Öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar ilk küçümseyici bakış sandım ama erkekler özellikle yer gibi bakıyorlar 50 metre ötede çıplak güneşlenen var abi. Tatildeyim diye biraz dar bi tesettür mayo giydim yüzerken haşema rahat olmuyor çünkü. Neden cıplaklar varken bakıyorlar anlamış değilim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
"Çıplak" tabirine bu şekilde yönlendirme yapmanız çok olmamış açıkçası, fakat size de bakmamalarını temenni edebilirsiniz sadece, son dönemde kiminden ne tepki alınacağı bilinemiyor çünkü, ya da orada bulunmayabilirsiniz.
Dogru tabiki haklısınız insanlar açık giyiniyor diye onlara kötü gözle bakılması da dogru değil. Hiçbir şekilde kötü gözle bakmayı meşrulaştıramayız.
Evet, aynen öyle. Sizin meseleniz de yani insanın huyunda varsa, maalesef ancak siz kaçınarak kurtulabilirsiniz, çünkü sözlü uyarı bile karmaşa bu dönemde ondan dolayı.
Herkes açık olduğu için daha çok dikkat çekiyor. Pirincin içindeki bulgur tanesi gibi düşün.
Bu şekilde çok görüş geldi erkekler cidden ilgincsiniz 😅
Birde şu var. Cilt renkleri hep beyaz açık renkli oluyorlar onunda cazibesi var. Tesettür mayoda bildiğim kadarıyla dar bir mayo hatlar belli baya bı.
Evet hatlarım belli oluyordu kalcaları pareo ile kapattım
Evet doğru hatirlamisim. Bak orada çıplak güneşlenen olsun dikkat çekmez çünkü merak edecek Bir durum Yok her şey ortada kapalı da durum öyle değil
iyi ki kalçaları kapatmissin dikkat çekmişsin yinede 😂 açık olsaydi ya. Kaç kilosun ki
65 😅😅
Tamam tamam çekicilik ordan
Haşema ile tesettür mayonun farkı var mı merak ettim de
Haşema daha bol oluyo tesettür mayo dar vucuda daha cok yapışan
Haaa tamam teşekkür ederim
Bu arada sorun için şöyle diyebilirim erkeklere ilginç geldiği için bakıyor olabilirler çünkü dediğin gibi cinsel bir manada bakacak olsalar diğer açık kadınlara bakarlar
Ya evet ben de ilk öyle sandım ama Bi tanesi takip boyutuna gecince Bi tuhaflık oldugunu anladım
Takip mi yuh yani
Oralarda bari yobaz girmek istemiyor insanlar. Görüntü kirlilliğisiniz. Neyse bu seçimden sonra umarım kökünüz kazınacak.
Amin
Seçim konusunda yüzde yüz katılıyorum umarım kökleri kazınır ama maalesef bizim gibileri her yerde göreceksin kudurrr... Modernliği kıyafete bağlayacak kadar yobaz olan asıl sen ve senin gibiler. Çok şükür ki modern ve çağdaş bir insanım. Kendi ayakları üzerinde duran kendi parasını kazanan biriyim. Seninle tek farkım dini inanclarımı yaşayış şeklim. Onun dışında siyasete alet etmeyin şu baş örtüsünü artık ya. Tamam haklısın başımızdakiler yeterince kullandı inşallah yakın zamanda giderler de hepimiz kurtuluruz.
Heee hee teyze. Dahs düne kadar reis reis diye havliyor aniriyordunuz. Şimdi cikariniza dokununca sevmez oldunuz.
Seviye yerlerde 😊
Çıplak güneşlenen yok ama dikkat da çekmiyor. Ben Kleoparta'daydım.
Çıplak derken tanga vs
O var evet.
Güzel kalçalar valla
Arkadan hiç yok zaten elbise.. İnce bir ip ve o da araya kaçmış zaten.
Tenin beyaz kaldığı icindir
Ya zaten normalde de fazla beyaz ama görünmüyor ki Bi yerim değişikler erkekler hayal güçleri falan
Kalçalar genişse, kapalı candır
Ya bizimde başımıza bununla ilgili bi olay geldi
Nasıl
Tesettür mayo ne arkadaş
Şey gibi düşebilirsin dalgıç kıyafeti. Ama kalça kısmına da pareo bağlayarak gezdim cıkarmadım hiç
Tenin gözüküyor sa veda bembeyazsa daha çok dikkat çekmiştir tabi
Ellerim ve ayaklarım dışında kapalı ama bilekten anlıyorsunuz sanırım beyazlıgı. Bembeyazım sanırım o da ilgi cekti Herkes bronzken
Tahrik edici tabi beyaz ten beyaz bilekler özellikle ayak bilekleri birde koyu ton mayoysa 😊
Evet siyah renk
Anlıyorum seni….
Daha uygun yerler var onları tercih edin bu denli sinirleriniz yıpranmaz
Evet genelde muhazakar otelleri tercih ediyordum aktivite açısından farklı bir yer sectim
Paraşüt dalış rafting falan olan bir turla gittim onları da denemiş oldum
Rafting seviyormusun
İlk defa yaptım cok eglenceliydi
Evet Ya çok adrenalini Yüksek çok keyifli heyecan korku muhteşem bir şey
Dalış yaptınmı peki 😊
Bizim kaptan devirdi botu bir de 😅
Hangi turmuş bende gelim hemen 😊
😂😂😂
Normaldir öyle daha eğlenceli olur
Dogadayız diye bir turla gittim
akıntı nasıldı Çokmu
Nerdesiniz ki şimdi
Durgun olan yerler de vardı ama genel olarak coktu.
Senin adına sevindim böyle şimdi kendimi orada hissetim 😊
Evime döndüm gecen hafta fethiyedeydim
Bida rafting Artvin Çoruh çok hırçın birazdaha tecrübe edin
Çok iyi yapmışsın emin ol 😊
Fırtınaya gideceğim bir dahakine
😂😂😂vuvvvv
Benide al
Takım kafa dengi olmalı bide
kapalılık her zaman cezbeder
Her zaman ters bakan olur ki
Kapalı her zaman daha merak uyandırıcı da o yüzden
Değişik valla ya. Kadınların fiizkleri o kadar güzel ki ben bile bakıyorum zevksizler mi ne 😅 fizik de yok bende dogru dürüst
Belki de çok güzeldir senin de bilemeyiz ki görmedim 😅
O tarz mayoları pek bilmiyorum nasıl gösteriyor ama kapalı olması daha merak uyandırıyor falan yani 😅
Yok ya taş gibi hatunlar var benim esamem okunmaz
Sen de taş gibisindir hiç öyle deme kendine ya
Kaç yaşındasın ki muhabbet edelim mi
28 yok ya biraz giderim var sanıyordum ordakileri görene kadar 😅
Bence vardır giderin de sen farkında değilsindir 😅
Burdan mi konuşmaya devam edelim 😂😂
Geri kafalılar cünkü
Kapalılar daha ilgilerini çekiyor
Ne güzelsin sen ya