Sevgilimle birkaç günlük tatile geldik Bodrum'a. Yüz üstü yatarken bikininin askılarını falan çözdüm çıkartmak istedim o kadar büyük olay çıktı ki saatlerdir kavga ediyoruz. Ulan zaten her yanım ortada bi ipi açsam ne olacak?
Saçmalayan kim şu an?
Sevgilimle birkaç günlük tatile geldik Bodrum'a. Yüz üstü yatarken bikininin askılarını falan çözdüm çıkartmak istedim o kadar büyük olay çıktı ki saatlerdir kavga ediyoruz. Ulan zaten her yanım ortada bi ipi açsam ne olacak?
Saçmalayan kim şu an?
"Ulan zaten her yanım ortada bi ipi açsam ne olacak?"
Güzel itiraf. : ) Erkekler, sevdiği kadının bikini giyinmesini istemediğinde özgürlük naraları atanların aslında farkında olup da yokmuş gibi davrandığı bir gerçek. Doğru söylüyorsun, göğsünün 3'te ikisi açık, sadece ucu kapalı, genital bölgenin yarısı açık, sadece esas kısmı bezle (!) kapalı.
Yani sen de haklısın, sevgilin de : )
Şimdi 20 yaşındasın sevgilinle başbaşa Bodrum'a tatile gittin her şey normal. Sadece bikini ipini cozmekse sorun onuda cozmeyiver. Ama yok bu bir gelecekte olmasını istediğim hayal ürünü kavga etme fantazisi diyorsan doğru yoldasın çöz ipi kavga edin.
Yüz üstüyse biraz abartmış, çoğu arada sırada yüzüstüyken açıyor zaten. Bu arada keşke göğüs bedenini de yazsaydın çok büyükse her türlü dikkat, ilgi çeker. Ben olsam kendim teklif ederdim aç diye, hatta etraf tenhalalaşınca yüz üstüyken de aç derdim.
Ne alaka ya? Yüz üstü olsa da yandan belli olur, büyük olsa daha çok belli olur. Dikkat çekmesi açısından diyorum yoksa bana ne, googleden beden yazsan bir sürü çıkıyor zaten. Mesela göğsü çok küçük kızlar var resmen erkek gibi çok rahatlar, sütyensiz bile tişört giyse dikkat çekmiyor fazla.
Foto at özelden desem neyse. Fantezi kurcak olsam her türlü kurarım zaten.
İyi de hiçbir şey demese o zaman da hiç beni kıskanmıyor diye düşünecektin ve sevgilim beni neden kıskanmıyor diye buraya soru soracaktın belki de
Cevap
72Cevap
Sen haklısın tabi ki
Aha hayallerimi gerçekleşrirmişsin ve çok abartmış bence de çıplak sırtın görünse ne olucak ki. Ama göğüslerin büyğkse yandan harika görüntü vermiş olabilirsin ve kıskançlık krizi ordannkopmuş olabilir ahh tabi etrafta izlediğini bildiğin birileri varken bilerke yaptıysan ve farkettiyse orası danayrı mesele
Abi cidden bazen erkekler hakli yani abartiyrsnz bu medeniyet olayini tamam bikinini giy buna karismasin zatende cikarmak nedir ya çıplaklar plajina git daha rahat edersin
Zaten heryerin ortada. Evet bravo
Nikahinin olmadigi sozde "SEVGILIM" dedigiin kisiyle Kil. qt sutqyn gunesleniysn ee ac onu da ciblh gez nolcak ha kiltla ha adini " BIK. NI" koydugunuz iki iple gezmsn cok degisen birsey yok sence var mi? Cocuk da seni boyle begenms gavtciigim sonradan macolasmasi kisianclasmasi demek ki kafasina dank etmis merak etme yaknda ayrilirsnz ;)
Bende sormak istiyorum bikini bölgen yansa ne olacak yanmasa ne olacak sonuçta sen ve sevgilin dışında kimse görmeyecek o bölgeleri yani Türkiye'de millete malzeme vermeye gerek yok
Böyle bi adamın bikini giymene izin vermiş olmasına şaşırıyorum 🤯 ileri zamanlarda ona da izin vermez canım
Haklı biraz çıplak kalmak ta ne demek kimse kabul etmez. Kıskanması iyiye işaret. Kızmasına takılma ama bir erkek bir şeyi istemiyorsa hele de bu adam seni seviyor sa bir bildiği vardır. Sonuçta o da erkek diğerlerinin ne düşündüğünü biliyor. Bu hoş olmaz
Yüz üstü yatarken çıkardıysan verdiği tepki saçma olmuş..
Onun harici sonuçta sevgilin gögüslerinin açık olması ve görülmesi onu rahatsız etmiş olabilir. Ama kibarca söyleyebilir kavga neden
sana kibarca bişey sölicem= gvat
@matiasandrade senin kadar seviyesiz olmaktan utanırdım..
@matiasandrade kesinlikle tam bir g*vat
@Nebileyimbenx seni çok yıprattılar galiba
Sevgilin haksiz baska biri sana cinsel obje olarak agzi sulanarak bakip onunla iliskiye girmene izin verseydi hakli olurdu gri zekalilarla sevgili olmayin ya
İpin altta kalan yerini kıskanmış. Tıpkı meme ucunu kapatıp, tüm memeyi açmak gibi..
Yalnız trolün tutmuş, bravo
Bencede sacma bi kavga olmuş sonuçta yüzüstü yatarken açmak istemişsin
Acaba birisi ters bakti sevgilin de aniden sinirlendi yükseldi mi
Sevgilin de hangi dünyada yaşıyosa artık anlamak çok güç. Bikiniye karışmıyor ipi açmaya karışıyor. Tuhaf adam
nasıl yani şimdi biz erkekler şortla giriyoruz onuda çıkarsakk aynı anlamamı geliyor
sırt üstü yatmıyorsan yüz üstü ipleri açsan nolcak ki
Yani bikiniyi giydiğine kıskanmıyor da ipini açınca mı kıskanıyor enteresan derecede saçma ahahaha
Açabilirsin bunda bir problem olmaz , sonuçta sırtında ip izi kalmasın diye böyle bir şey yapmak istemişsin, anlayışlı olmalıydı erkek arkadaşın…
erkek arkadaşın haklı bu kadar rahat olmamalısın.
iyice abarttınız sizde ya erkekler donunu indirse tacizci dersiniz
haklisin. o kadar soyunmana goz yummus iş 2 ipe gelince erkek oldugunu hatirlamis
Yemin ederim aşkı, saygıyı, sevgiyi kirlettiniz yerin dibine girin
Yorumlara p e z e v e n k l e r doluşmuş. Sapık herifler.
Neyse...
Eğer yüz üstüysen göğsün görünmeyecekse sevgilin abartmış. Bikiniyi giymişsin zaten sırtındaki ip açık ya da değil ne fark eder ki
Gayet normal bir durum bu sevgilin abartmış benim nişanlım da bikini üzerini çıkarıyor
Yer önemli.
Çevrede herkes çıkarıyorsa veya tenha bir yerse bence problem yok.
Bodrumda yabancı türistlerin çoğu üstaüz güneşleniyor zaten
Sen haklısın. Çıkart yani. Onların da güneş görmeye hakları var 😋
Demekki bikini 👙 ipi kırmızı çizgisi. Üzmeseydin arkadaşı
"Her yanım ortada" kısmına sonuna kadar katılıyorum.
Eskiden Facebook da böyle seks hikayeleri vardı sjsjsjsj
Tamam bebeğim sen aç bişi olmaz hfhg demeliydi demi
işte anlatamazsın sevgilini öğrenmiş oldun artık
Sacmalayan yanindaki ne var iplerini cozduysen endisinin cozmesi gerek. aslinda
Hahahah onu da giymeseydin ne gerek var bikiniye falan fazlalik bisey:D
Evet sevgilin haksız ayrıl çocuk kurtulsun senden
Her yerin ortada kiskanmiyor ipi açınca mi kıskanmış, bence istememiş giymeni ama sana söyleyememis o anda da patladı.
Sevgilini biraz daha tanımış oldun bu sayede. Senin adına sevindim.
Hadi inşallah erkeklerimiz düzelmeye başlamis bu güzel bı haber her şey bı kivilcimla başlar. Eminimki yavaş yavaş duzelcek toplumumuz.
Çine bedel 40 mız dan buraya..
@_AnakinSkywalker_ dimi 🤦😁
Demek istemezdim ama böyle böyle katil oluyorlar heralde. Linç gelirse biber sürerim ağzınıza He.
Çok görüyorum bu olayı sahildeyken ve beni de aşırı rahatsız ediyor
Yüz üstü mü deniyorlar sırt üstü mü
Sırt üstü
Etraftan bakan eden çok olmuyor mu o durumda 😀
İşte o yüzden rahatsız ediyor
Biraz da kendileri düşünsün 😀
Alışmıştır açanlar da bakanlar da bence 😂
Bişey daha merak ediyorum bunu yapan genelde yabancı turistler mi yoksa yerli turistler mi
Yandan ister istemez belli oluyor
Bizde görüyoruz😃
Birde neden bu kadar tepki verdiki?
Daha çok ilgi çektiği için olabilirmi?
Oda haklı
Sende
canım yapmış seninki çok üzerine düşme bırak zaten açmazsan güneş yanığı iz oluşucak
Benim gibi cuckold bir sevgili yapcan yobazları çıkartacaksın hayatın dan
Ben hep bikini izinden nefret ettiğim için sırtım dönük çıplak güneşleniyorum ve mükemmel bronzlaşıyorum
Çok ayıp etmiş yaa ne var bunda alt tarafı memelerini açacaksın millete senin sevgilinde tam çomarmış (!)
Yani, seks işçisine zina yapıyorsun demek gibi bir şey bu
sadece ipini açtıysan sorun yoksa hepsini çıkarmak tabi olay olabilir yani
Yabancı yerdeyse ne olacak sanki bikini izi olsa hoş mu görünecek sen haklısın
Ben Alanyadayım.
burada sırt üstü yatarkende üstü çıkaran çok var
Ne güzel öyle güneşlenen her kızı severim sayınız artar inşallah
Bende sen haklısın bende isterim yani
Kıskanması inan daha güzel siz onla devaamm
Kıskanması güzel mi?, 🤦
Yani memelerini yine kimse goremicek demi:) gerçi görseler ne olacak 31 çekecek degillerya belki sonra asilirlar seni dusunup
Hatta altında çıkar :) yapmışsın bir iylik hepsini çıkar
Aynen çok basitmiş cidden nsjsjsnsnn
Troller tükensin yok olsun artık
Yani iki tarafta kendince haklı
Bence haklisin
slip mayo ile karşılık verilmesi gerekir.
Saçmalamışsınn
Normal kıskanç erkek tipi işte
sevgilin haklı
bence sevgilin haklı. gel de sinirlenme
Sevgilin haklı senin gibi kızdan ayrılsın
Kim haklı mi diye tartışmaya gerek yok sen cicim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?