Bu bahsettiğim yerlerede toplu taşıma ile gidip geleceksin zaten.. yürümek için hem araları uzak hemde antalyada yürümek için hiç doğru bir mevsim değil… bu bahsettiğim yerler haricinde antalyada manavgat şelalesi alanya kalesi gazipaşa delik deniz olympos termessos antik kenti filanda varda buralar şehir merkezinden 1.5 ile 3.5 saat mesafede 2 günün varsa yetersiz
Ciddi masraf kardeş.. bu mevsimde buralarda her şey yabancı turiste göre belirlendiği için ciddi rakamlar istiyorlar.. örneğin mahallemdeki araç motor kiralamacısı türklere araç ve motor vermiyor parasıylada vermiyor yok çekiyor … ve gerçekten şu sıralar araç ve motorda çok zor bulunuyor kiralamacılarda turist çok fazla talebe yetişilmiyor
Yok be niye olsun keyfine bak reis kimse bişiy diyemez … suriyeliler ruslar ukraynalılar babasının ülkesi gibi takılabiliyorlarsa sen kendi topraklarında istediğin gibi tatil yapabilirsin
Duden selalesi Kale Konyalti plaji Daha bir cok yer ulasim cok basit her yere iett ve metro var ama bu mevsimde hele birde gunduz gezmek imkansiz erirsin sicakta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konyaaltında denize gider kaleiçini gezer ve düden şelalesine gidersin en fazla
Başka yere gidilmezmi
Araç yoksa maalesef..
Toplu taşıma ile hicmi gezilmez
Bu bahsettiğim yerlerede toplu taşıma ile gidip geleceksin zaten.. yürümek için hem araları uzak hemde antalyada yürümek için hiç doğru bir mevsim değil… bu bahsettiğim yerler haricinde antalyada manavgat şelalesi alanya kalesi gazipaşa delik deniz olympos termessos antik kenti filanda varda buralar şehir merkezinden 1.5 ile 3.5 saat mesafede 2 günün varsa yetersiz
Araba kiralama falan ne kadarı bulur acaba
Ciddi masraf kardeş.. bu mevsimde buralarda her şey yabancı turiste göre belirlendiği için ciddi rakamlar istiyorlar.. örneğin mahallemdeki araç motor kiralamacısı türklere araç ve motor vermiyor parasıylada vermiyor yok çekiyor … ve gerçekten şu sıralar araç ve motorda çok zor bulunuyor kiralamacılarda turist çok fazla talebe yetişilmiyor
O zaman gezebildigim kadar burdurdan Antalya gideyim diyorum bir aylığına burdurdayim dönmeden antalyayi göreyim dedim 1 saat burdura
Burdurdan sonra antalya cennet gibi gelecektir :))
Evette tek gezecem o kötü bide araba yok 1 gece kalayım 2 günmu gezeyim gunubirlikmi sence
Tek başınaysan günübirlik takıl sıkılırsın
1 gün yetermi bu dediğin yerlere ikiye bölsem Bi gün Bi bölgeyi ikinci gün başka bölgeyi diye
Yeter yeter :))
Denize girmem sıkıntı olur mu tek😀
Yok be niye olsun keyfine bak reis kimse bişiy diyemez … suriyeliler ruslar ukraynalılar babasının ülkesi gibi takılabiliyorlarsa sen kendi topraklarında istediğin gibi tatil yapabilirsin
Kusura bakma ya çok soru soruyorum 😀 plajda çanta cüzdan falan sıkıntı olur diye dedim yoksa tekim diye kim bisey diyecek
He o olabilir evet hacılarlar.. denize girsende arkanı sahile dönme çok açılma gözün hep malzemelerinde olsun
Eyvallah teşekkür ederim internetten birbirine yakın yerleri bulabilecegim uygulama var mı
Walla hiç bilmiyorum ben antalya merkezde olsam antalyada olduğun süre zarfında sana yardımcı olurdum eşlik ederdim ama alanyadayım ben
Çok teşekkür ederim iyi olurdu hem tanışmış olurduk hemde gezdirirdiniz 🙂
Sağlık olsun umarım gezintinde çok keyif alırsın
Keyif alacağıma eminim sadece verimli kullanmak istiyorum zamanı gitmeden plan yapıp
Arabasız antalyada hiç geçilmez dostum. Daha doğrusu klimasız Antalya’ya adım atılmaz.
İ don’t know
Üzdün
Gezilmez
Evlimisin bekarmi?
Bekar
Duden selalesi
Kale
Konyalti plaji
Daha bir cok yer ulasim cok basit her yere iett ve metro var ama bu mevsimde hele birde gunduz gezmek imkansiz erirsin sicakta
Toplu taşıma nasıl oluyor kart falan