Selâmm 🧚🏻♂️
Ben bitiremiyorum sanırım bu sene. Spontane tatiller 🫶🏼 Ben 😅

Selâmm 🧚🏻♂️
Ben bitiremiyorum sanırım bu sene. Spontane tatiller 🫶🏼 Ben 😅

Güney, Güneybatı Ege’de özellikle Antalya tarafında yani Akdeniz bölgesinde Kasım’a kadar sürer. Yalnız bu aylarda yani sonbahar döneminde öğle vakitleri hava ve deniz sıcak oluyor. İkindi ve sonrası hava serinliyor.
Yine de denize girebilirsin.
Gözlük efsane model marka nedir
Çok eski ama joom ya da watch of royal den almıştım galiba. İkisine de bak derim deniz için modelleri harika ☺️ Günlük dışarıda kullandığım gözlükler için de prada kullanıyorum. Seversen ona da bakabilirsin.
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim 🧚🏻♂️
Cevap
10Cevap
Son bahar olduğunda ve soğuk geldiğinde biter
Ekime kadar devam eder ya havalar çok bozmazsa
@Realhopes evet neden girmiyim senden daha iyi yüzerim
@Realhopes kadınlar plajı denen bir şey var arkadaşım
Aynen öyle ben bikini giyiyorum denizde halka açık yerlerde de haşema giyerim, çok sığ bir bakış açısı. Yobazca bir yorum.
@Realhopes farkındaysan sen kadınlara ait bir plaj olmasına değil tesettürlü olduğum için denize girebilmeme laf ettin, seni hiç ilgilendirmez ayrıca tesettürlü olduğumuz özgür olduğumuz gerçeğini değiştirmez canımızın istediğini yaparız
@Realhopes defol pislik
Deniz kenarında yaşadığım için kasımda biter bende.
Şanslısın
Oh emekli de olmuşsun çok iyi valla ya. Allah ağız tadıyla yaşamak nasip etsin.
O da çözülür umarım
Allah Allah neymiş o kriterler merak ettim
Ben çok gördüm ama. Bak umudunu kaybetmene lüzum yokmuş.
Çevreni değiştirmen gerekiyor demek ki
Çevre derken muhiti kastetmemiştim sosyal çevre
Sosyal çevre değişikliği böyle köklü bir değişim yaratmıyor hayatınızda zaten biraz takıldığınız ortamları değiştirseniz yeter yahu
Daha neler canım aaa
Macera peşinde koşmazsınız hayatınızı yaşarsınız. Güzel birliktelikler kurarsınız bunu illa evlilikle sonuçlanması gerekmiyor. Bi’ 45 yıl daha yaşamayacağınız ne malum?
Hiç öyle olmuyor. Huzur evine Allah kimseyi düşürmesin öyle diyeyim. Düzenli ziyaretine gittiğim birkaç yer var. Arkanızı döndüğünüz anda neler yaşandığını tahmin bile edemezsiniz.
Berbat. Bi kere hırsızlık çok fazla oluyor, daha elden ayaktan düşen hastaları aç bırakıyorlar yemedi diyorlar. Dövüyorlar. Hastaların etek traşı yapılacağı zaman kadın erkek dikkat etmiyorlar hasta mahremiyeti yok. Benim bi ziyaretimde hasta bir kadını tekerlekli sandalyede bahçede unutmuşlardı kadın soğuktan donmuş konuşamıyordu bile. Kışın 5 dk hava almaları için çıkarıyolar ben tesadüfen görmesem belki sabaha yatağında ölü bulduk falan diyip atacaklardı morga.
Evlilik işte
Bu kadar mükemmeli ararsanız tabii zor. Nerede var mükemmel insan? Kriterleri eleyin biraz
Önemsizleri silin demedim ki hepsi bir arada olmayabilir. Kim kendi mükemmel tarifini yazıp bulmuş? Tüm özelliklerinizi taşır zayıf olmaz örneğin yahut hepsini taşır da entelektüel olmaz. Siz ne kadar mükemmelsiniz?
Bunların tamamı bende var ki kendime denk olacağını düşündüğüm birini istiyorum. Kadınların bu konuda anlayamıyorum. Ata erkil toplumdan şikayet eder ama her şekilde erkek benden üstün olsun der. Böyle olunca da erkek kendi ayarında kadını bulamaz. Toplumda doktorların çok zeki olduğunu söylerler, 2 doktor kadınla görüştüm, emb@sil olduklarını yazmaya utanıyorum ben. Yani gerçekten bu kriterleri bulmak Türkiye'de imkansız.
spontane tatil gibisi yok
tadını çıkar
biz plan yapmadan çıkamıyoruz tatile :)
Ekim başına biter herhalde.
arkadaşlar aslına bakarsanız hiç bitmez derler yunanistanda yaşayanlar. Özellikle sürekli denize girmeye devam ederseniz sürekli olarak kışın dahi girebilirsiniz , denenmiştir.
Henüz başlamadı bile..
🫠
Denizde de mi parfüm🥴
Bebeğim her yerde parfüm 💁🏼♀️
Gözlük güzelmiş.
Para bitince , izin bitince
Teşekkür ederim
Enerjim yok bidahaki sefere
Nelere dikkat etmiş ya köfte hor
yo yo olmadı köftehor* sevgi de olsun içinde hadi kıyamadım
Çok dikkatlisin neyse emeklerim boşa gitmemiş iyi bari mesaj yerine ulaşmış helaaaaalll
O zaman bana da helaaaaaaalllll bee
Güzel söz nerde?
Hani nerde çıkart göster
Kımız dokundu sanırım
Seni bu kadar yaraladığımı bilmiyodum elimi öp de barışalım
Tüh
Demek mesaj yerine ulaşmış ama koymamış ne eksik acaba
Allah yakmasın kardeşim benim
Gece gece kımıza söz hakkı doğurdun tebrik ederim
Allah değerimizi bilenlerle karşılaştırsın
Hiç zora gelemiyorsun
Basitlikten yanasın yani. Bak ne kadar haklıyım sataşmakta
Sevgi de zor zanaat
Sen evde kaldın o zaman
Ben de üzülme 🥂
Tabii tabii
Sen neden kaldın biraz da bunu konuş 🎤
Tabiiiiii
2 ay sonra biter.
Biz daha bakıyoruz resimlere anca.
Eylül başı ile biter. Hiç girmedim bile :)
Eylül sonu diye tahmin ediyorum.
Kıbrıs'a da beklerim
Teşekkür ederim
Ekimde
Yaz bitince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?