Düğünden sonra balayı otellerinden birinde 3,4 gün kalmak yerine 7 günlük Ege-Akdeniz turu yapmak saçma mıdır?

Nasipse 22 Ağustos'ta İstanbul'da düğünümüz var arkadaşlar. Ailem İstanbul'da ikamet ettiği için; eşimiz, dostumuzda çoğunlukla burada olduğu için babam İstanbul'da ki düğünü yapacak. Eşimin ailesi de 30 Ağustos'ta memleketimizde düğün yapacak (hemşeriyiz aynı zamanda) kadınlar arasında bir kına da yapacağız birkaç gün öncesinden. Eşyalarımızı ortaklaşa aldık benimde birikimim vardı. Mutfak, banyo, balkon ve yatak odasını a'dan z'ye ıvırına zıvırına kadar kendim aldım. Beyaz eşyaları ortak aldık eşimle sadece ve oturma odasına karışmadım. Nişanımı kendim yaptım kına gecemi de kendim yapacağım. Dış çekimimiz ve kına gecem için biraz abartmış olabilirim bir çok elbise giyeceğim ama hepsini kendim aldım :( nişanlımdan beklemedim hatta birçok kez en azından bir tanesini ben almış olsaydım dedi :(Ancak bir grup arkadaşım tarafından tuhaf karşılandım kimisi hiçbir şeye karışmamış mesela her şeyi erkekten beklemişler. Allah bilir gelinliğini de sen kendin almışsındır dediler :d yalan yok evet İstanbul'da ki düğün için gelinliğimi ve after elbisemi kendim aldım :d Kaldı ki benim ihtiyaçlardan ötürü hep kendi isteklerim doğrultusunda her şey bu yüzden erkeğe yüklenmem abes değil mi zaten? Balayı için de ege ve akdeniz turu rez. yaptım salda ve pamukkale ekstrası. Fiyat olarak çok makul ve eşim karşılayacak bunu :D e bi zahmet ama niye balayı oteline gitmiyorsunuz vs dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

(Bu arada 2 yıldır sağlık memuruyum. 17 yaşında liseden mezun oldum, 18'de atandım.)

Düğünden sonra balayı otellerinden birinde 3,4 gün kalmak yerine 7 günlük Ege-Akdeniz turu yapmak saçma mıdır?