Ben aslında bu fikre karşıydım ama diğer 3 arkadaşım bu hayallerini gerçekleştirmede oldukça kararlılar ben de onlardan geri kalmak istemediğim için onlara uymak zorundayım. Yarın hepimiz sırtımızda birer sırt çantasıyla otostopla Antalya'dan Muğla'ya gitmeye çalışıcaz. İlk gidip göreceğimiz yeri Muğla olarak belirledik. Sonra neresi olur bilmiyorum. Arkadaşlarım bana yolculuk için hazırladıklarının resmini atıp duruyor. Ben daha başlamadım hazırlanmaya ama birazdan ben de başlarım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu devirde otostopla falan gezilmez güvenlik sorunu var bir kere onu geçtim hiç kimse artık bedavadan bedavaya babasının hayrına sizi götürmez mutlaka götürür ama karşılığını taksinin iki katı da para ister hadi onu da geçtim kimse 4 kişiyi arabasını almaz almasın da zaten 4 yaşlı bir olup adama neler neler yapar iki kişiyi bile zor alırlar çünkü bazen görüyorum yol kenarında tek kişi bile saatlerce bekliyor bir tek kişiyi bile almıyorlar arabaya 4 kişi nasıl alacaklar o birazcık ya geçmişte kaldı ya hayalde kaldı bence siz çok fazla ümitlenmeyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biraz zor olur. Sırt çantalı 4 kişi hiçbir araca sığmaz, iki kişi bir araca binseniz ekip kopmuş olur. Kamyon ve tır denk gelirse onlar müsait olur fakat cezalar çok ağır almazlar. Ama olur da bi kamyoncu ya da tırcı durur, alırsa abi biz Muğla'ya gidiyoruz en yakın bölgeye kadar bizi at derseniz emin olun evinizde gibi rahat bir mekan, babanızın yanında gibi güvenli bir ortam olur. Sebeplerini soyleyim 75 cm 225 cm 2 adet ranzalı yatak var isterseniz uyuyabilirsiniz, kamyon ya da tır sürücüsü direksiyonda alkol almaz, yasaklı madde içmez, arabasında yasadışı hiçbir şey olmaz, yavaş gider... Ama yere 42 ton basar.
05 Yorumla- +1 yıl
@G_Hakikat devrilme riski her araçta aynı oranda. Fakat tırın karayolu hız limiti 70. Yürüyen bir gecekondu gibi çok guvenli
- +1 yıl
@G_Hakikat Allah kaza vermesin kimseye
+1 yılNe kadar saçmalamışsın. Onlardan geri kalmamak içinmiş. Yarışıyor musunuz? O zaman arkadaş değilsiniz zaten. Geri kalmamak hatta öne geçmek için yarılıp fırsat bulsanız birbirinize kuyu kazacağınız düşmanlarınız. Bırak onları giderse gitsin bi şeyden geri kalmazsın. Jennifer Lopez de Lamborghini arabaya biniyor ondan geri kalmışsın hadi onunla yarış...
00 Yorumla
Böyle bir devirde bu düşünceniz çok yanlış, başınıza bin bir türlü iş gelebilir. Bunun cesaretle hiç bir alakası yoktur, kendi canına değer veren insanlar böyle bi işe kalkışmamalı bin türlü insan var ve herkes herşeyi yapabilir bence arkadaşlarınla konuşup bu düşünceden vazgeçirmelisin ammavelakin onlar vazgeçmiyor ise siz vazgeçmelisiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
81Cevap
+1 yılKavgadan kaçınmayan biri (Kas gücü)
Mantıklı ve sezgili biri (Beyin gücü)
Ağzı laf yapan kıvrak zekalı biri (Eğlencenin gücü) 😂
Eğer grupta bu tiplemelerden varsa için rahat olsun.
Ayrıca tek cinsiyetten oluşan bir grupla gezmeyin. Tamamen erkek olursa caydırıcı olur. Komple kadın olursa da çekici olur. Ortaya karışık olması en iyisi.
En önemlisi de tüm arkadaşlarına güveniyor musun? Aralarından biri bile arıza verse evinizden uzaktasınız sonuçta, size sorun yaratabilir bir kişi bile.10 Yorumla
+1 yılGrupta erkek yoksa sıkıntı. Bütçe sınırlı ise sıkıntı. Ülkemiz şartlarında ileri seviyede cesur olmak lazım ki bu eylemi hayata geçirebilmek için hep bu cesaret var demek tebrik ederim. Ama yani bizi 5-10 sene önce biraz daha gençken erkek halimizle öyle oturtup çektiğimizde başımıza neler geldi anlatmayayım moraliniz bozulmasın. Sizin kız pozisyonunuzla neler yaşayabileceğimizi tahmin bile edemiyorum. Ülkemiz koşullarında eğer grupta da hiç erkek yoksa büyük risk.
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela bir kamyona otostop çekmiştik 2 lise öğrencisi arkadaş erkek. Ön camın sağ üst köşesinde küçük bir yuvarlak ayna vardı. Ayna acısı.. şoför baktığında şu yolcuların bacaklarını görebilmesi için ayarlanmıştı. Aman dikkat
+1 yılbabasi belli olmayan cocuklariniz olur adamlar dunya turu yapiyor bisikletle bir sey olmuyor turkiye geliyor tecevuz ediliyor gerisini sen dusun artik ve onlar bisikletle sen isi kendi ayaklarinla araya bineceksin recep idedik misali burada kadin resimleri olurdu ama hep burada erkek var sana o sirada bindigin aracin sahibi ben direk onlardan hoslaniyorum der gerisini tahmin ede bilirisin hayirli gunler dilerim 😇😇😇😇
10 Yorumla
+1 yılAvrupa'da olsa çok güzel bir fikir derdim ama Türkiye'de sonunun ne olacağını kestirmek zor. Türkiye turunu otostopla yapmanıza bir şey diyemem ama 4 kişide çok fazla be arkadaşım. Hepiniz birden nereye sığacaksınız.
Umarım Fox Tv ana haber bültenlerine çıkarak Türkiye'nin gündemine oturmazsınız. Burası Türkiye, ne olacağını bilemeyiz. Sorunsuz bir tur olmasını diliyorum. İyi eğlenceler.10 Yorumla2 erkek 2 kız gidin, kendinizi koruyabileceğiniz bir şeyleri ulaşabileceğiniz yerde tutun. Ufak bir sırt çantasına normal eşyalarınızı koyun. Telefon, para ve (biber gazı, muşta) gibi şeyleri de bel çantasında tasıyın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyada su okudugum yazı kadar a. talca bir yazı daha olabilirmi. Yahu elalemin gençleri bilim ilim uğraşıyor icat yapıyor Mars'a arac dekan indiriyor. Bizimkilerde sa. lk saçma şeylerle uğraşıyor. Ee gezdin sırt çantasıyla nolucak ne geçecek eline. Sokak i t leri gibi gezmenin kime ne faydası var. Etkinlikmi yapmak istiyorsun yap arkadaş. Türkiye'yi sırt çantasıyla gezmek nedir.
00 Yorumla
+1 yılNiye insanlar sizi arabasına almak zorunda olsun? Benzin fiyatlarından haberin yok galiba adam ter akıta akıta versin o parayı sen de cebindeki parayı miden icin sakla belesten yolculuk yap var mı öyle bi dünya
00 YorumlaAhaha benimde öyle planım vardi bil bakalım ne oldu. Zaman geçtikce erindim ve sonra yanıma da kimseyi bulamayıp kendim arabamla tek geziyorum. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz bende çok otostop çektim
00 Yorumla
+1 yılCok zor 4 kisi kalabalik ayni arabaya almasi icin adamin tek gidiyor olmasi lazim
Ama bu kalabaliklik basiniza bisi gelme ihtimalinide azaltir yeter ki 2 araba bolunur gideriz diyene denk gelmeyin 😅00 YorumlaMugla antalya tamam bende antalyalıyım İzmir balıkesir fslanda olabilir ama diğerlerine gidilmez. Bide dört kızmı erkek var mı dört kişi otostop olarakta sorun olu ögrenci ilen bizde çok yaptık
10 Yorumla
+1 yılTabiki zor olur, yol ortasında bile tek kadın görünce taciz etmek için fırsat kollayanların ülkesinde yaşıyoruz, bi de siz arabasına bineceksiniz, süreç hakkında güncellemeler yapar mısın?
10 YorumlaS1k1rler Biliyorsun kaderin biri dünyayı gezdim bisikletle Türkiye geldi başına gelmeyen kalmadı tabutla gitti memleketine bizim ülkemizde değişik şeyler oluyor mülteci kampına döndüğümüz için
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 783 cevap paylaştı. Hep yapmak istediğim bir şey. Ay gelmez o kadar kadınlar tur attı Türkiyeyi kızlar kabul etse bizde 5 kişilik tur yapacaktık kız kıza gidelim dedik
Sonra ona da para yok işte10 Yorumla
+1 yılKızım saçmalamayın canınıza mı susadınız? Unutamayacağınız anılar yaşarsınız ama kötü anı olarak unutamazsınız. 9 gün olmuş naptınız?
20 Yorumla
+1 yılİlk Allah iyi insanlarla karşılaştırdı diye dua edelim. Sonrası tavsiyemiz bildirelim. Tavsiyem kısa mesafe olarak ilerleyin uzun mesafelerde her iki taraf için art niyet olasılığı artar kısa mesafede art niyeti varsada uygulamaya cesaretlene kadar yol biter.
00 Yorumla4 kişisiniz, kalabalıksınız yani. dikkatli olursanız bır sey olmaz umarım ama belirli kurallarınız olsun bence. bir problem hissederseniz boşvermeyin. gozunuz tutmadıysa arabasına bınmeyın
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi turkiye burasi binbir turlu hali var dikkat edin basiniza bisey gelmesin
Ama basiniza bisey gelmeden turu tamamlarsanizda bu sefer tadindan yenmez guzel ani olur 🙂00 YorumlaSırt çantan maksimum, 10-15 kilo olsun, elbisede şortla beraber, çok cepli uzun sport bir pantolon ve power bank olsun. Kolay gelsin. Daha çok şey var ama arkadaşlarınız size söyler.
00 YorumlaGeri döndüğünüzde kucağınızda bebekle dönmeyin de bu ülkede damacana ya tecavüz eden illet ler var başka derdiniz yokmu nasıl kızsınız neyinize güveniyorsunuz acaba 😡
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma ya paran yoksa gezmeyeceksin otostop nedir bir de kiz başina sonra müge anli
31 Yorumla- +1 yıl
Konuştu maskülist
+1 yılMuhtemelen erkek olanlar öldürülür.. kızlarda devalarca tacize uğrar...
41 Yorumla- +1 yıl
Tabi bu iyimser olanı 🤣🤣🤣 büyük ihtimalle hepsi birden önce tacize uğrar sonra öldürülür... napcanız otostop çekip... Oturun evinizde be yaaaaa 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelmesi çok büyük ihtimal gidin otobüsle, daha kötü olabilir, ya da günlük araba kiralayın, hırlısı suçlusu sapığı piskopatı var şu zaman aşırı kötü yapmayın kendize
20 Yorumla
+1 yılKonaklama isini çadırla yapacaksaniz birkac tavsiye verebilirim bu isi 4 arkadas olarak denemis biri olarak söylüyorum
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 694 cevap paylaştı. Dört arkadaş otostoptan sonrasını okumadım.
Ne keyfi çıkar ne de kimse arabasına alır. Dört kişi 4-4-4-400 YorumlaBen tirciyim bazen sizin gibi otostopçulari alıyorum yaniniazda hayvan yoksa tabi İzmir'den çorlu çorlu'dan Erzurum'a kadar
00 Yorumla
+1 yılsizin içinizden geçerler hele bir de güzelseniz ohooo neler neler gelir başınıza az mantıklı olun
00 Yorumla
+1 yılen son böyle yapıp dünyayı gezen biri Türkiyede tecavüze uğrayıp öldürülmüştü böyle erkekler varken bi daha düşün
09 Yorumla- +1 yıl
Belkide ölmek istiyordur ölümü yaklaşan insan hisedermiş diyorlar tuhaf olmaya başlarmış o anda herseyi yapmak istermiş yinede Allah korusun
- +1 yıl
hayır böyle 2 kişi öldü dünya turu yapan
- +1 yıl
artık yabancılar Türkiyeye tek gidilmez diyor
- +1 yıl
Ben yurt dışında yaşıyorum bizim burada böyle otostop çeken kadın yok görmedim
- +1 yıl
Sacma bence fazla film dizi seyretmenin zararı bu devirde hahah
- +1 yıl
aslında çok var haberlere çıkıyor
- +1 yıl
Yurt dışında mı?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
İngiltere de falan olabilir ben Balkan ülkesinde yaşıyorum buralarda pek olaylar olmuyor sakin yerler insanları da iyi
+1 yılBindiğin arabanın kaza yapması, sürücünün sizi kaçırmasından çok çok daha olası. Yani başınıza gelecek olan iş kaza geçirmek olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatta beyni kullanmak çok işe yarıyor. Beyinini kullanmak yerine eğlencesine kafaya takmayan kişiler şans eseri yaşıyorlar
30 Yorumla4 kişi aynı araca hem de çantalarla sığamazsınız 2 kişi 2 kişi olmalısınız birde hep bir programla birbirinizi takip etmelisiniz
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat edin de siz arada kaynamayın yurt dışında yapılır ama burada otostop skntı çıkar gençler
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var genelleme yapmazsanız sevinirim
+1 yılSon durum nedir? Nasıl gidiyor Türkiye turu
00 Yorumla
+1 yılhepiniz kızsanız gelir 2 erkek 2 kızsa gelmez, 1 erkekle de gelebilir sdfsf
00 YorumlaTecavüz edilip ormanlarda cesetleriniz bulunmasını göze alabiliyorsunuz yani
01 Yorumla
+1 yılMaalesef geziyi min 8 kişi bitirme ihtimaliniz yüksek. Burası Türkiye.
00 YorumlaBalıkesir'e geçiyoruz bizde arabayla. Yakın olsaydınız dizide gotururduk
00 Yorumla
+1 yılMuğlada yaşıyorum gezilecek yerleri önerebilirim
00 Yorumla
+1 yılValla tecavüz ederler barış gelinine bile tecavüz ettiler, hele ki birde yakıt zamlı beleşe almaz
00 Yorumla
+1 yıl4 kişiyi otostop la arabasına alacak s*l*klar var mı acaba Türkiye de
00 Yorumla
+1 yıl4 kişi hep beraber otostopla zor gezersiniz biraz baya zor hemde
00 YorumlaRiskli bir de, 4 kişi ve çantalarınız var nereye sığacaksınız?
00 Yorumla4 kişi o çantalarla bir arabaya sığmazsınız zaten
00 Yorumla
+1 yılBir de baktın adam bayıltıcı bir koku verdi size kimin ne olduğu belli değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gerek var otostop çekmeye? Kimse almaz, ben bile almam, zaman kötü kim nereden bilecek iyi mi kötü mü diye. Bla Bla'ya bakın, ücreti az, öyle gidersiniz.
00 Yorumla
+1 yıl4 kişi otostop zor kim alcak 4 kişiyi arabasına
00 YorumlaTam bir piyango. Şansınız yaver giderse sağ salim çıkarsınız
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılİyi insanlara denk gelirseniz sorun olmaz. Ama dikkatli olmakta yarar var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabayı gasp edip direksiyona geçecekseniz olur. Başka türlü sigmazsiniz.
30 Yorumlakurallari bilen hic bir kamyonet kamyon tir surucusu sizi almaz olasi kazada siz yaralanir ölürseniz sigorta sirketleri kaza hasar bedeli dahil hoc bir odeme yapmaz surucu sag kalirsa anasininamini gorur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz onlardan geri kalın bence. İnsanlar akşam vakti sokakta da yürümeye korkuyor yapmayın böyle şeyler.
10 Yorumla4 kişinin başına ne gelebilir ki diyecektim ama kızsınız! Ben yoklukta değilim arabama alsam kesin bir şekilde yürürdüm! Şaka bir yana bir şey olacağını zannetmiyorum ama biber kazı taşırsanız çantada ayıyı bile yıldırıyor!!
00 YorumlaYanii olur olmazz nett biseyy çıkmaz amaa enn azından nasill tiplerle binilecgini az çok bilirsnz yasli ya da aile arabası cicuklu vs zarar gelmez arabaya binmeden önce arabaya çok dokunun parmak izi olsun
00 Yorumla
İtalyan gelinin cesedi Gebze'de bulundu8 Mart 'ta arkadaşı Moro ile 'Gelin Yolculuğu' adını verdikleri geziye çıkan ve Gebze'de kaybolan İtalyan sanatçı Pippa Bacca, tecavüz edilerek öldürülmüş olarak bulundu.
Yeni Şafak01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde kimseye güven olmaz özellikle erkeklerin arabalarına binmeyin
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 kişi olarak geri dönersiniz tabii 9 aydan daha fazla gezi sürerse 😂😂
11 YorumlaSüper ya bende geliyim 5 kişi olalım mugla gitiniz ee koskoca şehir ilaki parda arabada ister ne yapacaksınız ordadami yürüyeceksiniz 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Madem 4 kişisiniz en güzeli elektrikli bisikletle gezmek dimi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy siz kafayı yemişsiniz hiç mi başınıza kötü olay gelmedi? Bu ne cesaret
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkatli olun arkadaşların kaç kişinin. kiz erkek..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapmazdım böyle bir şey insanlara güvenmiyorum çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn fazla tecavuz ederler. Satıp para kazanırlar sizden
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > 4 arkadaş otostopla Türkiye'yi gezeceğiz, başımıza bir iş gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne