Güncellemeler
+1 yıl
Tren veya otobüs ile pasaport kontrolü zaten yok ama uçak ile geçiş yaparken sıkıntı olur mu? Daha önce geçen biri varsa kesin cevap verirse çok sevinirim.
Tek girişli schengen vizem ile diğer ülkelere geçebilir miyim schengen bölgesinden çıkmadan. Giden biri var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Schengen ülkeleri kaydıyla istediğine girip çıkabilirsin hiçbir sorun olmaz. Tabi sınır polisi sorun çıkarmazsa.
Vize çıktı mı sana benim bugün redd yedim ne için gidiyorsun
Evet , 10 günlük tek giriş vermiş Yunanistan. Turistik vize
Yine deniyecem sonuna kadar gidip gelmiyecem ondan sonra nasip kısmet güzellikle isticem vermezlerse kaçacam🤫
Schengen vizesi varsa eğer diğer schengen ülkelerine de rahatlıkla gidebiliyorsun benim bildiğim bu
Gecilir ab uyesi ulkeler de vize kontolu yok. Sehir degistirir gibi gidiyorsun.
He ucak ile geçişlerde bazen soruyorlar. O ülkeye gitme amacını. Ama cok nadir.
Macaristan icin schengeb aldim ve gittim. orada. Transit almanyaya geçtim sorun olmadi. Ayni sekilde arkadasim. Macaristan icin arkadas alip direkt almanya uçuşunda durduruldu ve sorguya alindi. Dedigim gibi geliş amacı neden vize istenilen ulke harici diğer ab ülkesine giriş amacı soruldu. İkna edebilirseniz sorun yok. Edemezseniz deport yersiniz.
Çok teşekkürler. Birkaç ülken konsolosluğuma sordum geçilir dedi ama yine polis insiyatifine kalmış sanırım.
Evet ikna kabiliyetine bağlı.
Geçilir tabii. Ama dönüşü ilk ayak baştığın ülkeden yap.
Geciliyor diye biliyorum ama bazı ülkeler Killik yapabilir
Multi olması lazım tek giriş olmaz
Bütün Avrupayi kapsamıyormu bu schengen
Geçersiniz
Geçilmez