Nereye gideyim?

Merhaba. 1,5 yılın sonunda severek evledlndik. Tartışmalarınız oluyordu her çift gibi. Ama artık eşim ihmal etmeye başladı. Yaptığım yemeklere istediğim gibi olmuyor diyor. İlgisizdi. Çalışan biriyim ve yoğun çalışıyorum. Bana hiç yardımcı olmuyordu. Bende bu işlerden anlamıyor diye her cumartesi günü arkadaşlarınla görüş diyordum. Ama pazar günleri benimle vakit geçirmiyor sadece evde duruyorduk. Çok kırdığı zamanlar oldu. Görüşme dedigim kızın telefonunda karfesim diye katıylı gördüm. Gizli hesaplarını buldum. Evden gitmek istedim. 2 kez bunlar yüzünden. En son artık beraber zaman geçirelim çok bunaldım dedim. Bana evlendigine pişmansın dedi. 1 hafta konuşmadık. Bende hazırlandım sinemaya gitmek istedim saat 7 de. Dışarıdaydı bekle dedi. Bende beraber gideriz belki diye bekledim. Ama bana evden gitmek istiyorsan git geri gelme dedi. Bende seni bekleyen bir kadın olmayacağım dedim. Çıktım aradım ağlayarak anlattım. Ama hiç bir şekilde birşeyi kabul etmedi. Eve geliyorum gidecegim dedim. Arabamı kapıda hazırlamış. Konuştuk. Aileme gidemezdim. Üzülürlerdi. Otele gideceğim dedi. Bana arkadaşım olsada derdim evde kal dedi. Uyuyamadım konuşalım dedim. Ama bize olan inancını kaybetmiş. Bende deneyelim bizim elimizde dedim. Ben adım attım güzel mesajlar yazdım. İlgilendim ama buz gibiydi. İstenmeyen kadın gibiydim. Rahatsız oluyordu sanki benden. Dün gece konuştum. Çabala benim gibi biraz dedim. İstemiyorum dedi. Gitti yataktan. Bende askerdeyken yazdığım defteri okurken yanıma geldi. Napıyorsun dedi. Okuyorum dedi. Yanıma yattı. İstemiyorum dedi. Uyu dua et hayırlısı dedi. Çok yoruldum. Elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. Sizce bugün annemlere mi gideyim? Evime mi? (Ailem bu ilişkiyi istememişti.)
Evine
Ailenin yanına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu sabah işe geldim işe geldiğimi haber vermedim. Aynı yerde çalışıyoruz zaten yanıma geldi. İşe geldiğini haber vermedin dedi. Bende unutmuşum dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Dün işten çıkarken mesaj attım ailemin yanına gidiyorum diye. Sen bilirsin dedi. Böyle vedalaşmayalım dedi. Evde konuştuk. Anlattı. Bitirmek istediğini söyledi. Sonra ben anlattım. Tutamadım ağladım. Sarıldı. Ne istiyorsun dedi. Bende tek taraflı birşey olmaz. Kararı sana bırakıyorum dedim. Barıştık sonra
Nereye gideyim?