Tatil & Seyahat Kıyafetsiz güneşlenmek neden tepki çekiyor? Loveizmm Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben şu an öyle güneşleniyorum ve tenha bi yer. Bi kadın ve kocası gördü. Kocası söyleniyor kadın bırak insanlar özgür olsun diyor Güncellemeler+1 yıl Şu an güneşleniyorum ve kimseyi de umursamam Kıyafetsiz güneşlenmek neden tepki çekiyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Kötü bir görüntü oluşturduğu için 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Tenha yerde neyse ama insanların için de hoş olmaz hem tenha da sıkıntı yemesinler sonra seni 1 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl görüntü kirliliğisiniz 1 1 Yorumla Loveizmm +1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evinin terasında güneşlen 1 2 Yorumla Loveizmm +1 yıl Yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millet haklı aile var Yorumla
liberation182111 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çıplaklar kampına gittinmi 1 1 Yorumla Loveizmm +1 yıl Yok ki Türkiye deŞu an İzmir sığacıktayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötü bir görüntü oluşturduğu için
Tenha yerde neyse ama insanların için de hoş olmaz hem tenha da sıkıntı yemesinler sonra seni
görüntü kirliliğisiniz
Neden
Evinin terasında güneşlen
Yok ki
Millet haklı aile var
Çıplaklar kampına gittinmi
Yok ki Türkiye de
Şu an İzmir sığacıktayım
Çeker
Neden
Var öyleleri