydolabilirsiniz. Bu sayede yurt dışı seyahatlerinizde akıcı konuşabilirsiniz.

1
    2 Yorumla
    • ashleyww
      ashleyww
      +1 yıl

8 görsel nedeniyle bazı görsellerimi KS silmiş üzgünüm 😐

Yorumla
    • ksFırsat a
      ksFırsat
      +1 yıl

Merhaba, 🌸

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.

Sevgiler. 🙏🏻

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Faulty8
    Faulty8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki herkesin kişiliği zevkleri farklıdır ama ben kendimden örnek vereceğim. Evde takılmayı dışarıda takılmaktan daha çok seviyorum ancak dışarıda takılmanın yeri de ayrıdır tabi. Evde olduğum zamanlar eğer teksem mandala boyarım, kitap okurum, Yeni tarifler denerim, puzzle yaparım, dizi film izlerim hatta bazen o günü film günü ilan edip her türden filmler izlerim. Eğer kuzenimle veya herhangi bir arkadaşımla berabersem top olmuş bir dizi serisini izleyerek sabahlarız. Alacakaranlık, yüzüklerin efendisi gibi. Arkadaşlarınızla evde buluştuğunuzda ise yapılacak şeyler daha çoktur. Herkes kendine bir renk seçsin ve seçtiği renklerde atıştırmalık getirsin böylece ortaya koyarak abur cubur günü yapmış olursunuz bunun yanında film de izlenebilir tabi. Tabu, monopoly, uno gibi oyunlarda oynamak oldukça eğlenceli. Bu oyunlara ödül ve ceza koyarak dahada eğlenceli hale getirebilirsiniz. Challenge deneyebilirsiniz. İstediğiniz herhangi biri olabilir. Dışarıda ise sadece bir yere gidip yemek yiyip daha sonrasında bir çay kahve içip eve dönmek yerine değişik yerleri gezebilir çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz. Örneğin eğer sıkıcı bulmuyorsanız müzeleri gezebilirsiniz. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Mecidiyeköy Trump avm nin içinde museum of selfies adlı bir yer var. Eğlenceli fotoğraf çekilebileceğiniz bir yer gerçekten. Akşam dışarı çıkmayı seviyorsanız kadıköyde eskici diye bir var var. İki kız arkadaş olarak bile gitseniz rahatsız olmayacağınız bir ortamı var. Kadıköyde Willy Wonka Chocolate adında bir tatlıcı var. Teması Charlie'nin çikolata fabrikası üzerine ve tatlıları gerçekten çok lezzetli. Vialand'e gidebilirsiniz. Beşiktaşta Bi makarna adında güzel bir yer var değişik lezzetler deneyebilirsiniz. Farklı ülkelerin yemeklerini deneyebilirsiniz.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

65

Cevap

• zynpm9
    zynpm9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Yapabileceğiniz en iyi aktivite, ruhunuzu mutlu edebilecek şeylerle ilgilenmektir, kendinizin nelerle mutlu olduğunu keşfettikten sonra, odanızı temizleyin mesela, sonra kendinize yeni bi düzen oluşturun, sevmediğiniz sizin aklınıza kötü gelen şeyleri çöpe atın, aynaya bakın kendinizde neleri değiştirmek istediğinizi düşünün, değiştirin, bunları yaparken en sevdiğiniz şarkıyı açın mesela, en sevdiğiniz kokuyu sıkın, en sevdiğiniz yemeği söyleyin, açın bi defter kendinize söyleyemediklerinizi söyleyin, içinizi dökün, sonra duşa girin, mis kokunuzla yatağınıza yatıp en sevdiğiniz filmi, diziyi, talk showu izleyin, kendinizi iyi hissettikten sonra en sevdiğiniz kişiyi alın bir de yanınıza, onunla bi kahve ya da bi içecek eşliğinde telefonlarınızdan televizyondan uzak bi şekilde bütün gece bol sohbet edin, en sevdiğiniz şeylerden konuşun... Belki böyle anlatınca çok keyif veriyor gibi gelmiyordur fakat aslında bu anlık bi keyif olarak kalmaz, etkisini hissettirir sizlere, değişiklik iyidir, yapmak istediğiniz şeyler için beklemeyin, yapın, sizden başka kimse sizin için bir şey yapmayacak:)
    Gelelim dışarıda yapılacak en iyi aktivitelere, eğer yalnızsanız kulaklığınızı takmakla başlayın işe, güzel bir çalma listesi açın, sevdiğiniz müziklerin olduğu bi liste, sıkılmadan dinleyin, pozitif davranın, olumsuz şeylerden arındırın kendinizi,-eğer yanınıza alabileceğiniz birisi varsa söylediklerimi onunla yapın-
    Elinizdeki imkanları değerlendireceksiniz aslında burada, sonunu bilmediğiniz bi yolu keşfedin mesela, vapura binip deniz havası alın, yolda gördüğünüz bütün bebeklere gülümseyin, el sallayın bu sizden hiçbir şey götürmez, hayvanlarla iletişim kurun, çekingen davranmayın, az kişinin olduğu yerleri keşfetmeye çalışın, belki bir koy, belki bir deniz kıyısı, belki bir orman kenarı, belki bir balıkçı teknesi, belki bir dağ, belki bir ada, belki gün batımını gören bir yol kenarı, belki de ördeklerin yüzdüğü bi nehir, belki bi çiftlik, belki bi rüzgar sesi, belki de bi yağmur sesi, belki gün doğumu, ucu bucağı yokmus gibi yürüyün, sohbet edin, keşfedin, dışa dönük olun, bol bol nefes alıp keyfini cıkarmaya bakın, olumsuzluğa kapılmayın karamsar olmayın, yağmur yagıyorsa o an ıslanmanız gerekiyordur, korkmayın ıslanın, eğer düştüyseniz düşmeniz gerekiyordur, kalkın, eğer yorulduysanız yorulmanız gerekiyordur, dinlenin devam edin.
    Belki de bunlardan hiçbirine ihtiyacınız yoktur, aradığınız farklı bir şeydir, stres atmanız gerekiyordur, poligona gidin, at binmeye gidin, denize taş atın, bi clube gidin, belki bir meyhaneye, belki camiye, belki bi karaoke salonuna, belki bir sergiye, belki de sokak arasındaki bir büfeye.
    Kişilere keyif veren şeyler ihtiyaç doğrultusunda değişiklik gösterir ve sizin en eğlendiğiniz şeyi bulmanız için farklı şeyler denemeniz gerekir, eğer her dışarı çıktığınızda metropolun ortasındaki alışveriş merkezinin içindeki starbucksa vb. gidip oturuyorsanız, sonra bilindik mağazaları geziyorsanız bu size keyif vermez günlük rutin olur. Farklılıklara açık olun, her şeyden biraz deneyin ruhunuzu dinlendirin, sevmekten korkmayın ve çekinmeyin, sevdiğiniz herkese mekan fark etmeksizin sarılın, öpmeniz gerekiyorsa öpün, keyifli olacaktır<3

0
    0 Yorumla
  • Qibau
    Qibau Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

🏡 İç mekan 🏡

⚫Masa tenisi 🏓

⚫Monopoly

⚫Twister

⚫Jenga

⚫Dizi

⚫Film

⚫Sohbet

⚫Satranç

⚫Bowling

🏙️Dış mekan🏙️

⚫Cafe ☕🍰
    ⚫Yemek🍽️🍔
    ⚫Doğa yürüyüşü 🌳🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️
    ⚫Bisiklet 🚴
    ⚫Yoga 🧘‍♂️
    ⚫Paten ⛸
    ⚫Yüzmek 🏊
    ⚫Müze 🏛
    ⚫AVM 🛍
    ⚫Lunapark 🎢
    ⚫Spor aktiviteleri ⛹️ 🏐 🥋

0
    0 Yorumla
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl

Evde: klasik müzik eşliğinde yazı yazmak, kitap okumak, bulmaca, film izlemek, yoga, pilates, mutfakta harikalar yaratmak, temizlik yapmak=>camları silmeye bayılırım😅 oda bir aktivite yadırgamayın lütfen😅örgü olabilir, dans, okey, tavla, domino..

Dışarda: ormanda yürüyüş, dağlara tırmanmak (escalade), yüzmek, arabayla turlamak, alışveriş, kütüphanede kitap kiralamak, tenis...

1
    0 Yorumla
  • Hofland7075
    Hofland7075 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 94%
    +1 yıl

Evde: dizi, film, kitap okumak, müzik dinlemek, bilgisayar oyunları , spor, araştırma

Dışarıda: futbol, voleybol, yüzme , yürüme, doğada yürüme, kayma, kamp, piknik, bilardo, masa tenisi, arabayla gezme, arkadaşlarla buluşup bir şeyler içmek, kağıt oyunları, balık tutma,

1
    0 Yorumla
  • yenibori
    yenibori Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Dış mekan için favorim; bir koru, orman ya da tarihi bir parkta (bölgenin tarihi ve yakın geçmişi okunarak gidilir) samimi arkadaşlarla piknik havasında sohbet etmek ardından bölgedeki tarihi yapılar hakkında bilgi alışverişi yapmak. İç mekan için, 87. kez Game Of Thrones'e başlamak.

0
    0 Yorumla
  • ØŔůhĚmīčīØ
    ØŔůhĚmīčīØ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Zaten en az 50. Tln olmasi lazim o da hani durumunuza göre tabi bir parka arkadaşlarla cips kola veya yürüyüş-bsiklet sürmek denize gitmek , akşam yemeğine çikmak , sahilde yürüyüş yapmak , sahilde oturup arkadaşlarla konuşmak markette
    Birşeyler alıp işte çekirdek veya kek çikolata alip yersiniz , lEvde de spor yapilabilir kitap okunabilir , film izlenebilir , değişik tatlilar denenebilir , kendinize bakim yapabilirsiniz , duş keyfi yapabilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • YaßadaßaduY
    YaßadaßaduY Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 89%
    +1 yıl

Evde yapılabilecek en iyi aktivite benim açımdan, eşimle kendime içecek ve yiyecek bir şeyler alıp sevdiğimiz program varsa izlemek olabilir.

Dışarıda ise,

Kamp sandalyelerini alıp sahil kenarında, ıcetea ve çekirdeğimizle denizin sesi, kokusu ve kumun yumuşaklığının tadını çıkarmakta ayrıca mutluluk veriyor.

0
    0 Yorumla
  • evcimen26
    evcimen26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 64 , eic 96%
    +1 yıl

evde, sevgilin veya eşinle birlikte duşa girmektir.

duş dünyası fantezisi bol bir ortamdır.

sabunlar, duş jelleri, göz yakmayan şampuanlar ve parmaklar ; havada uçuşur.

kayganlığı bol olduğu için ; sürtünme katsayısının verdiği sıkıntıların hiç birisini yaşamazsınız.

ayrıca faydaları da saymakla bitmez.

filmin sonunda soğuk su ile ateşinizi söndürüp, üstelik temizlenmiş olarak dışarı çıkarsınız.

0
    0 Yorumla
  • yeşilseverdeli
    yeşilseverdeli Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Evde kitap okumaya bayılırım film dizi izlemeyi severim müzik dinleyip şarkı söylemeyi severim. Dışarıda kulağıma kulaklık takıp yürümeyi severim vakit buldukça bütün koşmacaların telaşların içinde bu şekilde kaybolmak iyi geliyor. Sevdiklerimle pikniğe gitmeyi orada hamakta takılmayı severim açık havada kutu oyunları oynamayı severim tabu çok iyi gidiyor

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 606 cevap paylaştı.

O kadar çok var ki;

Evde odanı temizle, dolabını düzenle, kitap oku, bağ bahçe işleri ile ilgilen..

Dışarıda; özellikle dostlar ile yapılan her aktivite gezme, bowling oynama, okey, yüzme saymak ile bitmez..

0
    0 Yorumla
  • üyeolmakistemiyorum5
    üyeolmakistemiyorum5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Sanki beni hissettiniz ya ben de evde sıkıntıdan çatlıyorum sınav stresim var odaklanma sorunum var çalışmam gerekirken isteksizim Allah bize de boşluk verse de biz de keyifle yolumuza koyulsak 🤲🏻

0
    0 Yorumla
  • Yüksekhayat
    Yüksekhayat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 80%
    +1 yıl

Evdeyken gitar çalar şarkı söylerim, kitap okurum ya da bir konuda kendimi geliştirmeye çalışırım

Dışarıdayken en sevdiğim aktivite arkadaşlarımla futbol ya da tenis oynamak

0
    0 Yorumla
  • Ayse1726171
    Ayse1726171 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 83%
    +1 yıl

kesinlikle iç mekanda loş ortamda abur cuburlar eşliğinde sevdiğim türden bir film izlemek, dış mekanda ise kamp yapmak orman doğa yuruyusleri, çıplak ayakla toprağa basmak...

0
    0 Yorumla
  • Elifaaksoy
    Elifaaksoy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Evde yapılabilecek aktivite ; Sevgilinle ya da eşinle mısırını patlatıp, güzel bir film izlemek olabilir. Eğer gerçekten sevgi varsa oturup sohbet etmek bile bambaşka gelir. Dışarıda yapılabilecek aktivite; Beraber yeni yerler keşfetmek olabilir ( mesela farklı bir şehir), güzel manzaralı bir yere gidilebilir. Beraber eğlenceli aktivite yerlerine gidilebilir.

0
    0 Yorumla
  • BlueCheshireCat
    BlueCheshireCat Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Dış mekanda,
    Eski mimari izler taşıyan mekanlar gezmeyi.
    Sahil kenarımda yürüş yapmayı/oturmayı.
    Atıştırmalıklarla mini piknik yapmayı.
    İç mekanda,
    Dizi/film izlemeyi
    Kitap okumayı
    Boya yapmayı (yetişkin mandalaları)
    Çizim yapmayı
    1000 ve üzeri parça puzzle yapmayı
    Yeni tarifler denemeyi
    Kutu ya da kart oyunları oynamayı (kişi sayısına göre)

Söyleyebilirim sanırım. Eminim daha fazla şeyde vardır.

0
    0 Yorumla
  • dikenliyıl
    dikenliyıl Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evde;
    -Yatarsin
    -Film izlersin
    -Yemek yaparsın
    -Kitap okursun
    -Resim yaparsın/çizim yaparsın
    -Oyun oynarsın

Dışarda;
    -Gezilir sadece
    Sinemaya gidilir

0
    0 Yorumla
  • Karahan55
    Karahan55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 56 , eic 96%
    +1 yıl

Evde yapılacaklar kısıtlı film seyretmek, oyun oynamak varsa elişi hobiler güzeldir. Ama dış ortamda seçenek çok, dağda ormanda kamp, balığa gitmek muhteşem..😊

0
    0 Yorumla
  • Mrymm01
    Mrymm01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Evde kitap okunur, çiçek besler, hayvanımla ilgilenir, hobilerime yönelir, film izlerim. disarida ise doğayı keşfetmek ozelliklede karavanla veya yazlıkta takılmak en iyisi:) sinemaya gitmek, kafede oturmak,, konsere gitmek, arklarla buluşmak, denize gitmek, tiyatroya gitmek çok güzel etkinliklerden

0
    0 Yorumla
  • ztrmax
    ztrmax Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Tarihi yerleri ya da doğadaki oluşumları gezmek. İç mekan olarak bir çok şey olabilir, sinema olur masa tenisi vb. oyunlar, evde farklı belgeseller izlemek bazen pc oyunları oynamak..

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 626 cevap paylaştı.

İç mekanda yatak ta vakit geçirmek dış mekan olatrak doğada kamp kurmak derdim kesinlikle

2
    0 Yorumla
  • MelikeÇaytak
    MelikeÇaytak Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Spor yapmak, kitap okumak, sesiz bir ortamda müzik dinlemek, sesiz bir ortamda ders çalışmak bence güzel bir aktivitedir.

0
    0 Yorumla
  • Hariqa
    Hariqa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kapalı alan olarak bovling bence grupça en çok eğleneceğiniz oyunlardan biri açık alanda pikniğe gitmek her şey serbest bi kere

0
    0 Yorumla
  • Behavaha
    Behavaha Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Evde ve dışarıda yapılabilecek an iyi aktivite spordur bence. Bunun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • İk4126
    İk4126 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Gidecen şöyle manzarali yerde sessizligi ve manzarayı dinliyip kafa dinlendirecen sonra kalabalıga sahile akacan

0
    0 Yorumla
  • DenizOturak
    DenizOturak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl

Evde kitap okuyacaksın, film izleyeceksin. Dışarısı pek bana göre değil. Para harcayacak imkanım yok.

0
    0 Yorumla
  • Fgcgdc
    Fgcgdc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evde ortam kurup film izlemek , dışarıda topu kaptığın gibi kendini bahçelerde voleybola atmak

0
    0 Yorumla
  • 21can2121
    21can2121 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Evde full kitap film izlenir bence dışarı çıktın mı doğa ya çıkacan gezecen tarihi yerler egzotik yerler keşfedecen

0
    2 Yorumla
    • akrep_bir_kadınn
      akrep_bir_kadınn
      +1 yıl

Senden o havayı alamadım ben üfürüyorsun bence

Yorumla
    • 21can2121
      21can2121
      +1 yıl

Yoo gayet hepsini yapıyorum o havayı alıp almamak sana kalmış

Yorumla
  • Zeynomsu
    Zeynomsu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl

Arkadaşlarla ortam da ciğerim sökülürcesine kahaha atmak

1
    1 Yorumla
    • Zeynomsu
      Zeynomsu
      +1 yıl

Aslında alacaksın yanına şöyle güzel rahat araç gereçlerini vuracaksın dört tekerleğe dağ yoluna güzel mi güzel çadırlarla kamp alanı oluşturup günlerce kafa dağıtıp rahat bi nefes alacaksın ohhh miss keyfime diyecek yok

Yorumla
  • Anonim050918
    Anonim050918 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl

Müzik dinlemek dans etmek kitap okumak arkadaşlara sohbet etmek

0
    0 Yorumla
  • SülÇakır
    SülÇakır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 91%
    +1 yıl

Sürekli çalışıyorum desem çok da abartmış sayılmam. Dışarı keyfi çıktığım çok azdır.

0
    0 Yorumla
  • yamanky
    yamanky Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

evin yolunu unuttuk dışarı da iş güç başka yapacak pek bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Frdeliff
    Frdeliff Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Film açıp ağlamak hayatınıza öyle bi göz ucuyla bakmak bu yılda olmadı diyip yola devam etmek

0
    0 Yorumla
  • yigit6443
    yigit6443 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Karavanla gezmek güzel ama ben şimdilik kendi aracımla bilmediğim yerleri gezmeyi yapıyorum

0
    0 Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Karavanla gezip gezip konaklamak gibisi yok 😊

0
    0 Yorumla
  • AntibakTeriyel
    AntibakTeriyel Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Spor yapmayı seviyorum iç dış aynı zamanda evde arastırma yapıyorum yetiyor... 🥂

0
    0 Yorumla
  • Darkness28
    Darkness28 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 53%
    +1 yıl

Müzik dinlemek kesinlikle her yerde her şekilde olur

0
    0 Yorumla
  • XxlAYUBOĞAN
    XxlAYUBOĞAN Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Ormanda ıssız yerlerde kamp yapmak bunun zevkini hiçbir şey vermiyor

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 656 cevap paylaştı.

Dış mekan aktivitem hiç yok çünkü hiç evden dışarı çıkmıyorum. Evde de pek aktivitem yok ama hüzünlensem de pencereden dışarıyı izlemek güzel oluyor.

0
    0 Yorumla
  • unutmaki34
    unutmaki34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Evde eski dizi veya filmleri açıp baştan sona izlemek çok güzel bir işsizlik bence dışarda da bu sıcakda denize bile girilmez fırında kızarmış tavuk gibi oluyoruz en iyisi bir ağacın altın da boş muhabbet etmek 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • temizinsan
    temizinsan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

evde seks piknikte seks ya da oynaşmak semaver çayı kebap

0
    0 Yorumla
  • sempatikgüzel8
    sempatikgüzel8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Mevsimine göre değişse de aslında her şeyden önce iç huzuru yakalayabilmek. Dışarıda sahil kenarında sakin bir yürüyüş evde de erken saatlerde kitap okumak ve de kahve

0
    0 Yorumla
  • Aleynadiyee
    Aleynadiyee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Evde; Kendine yemek hazırlamak, yemek yemek, uzanarak kitap okumak, film izlemek, dans etmek

Dışarıda; Müzik dinlemek, kitap alışverişi, yemek yemek :), kafede bir şeyler içmek

0
    0 Yorumla
  • Sokaktabeyefendi
    Sokaktabeyefendi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Evde: kitap okumak, dizi/film izlemek, maç izlemek, oyun oynamak
    Dışarıda: arkadaşlarla görüşüp birşeyler içmek, yürüyüşe çıkmak, bisiklet/scooter sürmek

0
    0 Yorumla
  • MrBerkkk
    MrBerkkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Genelde evden işe işten eve giden biriyim
    Evde yaptığım en iyi aktivite kod yazmak ve oyun oynamak :)

0
    0 Yorumla
  • Kızlar0890
    Kızlar0890 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben kendim bitki yetiştirmeyi çok seviyorum evin önünüzde yer (toprak) varsa ya da saksıda da olur deneyebilirsin 🌱

0
    0 Yorumla
  • ozlem2003
    ozlem2003 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Evde pijamalarla film izlenir, dışarı da da avm ye falan gidilir gerçekleri konuşayım ki beklentiler yükselmesin

0
    0 Yorumla
  • Gingerale
    Gingerale Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Aksarayda yaşıyorsanız hayat aktiviteler için çok zorlayıcıdır

1
    0 Yorumla
  • birmemur
    birmemur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Dans ettikten sonra muzik dinleyerek eve gitmek, guzel esintili bi havada

1
    0 Yorumla
  • Zelmiramm
    Zelmiramm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Dışarıda deniz kenarında kumda bira keyfi evdemi tv mısır keyfi

0
    0 Yorumla
  • alptugalkin
    alptugalkin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Genelde tek başıma çıktığım için doğaçlama bir şekilde yuruyus yapıp fotoğraf ve videolar çekmek

0
    0 Yorumla
  • Hataybalonu
    Hataybalonu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Dış mekan için net yakın arkadaşlarla buluşup kahve içmekkkk

0
    1 Yorumla
    • Cumhu190c
      Cumhu190c
      +1 yıl

Bakırköy florya söylim çirkinim

Yorumla
  • Geceoldu13
    Geceoldu13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kğtüphameye git sesiz krtamda yapmak istediklerini yap manzara fotoğrafları çek

0
    0 Yorumla
  • Fcbjk
    Fcbjk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Evcil hayvanın ile gezmek bence bisiklet sürmek vs vs

0
    0 Yorumla
  • hayaldekigercek
    hayaldekigercek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Şu ekonomik şartlarda çok da bir şey yapılmıyor sosyal hayat zıfır

0
    0 Yorumla
  • ya_meduss
    ya_meduss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Evde net dizi yemek
    Dışarda ise sahil önü kamp sandalyesi arabadan müzik sigara redbull

0
    0 Yorumla
  • lacrymogolist
    lacrymogolist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

şu an uzan yatağına kapat gözlerini ve şunu dinle

https://youtu. be/X5xoJfXT1LU

0
    0 Yorumla
  • Alone_1
    Alone_1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Benimki annem evde olmayınca uyumak

0
    0 Yorumla
  • mertws
    mertws Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Kamp, spor, gece kimse yokken kaykay&bisiklet sürme

0
    0 Yorumla
  • metalheadman
    metalheadman Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

Müzik stüdyomda içip müzik yapmak ve dinlemek ve ormanda metal konseri

0
    0 Yorumla
  • SLoneangelS
    SLoneangelS Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Dışarda en iyisi deniz kıyısında herkesten uzakta olmak ev içinde ise film izlemek ve uyumak

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Evde ve dışarıda yapılabilecek en iyi aktiviteler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evde yapılacak güzel aktiviteler nelerdir sizce? 10 cevap verildi
Dışarıda yapılabilecek aktiviteler nelerdir? 5 cevap verildi
Evde yapılabilecek aktiviteler neler? 43 cevap verildi
Evde yapılabilecek aktiviteler neler? 7 cevap verildi
Evde yapılabilecek aktiviteler nelerdir? 17 cevap verildi
Evde yapılabilecek aktiviteler nelerdir? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨