Tatil & Seyahat Başka ülkelerdede yaz tatili 3 ay mi? errroooorr Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gerçekten öyle mi? Başka ülkelerdede yaz tatili 3 ay mi? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
SourSweet Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 100% 5 ay Eğitim açısından soruyorsan değil. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör errroooorr 5 ay Polonya mesela Yorumla errroooorr 5 ay Onların tatilleri ne kadar Yorumla SourSweet 5 ay Polonyayı bilmiyorum Almanya'da yaz tatili parça parça mesela tek seferde 90 gün tatil yapmıyorlar tam detaylarını internetten bulabilirsin. Yorumla
zafersenindir Takip Et Guru Yaş: 36 5 ay ne 3 ayı? hangi 3 aydan bahsediyorsun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör errroooorr 5 ay yaz tatili için bahsettim. Yorumla zafersenindir 5 ay öğretmenler ve öğrenciler için soruyorum demen yeterliydi. bu kadar mı zor doğru soru sormak? Yorumla errroooorr 5 ay Bişey demedim ki yani nokta koydum diye mi açıkladın anlamadım Yorumla
Blgchassan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 5 ay Evet öyle ben 3 ay rahatım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 29 5 ay 45 gün sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör errroooorr 5 ay Mesela Polonya'da da buradaki gibi 3 ay mı tatil Yorumla
Farid95 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 5 ay Rusyada olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Eğitim açısından soruyorsan değil.
Polonya mesela
Onların tatilleri ne kadar
Polonyayı bilmiyorum Almanya'da yaz tatili parça parça mesela tek seferde 90 gün tatil yapmıyorlar tam detaylarını internetten bulabilirsin.
ne 3 ayı? hangi 3 aydan bahsediyorsun?
yaz tatili için bahsettim.
öğretmenler ve öğrenciler için soruyorum demen yeterliydi. bu kadar mı zor doğru soru sormak?
Bişey demedim ki yani nokta koydum diye mi açıkladın anlamadım
Evet öyle ben 3 ay rahatım
45 gün sadece
Mesela Polonya'da da buradaki gibi 3 ay mı tatil
Rusyada olur