Gerçekten her şey bu kadar pahalıyken şehir şehir nasıl geziyorsunuz ben mi çok fakirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Aileler sebep daha doğrusu onun ailesi sebep ayrımak zorunda kaldık sorunlu bir ailesi vardı. Sürekli aileleri idare ettik nişanlım arkamda duruyordu hep zaten ailesine laf ettirmiyordu elinden geldiği sürece. düğün tarihi aldık 2-3 ay vardı düğüne; kendi aralarında oturup demişler yok biz ev tutamayız eşya alamayız bizim evde kalın 1 ay sonra yaparız eşyaları falanda 1 ay sonra alırız biz çıkalım teyzenler de dayınlar da kalırız. hem düğün orada mı olur millet bize g*tüyle gülüyor diye ev mevsuzu oldu nişanlım kabul etmemiş karşı çıkmış. ailesine söylenmiş kavga etmiş ben böyle birşeyi asla kabul etmiyor nişanlımda etmez demiş. bana söyledi sende kabul etmediğini söyle mecbur yapacaklar. evlendik mi zaten hiçbirinin yüzüne bakmayacağım benden uzak dursunlar dedi. Benim tek istediğim seninle mutlu bir yuva kurmak dedi konuştuk biraz öyle. Kendileri anlaşamıyor sorun çıkarıyorlar sana tek kelime diyemezler dedi. Herneyse aradım annesini dedim ev tutamayacakmışsınız öyle demişsiniz dedim eee kızım baban çalışamıyor şu aralar iş yok biliyorsun dedi. Bende dedim ben sizden ekstradan şeyler istemedim başkalarının kızları gibi dedim ne ev istedim ne araba dedim nede başka bir şey olması gereken şeyler bunlar dedim. tutacağınız ev kiralık bu şimdilik olan bir şey değildi ki dedim 2 yıldır düğün olacağı belliydi dedim ilk geldiğinizde 6 ay dediniz 6 ay oldu 2 yıl tamam benim sizinle bir sorunum yok ama dedim ben rahat edemem aynı evin içinde dedim ev ev üstüne kurulmaz hem sizde rahat edemezsiniz bizde dedim. Seninde kızın var anlayışla karşılaman gerekiyor herkesin hevesleri oluyor kendiniz de düğün yaptınız sende bi kadınsın beni anlaman gerekiyor dedim. Haklısın kızım da ama ne yapalım yapacak bir şey yok zaten yapıcaz ama şu an için yapamayız dedi babası oradan bağırdı yapıcam tamam alıcam evi o bu dedi kayınvalide de sus işareti gibi şey yaptı bana o söylenmesin diye büyük ihtimalle bir şey demedim iyi kapatalım hadi dedik kapattık. sorunlar oluştu ailem istemedi zaten son zaman bunlarla başa çıkamazsın tek başına o bu ben yinede istiyorum diyordu düğün yapmamak için mana uyduruyorlar seni de istemiyorlar zaten belli değil mi desiler şimdiye kadar herşeyine senin hatrın için sustuk idare ettik onlar mı kız evi biz mi belli değil dediler herneyse babası bir kaç gün sonra çıktı geldi ailem sinirliydi baya zaten baban da istemiyor bitecek o bu geliyor madem konuşulsun dedi ailem babası geldi konuştular sorunları söyledi ailem bitirdiler annem sordu senin karırında önemli bitirmek istemiyorsan söyle diye bilmiyorum kafam çok dolu çok yoruldum dedim ne yapacağım bilmiyorum dedim ağladım bir şey demedim. böylelikle ayrılındı 4 ay oldu ayrılalı ama hala nişanlımla bitirmedik biz konuşuyoruz nasıl düzeltiriz diye düzeltmeyi denedik aileler birbirine karşı çok zor onlar da istemiyor benim ailem de o kaçalım diyor olmayacak böyle diyor ben kabul etmiyorum kaçmak gibi kesinlikle bir fikrim yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Son 2 3 maaşımı tatile ayırıyorum izine çıkacağım zaman genelde 20 30 gün idare ediyor ekstra yaptığımız üç beş ıvır zıvır kazançlar falan derken kolaylıkla yapılıyor he çok abartı şekilde yiyip içersemde vadeli maaştan çekerim sıkıntı yok 😆😆😆
04 Yorumla- Soran+1 yıl
işte ben öğrenciyim o sıkıntı
- Soran+1 yıl
veriyorlar ama çok uçuk fiyatlar olunca yok diyorlar. İzmirde okuyormuşum zaten tatil yeriymiş ders çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum halbuki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Ailem olmasaydı bende yapamazdım tek başına imkansız bence
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Parayla milletin altına yat herkes öyle yapıyor gidiyor
03 Yorumla- Soran+1 yıl
sen yat
- Cevap sahibi+1 yıl
La ironi mk burada herkes alıngan ya
- Soran+1 yıl
sen niye alındın ki benimki de belki ironiydi sjdhsjd
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Parası olan erkek çok kendi parası ile yapmıyor cogu. Ödemeyi farklı şekilde yapıyorlar 😂
00 Yorumla Tek deilsin üzülme 😅
10 Yorumla- +1 yıl
Hayatımı program haline sokmuşum herşeye zaman ayarlıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Sadece çok çalışmak gerek ve akıllıca ben her yıl 5 kere çıkıyorım tatile
00 Yorumla Yo evdeyim gezmiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Parası nasıl olsa ödenir yaa
012 Yorumla- Soran+1 yıl
bir böbreğimi bırakarak öderim
- +1 yıl
Taksitle ödedim ben veya hesabı eksiye sokarak