Sabah 7 deki uçak için gece 3 te kalk yola çık. Bunu kimse düşünmedi mi? Çok büyük bir proje, donanımlı kocaman bir havalimanı ancak Arnavutköy de 😰Git git bitmeyen bir yol. Eskisinin nesi vardı anlamıyorum. Yazık oldu gerçekten 😦

Sabah 7 deki uçak için gece 3 te kalk yola çık. Bunu kimse düşünmedi mi? Çok büyük bir proje, donanımlı kocaman bir havalimanı ancak Arnavutköy de 😰Git git bitmeyen bir yol. Eskisinin nesi vardı anlamıyorum. Yazık oldu gerçekten 😦

Orta Doğu hakimi olma hayali kuranların gereksiz işleriydi. Uçan kuşa borcu olan birinin kredi çekip biseyler almasına benziyor. Devlet halkının vergisini bu kadar hoyrat harcamamali. En ağır şekilde buna sebep olanlar cezalandırılmalı.
Anadolu yakasında olanlar pek tercih etmiyor zaten. Eskisi de şehrin içinde olmuyordu. Ben Zeytinburnuna gidiyordum kafamızın üstünden bir uçak kalkıyor bir uçak içiyor. Şehrin tam ortasında hava limanı mı olur. Ayrıca kapasitesi kaldırmıyor. şu an ki havalimanı avrupanın en büyük havalimanı. yolcu kapasitesi de öyle. Ayrıca atatürk alerjisinden de kaldırılmadı. Havalimanını yapanlar atatürk hassasiyeti olan insanlar. Aksini iddia edenler atatürkü rant kapısı haline getirenlerdir.
Eskisi Atatürk alerjisine kurban gitti, üstelik İstanbul Havalimanını işleten şirkete söz verildi, Atatürk Havalimanının işletilmemesi ve yenisine rakip olmaması için. Atatürk Havalimanı her yıl Avrupa'nın en iyi üç havalimanı arasında sayılırdı, metro ile ulaşım da mümkündü. Yenisi ise gerçekten çok uzak, ulaşımı zor, malum müteahhitleri gereksiz yere zengin etmekten başka da bir amacı yok.
Evet uzak bayaa..
Şehirlerarası ulaşımda sözde degil de gerçekten hızı tren ulaşımı olmalı. Sen yine trafik olmayan zamanda gitmissin. Ya trafik saatinde gitmek zorunda olsaydın?
Cevap
10Cevap
Evet çok uzak bence
Ankara'ya gidecek adam 5 saat once yola cikmasi gerekiyor, karayolu ile zaten 5 saat suruyor ankara😀
Hainlerin projesi ve yandaşları zengin etme projesidir.
Ben kadıköylüyüm bu sebepten s. Gökçeni tercih ediyorum. İst. Hava limanını hiç kullanma şansım olmadı
havaalanına ulaşım hayli zor , hem zaman hem maddi yönden ınsanlara çile oldu
Gayet güzel bir havalimanı ne havalimanları var görsen şükredesin millet olarak gitmek istediğimiz yere vaktinden çok önce gitmeye alışık değiliz sorun bu aslında mesafe değil
Eskisinin rantı azdı. Ben hiç gitmedim hayırlı yolculuklar 🙂
Çok çok uzak. Ama ne yapsınlar. 5 li firma ac kalacaktı sonuçta
O zaman uçağa binme
Sebiha Gökcenden aktarmalı gidin 😅
Bana da çok uzak gerçekten
🤣🤣🤣🤣🤣 Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?