Nerede bulunmayı çok seviyorsunuz?
Bir şehir, bir ortam..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nerede bulunmayı çok seviyorsunuz?
Bir şehir, bir ortam..

İzmir Karşıyaka Kareler dediğimiz mekan.
Denizin dibinde, ilk zamanlar satranç taşları olan sonra bizlerin senseyi ( fotodaki Seçkin’in ) senseyinin senseyi iki Almancı ikiz kardeşlerin sokak dansı break dans yapmak için kullandıkları alan. Sanırım 1994-1995’den bu yana sürekli break dans antremanı yapanların uğrak yeri.
Ben lise dönemindeyken 97-98 yılında otobüsle geçerken hep bakardım. Heveslenirdim. Sonra bazı olaylar silsilesi ile kendimi orada buldum.2000 küsürlere kadar sürekli ortam olurdu oranın.
Yıllar geçmesine rağmen ne zaman oraya gitsem anılar canlanıyor gözlerimde. Ve özellikle öyle bür enerjisi var ki oranın. Ne olursa olsun insan antreman yapma isteği oluyor. Oraya gitmek, orada arkadaşlar ile buluşmak beni çok ama çok mutlu ediyor.
Amin 🙏 🍀😇
Bir çok şehir, bir çok yaşam, bir çok ülke gördüm...
Ama içlerinde bir yer var ki...
O yer benim için bambaşka ve çok çok özel bir yer..
Bu yer de;
Hayatımda yaşamadığım duygu ve hisleri orada yaşadım..
Baba ocağı gibi..
İnsan yabancılık çekmiyor...
Kendinden bir parça gibi...
Uzun süren vuslat sonrası kavuşma gibi...
Kısacası anlatmakta zorlandığım yerlerin zirvesi...
O güzel şehir...
O kutlu şehir..
Canım Medinem... 😢
Rabbimiz; tekrar tekrar gidebilmemi, gitmek isteyip de gidemeyenlerin ise en kısa zamanda gitmesini nasip etsin inşaAllah.. (Amin Amin Amin)
Bilmem, doğal güzellikleri olan her yer cezbeder beni.
Kalabalığı severim ama sanırım bu '' kalabalık '' pek kentlerin kalabalığı değildir, daha çok aile içi cezbeder beni. Herkesin de ilgisini çeken İstanbul bir tutku değildir benim için, görürüm belki bir gün. Ama ülkemin doğal güzelliği, anısal zenginlikleriyle dolu yerlerini görmek isterim kesinlikle zaman içerisinde...
Peki ya sizin?
Hiç gitmedim gitmek istesem de, hem uzak, hem pek tanıdık yok, hem de vesile olan şeylerle karşılaşmadım. Yoksa diğer gittiğim illerle hep birer vesile olmuştu, belki de zamanı var kim bilir...
Merak etmiyor değilim.
Aslında görülmesi gereken çok yer ve mekan var orada, o konuda haklısınız.
Daimi olarak düşünmesem de görülebilir, hak veriyorum size :)
Eig için teşekkürler ^^
Benim için üniversite yıllarım paha biçilemez. Güzel bir şehirde okudum fakat beni doğası ile değil insanları ile cezbetti o şehir.
Beni olgunlaştıran, büyüten, ağlatan ama en çok da güldüren, ayaklarımın üzerinde durduğumu hissettiğim ve en önemlisi hayatımı baştan aşağıya değiştiren o şehri, o ortamı çok özlüyorum, evet...
Cevap
11Cevap
Yağmur yağarken park
Annemin memleketi Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesine bağlı Dağküplü Köyü.

Köyümüz, İç Anadolu'nun Antalya'sı diye tabir edilen Sarıcakaya'ya 15, Eskişehir'e 35 km uzaklıkta. Üstteki görsel köy merkezi, alttaki teyzemlerin bahçeleri. Bahçe köye 4, Sarıcakaya'ya yaklaşık olarak 10 km uzaklıkta.
Tamda görselde olan yer benim kaçtığım huzur bulduğum yer. Kız kulesinin karşısında kulağımda kulaklık en sevdiğim parçalar çalarken denizi izlemek kız kulesinin uçan martilari izlemek çok iyi geliyor bana..
Onun dışında Rize ye gitmek ki bugün geldim oradan..
Değişiyor
Uzun uzadıya izleyim düşüneyim dersem kız kulesi
İnsan içine karışayim ama elimde biram olsun dersem Kadıköy barlar sokağı
Deniz kokusunu içime cekeyim dersem boğaz turu
İşte bu. Görseldeki yer. İstanbul’a zaten aşığım ama orada zaman geçirmeyi çok seviyordum.
Hiç bir yere gidesim yok..! Göğüs kafesi olaydı, iyi olurdu😅🙄
İstanbul'u görmeyi seviyorum lakin fazlaca para istiyor. Kız gibi tıpkı. Paran varsa gidiyorsun ona. Yoksa uzaktan bakıyorsun hayran hayran...
Istanbull, avmler, sahiller
İstanbul’a gitmeyi çok istiyorum. Ankaralıyım.
eski tarihi mekanlar. eski İstanbul .
İstanbul , sahil..
Odam.
Odam
Eskişehir
İstanbul
Meyhane
Deniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?