Tatil & Seyahat Şöyle bir çıkayım dedim nerelere gideyim? lenii Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bu sefer başımı bırakıp gidiyorum yol nereye götürse güzel oluryollar affetmez Şöyle bir çıkayım dedim nerelere gideyim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Şehri gezebilirsin 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kaç git memlekete serin serin mis gibi. Buralar sıcak buralar cehennem lenii 1 3 Yorumla lenii +1 yıl soğuk olmasından sa sıcak olsun ((: Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Sıcaktan memnunsun yani he Yorumla lenii +1 yıl ara ara söylensem de sıcak iyidir Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/EC-Q9A8RK80Yıllar affetmez değil miydi o 😒 1 8 Yorumla lenii +1 yıl ama yollar da affetmez Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Neden lenii Yorumla lenii +1 yıl bilmem Bergen öyle diyor Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Sen yine de başını da al.. Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Burada mısın sen Yorumla lenii +1 yıl şu an evt Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Yazabilecek misin? Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Hiii Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Full depo nerde görsem tanırım şirket arabası 😂zira bizimkilerin karnı bu kadar doymuyor 1 2 Yorumla lenii +1 yıl patronlar bırakmıyor ki hava atalım ((: olsun yine de gidicem Alaçatı_mavisi +1 yıl Kesmiyorlarsa ne âlâ😂
Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl araç takipten izliyordurlar şirkette yakma başını nereye gönderdiyseler oraya git :D:D:D 1 2 Yorumla lenii +1 yıl bugün her şeyi göze aldım ((: Yorumla Kozzi +1 yıl nedir seni gaza getiren durum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Full depo şirket aracı, Ankara 'ya götürür getirir 1 2 Yorumla lenii +1 yıl geri getirmese de olur ((: Yorumla Oluştur +1 yıl Ankara 'nın en sevilen yanı, İstanbul dönüşüdür ehehe Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Patronun nereye dediyse oraya git. Şekil şükül yapma burada. 😂 1 1 Yorumla lenii +1 yıl haklı ((: Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Odum kopuyo soyle fotolar cekinen birisine asik olurum diye 1 0 Yorumla
turknapster Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl şirket aracıyla anca patron nereye derse oraya dostum :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kafan nereye esiyosa oraya git 1 2 Yorumla lenii +1 yıl şöyle bir tur atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl at bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şehri gezebilirsin
Kaç git memlekete serin serin mis gibi. Buralar sıcak buralar cehennem lenii
soğuk olmasından sa sıcak olsun ((:
Sıcaktan memnunsun yani he
ara ara söylensem de sıcak iyidir
Yıllar affetmez değil miydi o 😒
ama yollar da affetmez
Neden lenii
bilmem Bergen öyle diyor
Sen yine de başını da al..
Burada mısın sen
şu an evt
Yazabilecek misin?
Hiii
Full depo nerde görsem tanırım şirket arabası 😂zira bizimkilerin karnı bu kadar doymuyor
patronlar bırakmıyor ki hava atalım ((: olsun yine de gidicem
Kesmiyorlarsa ne âlâ😂
araç takipten izliyordurlar şirkette yakma başını nereye gönderdiyseler oraya git :D:D:D
bugün her şeyi göze aldım ((:
nedir seni gaza getiren durum
Full depo şirket aracı, Ankara 'ya götürür getirir
geri getirmese de olur ((:
Ankara 'nın en sevilen yanı, İstanbul dönüşüdür ehehe
Patronun nereye dediyse oraya git. Şekil şükül yapma burada. 😂
haklı ((:
Odum kopuyo soyle fotolar cekinen birisine asik olurum diye
şirket aracıyla anca patron nereye derse oraya dostum :)
kafan nereye esiyosa oraya git
şöyle bir tur atayım
at bakalım
Rivaya doğru git