Tatil & Seyahat Bir karavanınız olsa nereye gidersiniz? _Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bir karavanız var nereye gidersiniz ve kiminle gidersiniz? Bir karavanınız olsa nereye gidersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akdeniz'in herhangi bir yeri olabilir. Görüntü kirliliği olmayacak bir yer olması şartıyla. Ailemle giderdim. Ailem her şeyim. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl benzin paramı ödicek biriyle herhangi bir yere olabilir bi de sürücü olsun aynı zamanda bu özellikleri karşılayan biri olur. 1 1 Yorumla yigit6443 +1 yıl Direk karavanı olan birisi olsada olur sizin isteginize göre Yorumla
Mhmtkrds63 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ailemle muğla, antalya, tunceli gitmek isterim 1 0 Yorumla
gusulsuzcikmam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl karavanım olsa muğlaya gider orada yaşarım. 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl egeden başlardım sonra karadeniz ordan güneydoğu daha sonra iç anadolu daha sonrada eve dönerdim. heralde bi iki yüz bin yandırır kkk :D 1 0 Yorumla
ortabacağıbuyuk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ölü deniz fethiye, kaş, bodrum, of, çarşamba,... 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Akdeniz'in herhangi bir yeri olabilir. Görüntü kirliliği olmayacak bir yer olması şartıyla.
Ailemle giderdim. Ailem her şeyim.
benzin paramı ödicek biriyle herhangi bir yere olabilir bi de sürücü olsun aynı zamanda bu özellikleri karşılayan biri olur.
Direk karavanı olan birisi olsada olur sizin isteginize göre
Ailemle muğla, antalya, tunceli gitmek isterim
karavanım olsa muğlaya gider orada yaşarım.
egeden başlardım sonra karadeniz ordan güneydoğu daha sonra iç anadolu daha sonrada eve dönerdim. heralde bi iki yüz bin yandırır kkk :D
Ölü deniz fethiye, kaş, bodrum, of, çarşamba,...
Karavanı satmaya giderim
Heryere arkadaşım evliysem karim