Tatil & Seyahat Tatil storylerini hangi modda izliyorsunuz? motherof2 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tatil storysi atan mısın, ağlayarak izleyen mi? :D Tatil storylerini hangi modda izliyorsunuz? Tatil storylerini hangi modda izliyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Eğlenceli modda 0 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ne diye 'izliyoruz' sıfatına nail olduk? Bir yerden aşşaa, Kasımpaşaaa. İzlemiyoruz. 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Ben de tatildeyim ama deniz tarafında falan değilAğlamıyorum hih 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 974 cevap paylaştı. Deniz 500 metre ötede gece çalışıyorum sabahtan aksama bosum heryerde ruslar almanlar sirplar vsvsvs acaba hangi modda izliyorum :) 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 606 cevap paylaştı. Tam çalışırken denk geliyor of of.. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tipik storyleri vizyonsuzluk olarak görüyorum. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Telefonda artık taksit yok bir süredir. 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aman ben kendi evimde de tatildeyim djdmf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eğlenceli modda
Ne diye 'izliyoruz' sıfatına nail olduk? Bir yerden aşşaa, Kasımpaşaaa. İzlemiyoruz.
Ben de tatildeyim ama deniz tarafında falan değil
Ağlamıyorum hih
Deniz 500 metre ötede gece çalışıyorum sabahtan aksama bosum heryerde ruslar almanlar sirplar vsvsvs acaba hangi modda izliyorum :)
Siverek'te tatildeyim
Tam çalışırken denk geliyor of of..
Tipik storyleri vizyonsuzluk olarak görüyorum.
Telefonda artık taksit yok bir süredir.
Aman ben kendi evimde de tatildeyim djdmf
Ağlayarak çıldırıyorum
Kimsenin gösterişi umrumda değil
İzlemiyorum
Ağlayarak izliyorum
Haset modda nfjdjjsd
izlemiyorum
Üzülerek