Tatil & Seyahat Bir karavan, bir yol arkadaşı, bir de bolca paran olsa ilk rotan neresi olurdu? Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Karavan hayali olmayan var mıdır? Sanmam. Gözlerini kapatıp hayal ettiğinde kendini gördüğün yer neresi? Güncellemeler+1 yıl Kendi paylaşımını beğenme özelliği gelmeli artık. Bu yoda'lıkın bi faydasını görmedim. Bir karavan, bir yol arkadaşı, bir de bolca paran olsa ilk rotan neresi olurdu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Karavani olanin bol parasi olmuyor, parasizliktan o yolu rezilligi ceker bence. En iyi tatil ucakla veya trenle ulasim, ondan sonra baslayan tatil 1 2 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Tercih meselesi. Öyle düşünmüyorumm Yorumla Berkan26 +1 yıl Karavanla, araba ile kac sefer uzun tatil yaptin? 7 gündan fazla? Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Arkadaşa gerek yok tek başıma egeden çıkar en son Karadenizde bitiririm yolculuğu 1 2 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Kısıtlı hayaller. yok mu yurt dışı Yorumla veciz +1 yıl Önce bi vatanı gezelim de Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Karavan sevmiyorum. Motosikletim ve çadırımla bir çok rota yaptım. Yenilerini yapacağım. 1 4 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Hımm olabilir tabi Yorumla technocrates +1 yıl Bunun için yeterince param var ayrıca. :) Zaman buldukça kaçarım bir yerlere. Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Zevkler renkler 🤷♀️ Yorumla technocrates +1 yıl Doğru. Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 904 cevap paylaştı. Bolca param olsa karavanla işim olmaz. 1 6 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Tahmin ettiğim yorum Yorumla Culdesac +1 yıl Beni tanıyosun artık Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Kesinlikle Yorumla Culdesac +1 yıl Beni 27 yıldır yanımda olan insanlar tanıyamamış. Sen kimsin terbiyesiz Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Dengesizsin biliyorsun dimi Yorumla Culdesac +1 yıl Hayır. Ben gayet makul bir insanımdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karavani olanin bol parasi olmuyor, parasizliktan o yolu rezilligi ceker bence. En iyi tatil ucakla veya trenle ulasim, ondan sonra baslayan tatil
Tercih meselesi. Öyle düşünmüyorumm
Karavanla, araba ile kac sefer uzun tatil yaptin? 7 gündan fazla?
Arkadaşa gerek yok tek başıma egeden çıkar en son Karadenizde bitiririm yolculuğu
Kısıtlı hayaller. yok mu yurt dışı
Önce bi vatanı gezelim de
Karavan sevmiyorum. Motosikletim ve çadırımla bir çok rota yaptım. Yenilerini yapacağım.
Hımm olabilir tabi
Bunun için yeterince param var ayrıca. :) Zaman buldukça kaçarım bir yerlere.
Zevkler renkler 🤷♀️
Doğru.
Bolca param olsa karavanla işim olmaz.
Tahmin ettiğim yorum
Beni tanıyosun artık
Kesinlikle
Beni 27 yıldır yanımda olan insanlar tanıyamamış. Sen kimsin terbiyesiz
Dengesizsin biliyorsun dimi
Hayır. Ben gayet makul bir insanımdır
Karadeniz olurdu kesin 😍
Erinirim kesin bi yere gitmeye
Odessa