Tatil & Seyahat Fethiye'de tatil yapılır mı? Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor var mı yakın zamanda tatile giden? Tavsiye eder misiniz? Fethiye'de tatil yapılır mı? Cevapla Tatil Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rabiş000 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Geçen yaz gittik deniz sakin güzel ve temiz sahilde aynı şekil sahil çevresinde ki kafe restoranlar da uygundu 0 1 Yorumla Topraki35 +1 yıl KS tarihinin en hızlı Eig si oldu 😬 Yorumla
Muhammedclsknn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hocam asla Bodrum’a felan gitme. Ölüdeniz çok güzel orası tam tatillik yer 1 2 Yorumla Topraki35 +1 yıl Bodrum'u çok iyi biliyorum pek sevmiyorum da bu mevsimde bende Dalyan Ölüdeniz taraflarını düşünüyorum aslında. Yorumla Muhammedclsknn +1 yıl Ben yeni geldim Bodrum’dan asla bir daha gitmem. İnsanlar oraya gösteriş yapmak için gidiyor. Ben hiç beğenmedim. Marmaris ve ölüdenize gidicem inşallah birdahakine. Antalya da bana çok Suriyeli yeri gibi geliyor Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dün geldim fethiyeden...Cok şehir havasında fethiye, Ortaca , dalyan taraflarında daha cok köy havası var oralarda konaklayip fethiyede yüzebilirsin 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ölüdeniz dışında fethiye içinde yapmayı sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fethiye'de yaşıyordum yıllar önce.. 0 1 Yorumla Topraki35 +1 yıl Şimdi Yorumla