Şu an şehirlerarası otobüsteyim memlekete gidiyorum bayram için. Bir adam kucağıma bir kağıt attı baktım numarası var. Ne yapayım ben bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok fazla tepki vermek yersiz bence. Sizi taciz etmediği sürece bir erkeğin kendini tanıtabilmek maksadı ile bu girişimi ayıp ta değil günah ta değil bence. İlgilenmiyorsanız atarsınız ya da bir gün gizli bir numaradan kendisini arayıp sohbetine bakarsınız. Eğer bu çok kötü çok iğrenç birşeyse sanal alemde herkes herkese bunu yapıyor zaten 🤗
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorun etmeye gerek yok, olabiliyor böyle şeyler. Kızlardan yapan da çok oluyor. Adamla iletişim kurmak istiyorsan kaydet. İletişim kurmak istemiyorsan yine kaydet çaktırmadan sonra göstere göstere at kağıdı belki sapık, belalı vs çıkar polise verirsin ileride. Sen şimdi adamın tipini tam olarak görememişsin bçr yandan merak da ediyorsun ya yakıiıklıysa diye o açıdan işin zor.
00 Yorumla
+1 yılHerkes bunu yok bir tarafına sok yok öyle yap böyle yap gibi hoș olmayan şekilde yargılamış fakat ortada böyle kınanacak vahim bir durum söz konusu değil belli ki adam hoşlanmış ve telefonunu yazıp kıza vererek ilgisini göstermiș kız ister arar ister aramaz ortada taciz yok bir şey yok insanları yerden yere vurmak için sebep aramayın
10 Yorumla
+1 yılnumarayı gizliden ara ve otobüsün içine bak telefonu seslideyse çalar değilse de mesaj beklediği için titreşimde falandır anlarsın kim olduğunu sonrası sana kalmış gizliden çıkarsın ya da çıkmazsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
134
Cevap
177Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Sen de aynı kağıdı başka bir adamın kucağına at inerken. Birbirlerini arasınlar, arkadaş olurlar 😂😂😂😂
5114 Yorumla- +1 yıl
Şu pazarda ki döner nasıldı bebeğim hikayesi değil mi
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Hahahw cok iyi fikir kesinlikle..
- +1 yıl
Bence de böyle yapmalı dbdhdhdh
- +1 yıl
Hahaha olaya bakk yaa
- +1 yıl
@perlamare kafa zehirrr hjhjhjhsjsj😝😄😃😁
- +1 yıl
@perlamare senden korkulur yavru 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂🤣
- +1 yıl
O zaman videosunu bulamamıştım ama şimdi bildirim gelince soruyu hatırladım. Videosunu da buraya bırakayım.
twitter.com/.../1577369447094013952
Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Adam rahatsız etmeden tanışma isteğini belirtmiş. Hoşuna gittiyse yazarsın gitmediyse engellersin. Taciz etmemiş, kötü söz söylememiş. Siz kadınları valla anlamak mümkün değil.
123 Yorumla- +1 yıl
Direkt numara bırakanları da anlamak mümkün değil. Insan altina not birakir ki amaci ne daha iyi anlayasin. Mesela arkadas mi? Sevgili mi? Yoksa sadece tek gecelik mi? Ne istedigini nasil anlayacagiz. Direkt numara birakanlari anlamak daha zor.
Numarasını oraya buraya vermene katiyen gerek yok. Sana karşı bi sapıklık yapmamış. Beğenmiş demekki iletişim kurmak istemiş, bazı kızlarda bunu yapabiliyor aynı şekilde erkeklerde, bizler yapınca yadırgamiyoruz madem kendimizi o halde erkeğide yadırgamamız doğru olmaz. Tanışmak istiyorsan yaz, gözün tutmadıysa istemiyorsan yazma at gitsin.
56 Yorumla- +1 yıl
Olgun düşüncelisin
- +1 yıl
EİG. Keşke herkes böyle olgun düşünebilse. Ama burada itirazkar, kızmalı vs cevap veren kızların çoğu çocuk yakışıklıysa atlar karşışık verir. Burcunuz neydi? Ben boğa burcuyum, boğa burçlu olanlara bakıyorum hep böyle oşgun düşünceli oluyor.
- +1 yıl
@Powerlifter00 teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@adrenalin64 herkes aynı şeyi düşünmüyor maalesef, lakin herkesin düşüncesi farklıdır bişey diyemiyoruz. Ben terazi burcuyum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın niyeti belli bence seninle yatmak istiyor. Masum bir şekilde tanışmak isteyen böyle davranmaz. Ya molada gelip seninle konuşur ki onu bile yapmaz bence. Gittiğinde seni araştırır, kimin nesi olduğunu öğrenmeye çalışır bana kalırsa. Eğer adamla yatma düşüncen varsa sana kalmış, yoksa çöpe at gitsin. Bana kalırsa muavine şikayet edilebilecek türde bir durum ama rencide etmeye gerek var mı bilmiyorum çünkü insanlar da bir garip ve tehlikeliler. Bence görmezden gel ve çöpe at. Tabii eğer görüşmek istemiyorsan. Sen kaç yaşındasın ve adam kaç yaşında ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Yatmak 🤣
- +1 yıl
@bakireçakan ismin müq
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvrupa’da bir kızın yanına gidip teklif ettiğinizde veya numara sosyal medya istediğiniz zaman hayatında biri varsa muhatap olmaz terslemez reddeder sadece havalara girmez, bizim kezbanlarıb zihniyet karakter her şey bozuk beğenmezsin çöpe atarsın veya sevgilim var dersin o kadar basit görende Türk kızları Mısır hanedanlığından çıkma kraliçe sanacak mk havalara bak sanki adam kızı evire çevire silkmiş reddet beğenmediysen oldu bitti mal mal yorumlar ya kezbanları. Avrupalı kızlara kurban olun her haltı yiyin sanalda namuslu ayaklarına yatın irispiler
110 Yorumla- +1 yıl
Mısır medeniyeti başka da.. Kan emici Avrupalıları benim milletime karşı savunma ezik
- +1 yıl
Annene selam söyle
- +1 yıl
Türk erkeğinin iletişim becerisinin temel prensiplerini kavrayabilecek kıvama gelmesi yaklaşık bir 30 yıl sürüyor. Benim de çantamın içine numarasını atmaya çalışan birisi olmuştu. Oysaki küçük etkileşimlerle başlayıp karşılık aldığı takdirde duygu ve düşüncelerini etkin bir şekilde aktarabilirdi diye düşünüyorum. Ama bu arkadaşlar ilk insanlar gibi etkileşimde bulunmayı tercih ediyor belli ki. Bu da fazla tilt edici.
- +1 yıl
Evet siz çok güvenilirsiniz bu ülkede her gün kadın cinayetleri, şiddet olmuyor, kadınlara karşı toplum baskısı yok biz de keyfimizden tersleyip reddediyoruz. Avrupa’da kadınlar bizim gibi baskı içinde yetişmiyor özgürler kafaları rahat. Acaba kabul etsem basit görünür müyüm gibi bir dertleri yok. Kıyaslamayı bırakın da biraz empati kurun.
- +1 yıl
Kusura bakma Selin.. Kadına şiddet taciz vb iğrenç ve aciz hakaret zaten ama Avrupada en medeni sayılan ülkeler de mesela İskandinav ya da daha çok işlenen bir suç.. Nasıl biz özümüzde ki hatuna verdiğimiz değerin çok gerisinde kaldı isek onlarda barbar denilen Normanların çok gerisinde
- +1 yıl
@_AnakinSkywalker_ Katılmıyorum olay sadece şiddet ve cinayet de değil. Avrupa’daki kadınların bizim gibi baskı ortamında yetiştiğini düşünmüyorum. Hiç tanımadığı birine numarasını veren bir kız bizim erkeklerin gözünde basit kız oluyor. Bir erkekle yattığında kötü kadın oluyor. Sürekli bir baskı var üstümüzde ve bu da içimizden geldiği gibi hareket etmemizi engelliyor.
- +1 yıl
Bu doğru o durum din ve yobazlıkla ilgili bir şey... Türkü de İslamın kabulü bozdu.. Kadını köle eden bir dini kabul edersen kadınlara böyle davranılır
Cevap sahibi+1 yıl@Maisakurajima mezardaki annenin kemiklerini birleştirip selam söylerim sulayınca…
- +1 yıl
Ldmfşggmög annnan ölsün ölüsünü sşkeyim ölüsünü yakayım
Cevap sahibi+1 yıl@Maisakurajima ben senin ailenin ölüsüne attırayım ağır irispi seni 🤣🤣
+1 yılBu insanlardaki gereksiz özgüven beni öldürecek. Benzerini ben de yaşamıştım. Karşındakine rahatsızlık vermekten başka bir şey değil. Aklı başında her kadın tanımadığı insanın böyle bir davranışı karşısında şok olur ve bunu sapıklık olarak algılar. Yani tanımadığın bir insanın neyini gördün de tanışmak istiyorsun. Sadece kendi leş hislerini bastırmak için yazmıştır.
Ne yapmanız gerektiğine gelince ben gözünün önünde kağıdı çöpe atmıştım. Laftan anlayan biriyse bu cevap yeterlidir.
20 Yorumla
+1 yılBugünlerde çağ dışılık çağdaşlık kisvesiyle aramızda ve biz bu sözde çağdaşlığı daima yoksaymakla görevliyiz. // Önerim ise kağıdı koridora atman, görsün ve bu eyleminin ayaklar altındaki bir rezaletten başka bir şey olmadığının farkına varsın, şimdi, bir ayakaltı rezaletine karşı ne kadar cesur olabilirsin, göster bunu bizlere!
20 Yorumlasende tut kağıdı hemen sosyal medyalarda sayfasına yaz bu numaranın sahibi cd pasiftir arayın ücretsizdir diye şunu onutmayın numara yazıp kağıda hemen hiç bir kızın kucağına atılmaz hoşlanırsan güzelce soylersin red ya da kabul edilir en fazla tokat yersin
12 Yorumla- +1 yıl
Polise giderse 😂
- +1 yıl
@umutcanyldrm oda benim kucağıma numaramı attı seyahat ettiğim otubusun kamerasında görebilirsiniz
+1 yılistiyorsan konus istemiyorsan konusma bu gayet normal bise sevgilin yoksa o da seni bos gorduyse sorun yok. Bi kuliz bunu yaptimi cool oluyor oz guveni yuksek cesaretli erkek yaptimi abartiliyor bu kadar abartacak ne var tanismak istemis kotu bise yapmamis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biraz paronayak bir tipim. Numarasını kaydeder çöpe atardım kağıdı ve asla ulaşmazdım. Kaydetme sebebim de sapık falansa taciz ederse en azından numarası bende olursa polis ona bir şekilde ulaşabilsin diye. Ben isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun adama asla cevap vermezdim.
20 Yorumla
+1 yılBizim burada alt geçit var. Duvarlarına yazılar yazar bazıları. Yaşadığın şehirde de öyle bir şey varsa duvarına "Bu sıcak yaz aylarında ateşini söndürmemi istersen ara beni." yaz. Altına da numarasını yaz. 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sen olmalısın, herkes aynı şeyi düşünüyor emin ol Otobüsteki kadına kağıt veren şahıs bayılana kadar dövüldü! Otobüste yanınızda kavga çıktığında ne yapıyorsunuz?
00 YorumlaBana biri kafede yapmıştı bunu. O kadar safım ki ihtimal bile vermedim düşürdü sanıp peşinden gidecektim vermeye kuzenim tuttu ne yapıyorsun canım diye
31 Yorumla
+1 yılOtobusteki en yakisikli cocugun yanindan gecerken sen de kendi telefon numaranmis gibi cocugun kucagina at 🤣 bakalim muhabbet nereye gidecek😂 aşk tesadüfleri sever 😆😆
30 YorumlaBen olsam otobüsün her durduğu dinlenme tesisine gidip numarasını yazar altına ateşli yolculuklar için arayın derdim 😎 belli adam yalnız kalmış tutunacak bir dal sap lazım yardımcı ol bence adama
30 Yorumla
+1 yılKonuşarak tanışmak istemesini tercih ederim ama o an utandı belki konuşmak için ve otobüste fırsat bulamadı çekindi olabilir bu sapıklık değil bence. Sonuçta istemiyorsan yazmazsın aramazsın yırtar atarsın sana zorla ara yaz diyen yok
11 Yorumla
+1 yılKendi numaranmış gibii bi erkeğe ver sende 😅 uğraşsın dursun bi daha böyle bi şey yapmaz 😅😅😅
Şaka bi yana rahatsız edecek bir tavır sergilememiş istemiyorsanız geri dönüş sağlamazsınız bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılGenelde bunu kızlar yapar, daha önce başıma gelmişti, cafede otururken, kızın biri numarasını kağıda yazıp, bizim masaya atmıştı... Erkeklere tavsiyem, böyle numaranızı vermeyin, siz onun numarasını alın. Alabilirseniz tabi 😊
00 Yorumla
+1 yılUmumi bir yere yanıyorum söndür beni diye yaz numarayı da ekle.
20 Yorumla
+1 yılYirtip at diyenlerin coguna böyle bir kağıt gelmemistir, Fesatlıktan... sapıklık diyenlerde sosyal medyada olsa demezler.. Adamin yeri yurdu isi belli, sadece konumu ve isi gereği böyle ypmis.. begenmediyse aramaz.. zaten istese bilettende bulurdu..
00 Yorumla
Bir insan hoşlandığı kadınla nasıl tanışabilir anlatabilir misiniz? Demek istediğim bu adam taciz mi etti rahatsız mı etti rahatsız etmek istememiş sessizce numarasını yazmış ne var bunda?
( yırt yüzüne at , tokat at , dolandırıcılık sitelerine yay, yakışıklıysa ara değilse önüne at ) diyenler karekteriniz bu kadar.12 Yorumla- +1 yıl
Sen tanışmak istediğim birinin üzerine telefon numarası mı atarsın? 😂
Tabi ki taciz değil ama bence rahatsız edici bir davranış arkadaşım. Tanışmak istiyorsan bir yerden bir konu bahane eder sohbet başlatırsın. Yürümüyorsa karşındaki seninle konuşmak istemiyordur, yürüyorsa önce sosyal medya sonra numara alırsın karşılıklı bu kadar basit bence.
Yakışıklı olsa sevinçten çığlık atardın muhtemelen çirkin ki taciz ayakları yapıyorsun
712 Yorumla- +1 yıl
@_nil_irem sizden bahsediyorum diğerleri üstüne alınmasın.
- +1 yıl
@_nil_irem abla şu yazanların yorumunu dikkate alma elinize sağlık
- +1 yıl
@_nil_irem yakışıklı bir erkeğin böyle bir şey yapacağını sanmam
- +1 yıl
@_nil_irem ama bir erkek olarak görüşüne katılmıyorum bence bu taciz, aynı şey sana yapılsa rahatsız olmayacak mısın?
+1 yılSen de başka bir erkeğin kucağına o kağıdı at.
40 Yorumlaadam hoşuna gittiyse arar konuşursun, yok istemiyorsan yırtar atarsın
41 Yorumla
+1 yılMillet cidden kafayı yemiş. Benimde başıma böyle bir olay geldi YemekSepetinden sipariş istemeyi bıraktım. Yemek yemekten de soğuttular valla.
20 Yorumla
u +1 yılKıvırıp ona yedirseydin, hadsiz. Numarasını al, her yere yaz :D
10 YorumlaYabancı birinin numarasını yırtıp atmak yerine bir de ne yapayım diye soruyorsan senin de gönlün var gibi gibi..
22 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürk erkeklerinin kağıtla numara atma olayı nedir biri açıklayabilir mi? Romantik desem değil cesur desem değil gizemli desem hiç değil. Başıma çok geldi. Sanki meyhanede şarkıcıyım da peçeteyle şarkı isteği geliyor gibi hissediyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
canım iste
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Çaktırmadan cebine, çantasına falan koysa hiç değilse gizemli olur. Bir de kızın yanında annesi, arkadaşları varsa göstere göstere eline vermenin de bir mantığı var hiç değilse.
+1 yılİfşala görsün bütün bayram telefon susmayınca, haysiyetsize bak 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılyani o kadar hani sapık herif denecek bir şey mi bilmiyorum da göremedim tam da zaten tipini
- +1 yıl
Yine de seviyesiz bir hareket bence
Sende başkasına at o kâğıdı sonra kaç otobüsten 😂😜 eğlenceli olur tanışmaları belki. Seninle tanışmak istemiş bence. İstemiyorsan umursama arama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgiyimin onu cesaretlendirmistir normal bi kiza kimse oyle yapmaz ustunde ne vardi crop tayt ya da sort?
50 Yorumlaİlk mola yerinde tuvalet kapısına yaz 😀 ara beni öp beni yala beni yut beni diye altına tel 🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Hshdhahhahs
Soran+1 yılahahah yani mola yeri olmaz da yolculuğun bitmesi lazım bir düşünürüm
+1 yılEğer atan yakisiki bir erkek olsaydı çoktan aramıştım mesaj atmıştın. Ortalama ya da çirkin bir erkek ki buraya gelip soru soruyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
👍👍
Biraz samimiyetsiz geldi bana bu durum. Daha önce aynı ortamda bulunmadığın, gözlemleyemediğin birini neden arayasın ki?
10 Yorumla
+1 yılEn iyi çözüm erkekler tuvaletine koymak o zamn ebesininkini görür işte ona en iyi yapılacak şey bu
10 YorumlaYırtıp atmadığına göre diğer seçenek olan "aramak" fiili de sana cazip geliyor. İçinden geçeni yap.
10 YorumlaÇöpe at. Sanki yem atarmış gibi!!! saçma sapan hareketlere bak. Hoşlanıyorsa adam akıllı gelir tanışır böyle ucuz ve saçma hareketlere gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki sizi beğenmiş iletişim için not vermiş. İster iletişim kurun isterseniz çöpe atın gitsin bu kadar büyütülecek bir durum yok bence. Taciz yok, hakaret yok, küfür yok sonuçta. Cesaret etmiş numarasını bırakmış amacını bilemeyiz.
129 Yorumla- +1 yıl
Evet büyütülcek bisi yok ama konusmadan numara vermek güzel degil bence benimle de tanismak isteyen oluyor önce konusuyor
Cevap sahibi+1 yılOtobüs ortamında zordur ama konuşmaya çekinmiş olabilir veya ters zamana denk gelirse rahatsız etmek istemez bazen insan.
- +1 yıl
Bilmem ama bana bu cok kabaca geldi ve sanki her önüne gelene numara veriyor gibi
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bilemeyiz insanların içlerini, niyetlerini tanımak gerekir bunun için hemen yargılamak da kabaca bence. Yabancılar gibi rahat değiliz hem baksana yorumlara neler neler yazmışlar. 1 numara verdi diye linç yemiş bile konuşmaya çalışsa taciz etti diyip meydan dayağı yer herhalde 😂
- +1 yıl
Konustugu kiz bile imdaattt tecavüz ediyorlar der acikcasi kizlar cok tipe bakiyor bakti begenmedim basar cigligi yakiskli olsa al yaz demisler
Cevap sahibi+1 yılYani baksana numarayı dağıt diyenler, git güvenliğe şikayet et diyenler. Konu kadın olunca herkes dikkatli yaklaşıyor yani kadınlar bile kadınlara bişey sorarken dikkat ediyor sağı solu belli olmaz çoğunun. Gerçi buradaki erkeklerin yorumları da ortada 😂
- +1 yıl
Inan dogru düzgün okumadim böyle seyler aboo ya bana da sokakta bisi soruyolar ama byöle degilm
Cevap sahibi+1 yılBen otobüste birine elinde kitaplar vardı diye yer vermiştim uzun zaman önce bana mı yürüyorsun demişti kız. Üniversite öğrencisiydi sanırım. Tekrar oturdum yerime ve oturduğum yerden dedim ki hayır elinizde kitaplar var ani frende risk olur diye düşündüm dedim. Ya çok pardon felan dedi. Artık yer vermem gençsin ayakta gidersin başka ihtiyacı olana yer veririm dedim sonra da kitapları ver tutayım buna da itiraz etme yoksa düşünce anlarsın iyiliğe nasıl yaklaşman gerektiği demiştim kitapları aldım yer vermedim ona 😂
- +1 yıl
Keske kitaplari da almasaydin ya bak benden sana nasihat kadin olarak şu hayatta sadece, annene, kiz kardeslerine ve karina sahip cik onlari düsün onlara iyi davran diger herkesi ama herkesi asla umursama cünkü hak etmyiolar
Cevap sahibi+1 yılHakedenler vardı hayatımda ve hakedenler de çıkıyor. İyi olan kendini belli ediyor zaten sadece ön yargı ve gereksiz tepkilere dikkat etmek gerekir.
- +1 yıl
Bence yapma ama swn bilirsin heleki soktakta aboo cirkef onlar cirkef bak dua et hapiste degilsin bu bana sarkintilik yapti diye iceri attirirdi seni
Cevap sahibi+1 yılArtıramaz o kadar kolay değil hak, hukuk bilen biri dikkat eder zaten. Ama tavsiyende haklısın dikkat edilmesi gerekiyor. Herkese yakın davranmam zaten.
- +1 yıl
Mesela sen bana denk gelseydin ce yer verseydin tsk edip otururdum
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken o sonuçta yaşlı ve hastlara da yer veririm ben. Oturmak istemeyen de gerek yok teşekkür ederim der. Direk bana mı yürüyorsun demek nedir ne yaşadı kim bilir 😂
- +1 yıl
Off klasik türk kizi göz göze gelswn bile bu kesin bana asik der ya Allah askina güzel miydi? Ben güzel oldugum halde öyle düsünmüyorum ki hoslana bilir yani napabilir mesela
Cevap sahibi+1 yılNormal biriydi ayrıca güzel veya çirkin ne fark eder benim odağım elinde kitaplar öğrenci düşme tehlikesi var diye olmuştu. Her gördüğümüz güzele veya yakışıklıya yürüyor muyuz hemen.
- +1 yıl
Hayir yanlis anladin bu kizdaki ego ne diye merak ettim hayir okadar güzel mi de hemen kendini bisi sandi
Cevap sahibi+1 yılGüzelliğini bilemem ama onu da yargılamadım üzerine de gitmedim belki birşeyler yaşadı o yüzden o şekilde tepki vermiş olabilir. Olmasa daha iyiydi ama oldu ne yapalım. Yürümek başka şekillerde olur belli eder kendini basit şeyleri farklı yerlere çekmek gereksiz yargı hoş değil bence.
Cevap sahibi+1 yılBu arada nickiniz neden @Dertliymxm
- +1 yıl
Ah ah yapmaz olaydim, sonra fark ettim ki benim hep derdim varmis 😅😂 hic bitmedi 😀 bazende yok oluyor soran sorana dertlelrimi ahahha
Cevap sahibi+1 yılEn azından derdini soranlar var bence bu güzel bişey ☺️
- +1 yıl
Ztn anlatiyorum jdkdd boş ver demiyorum hic üsenmiyorum hep anlatiyorum 😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBedava terapi 👍🏻
- +1 yıl
Biri daha sordu bugün baya aklima gelen herseyi söyledim konudan konuya atladim adam ilk firsatta cvp vercem diyo 😀
Cevap sahibi+1 yılAhahhahha beyin iptal olmuş desene nerdeden nereye konu hakikaten 😂
- +1 yıl
Yani su soralar aklimda olan herseyi anlattim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılMaşallah yavaş yavaş ilerleseydin keşke birden ağır olmuştur 😂
- +1 yıl
Ztn yarim saat yazmamisti 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDermansız dertlerinmiz olmasın buna şükür 🙏🏻
+1 yılBaya güldüm. Helal et. 😂 Okuyunca komik geldi baya. Ben tepkisiz kalırdım
20 Yorumla
+1 yılBen olsam kiz hesabı açar her yazana numaram diye veririm
20 Yorumla
+1 yılChat ve seks sitelerine bacım numarası diye ver gitsin.
20 YorumlaIlgin varsa ara ya da mesaj at, yoksa çöpe at gitsin.
20 Yorumla
+1 yılBuraya yazdıysan arayıp konuşmak gibi bi hisse girmişsin demek ki. Yani önemsiz saçma gelseydi zaten çöpe atar yoluna bakardın. İyi yolculuklar.
00 Yorumla
+1 yılİş yerime yakın markette çalışan kıza açılmam 2 haftayı buldu😅kağıda instgram yazdım verdim. Numara yazmayı yanlış buldum diye öyle yapmışken bu 😂
00 YorumlaSenden hoşlanmış ve seninle tanışmak istemiş olabilir ki bu gayet normal tercihi yapacak olan sensin bence bir şans verebilirsin
00 YorumlaNe Diyelim Şanslı Bir Kadınsın Demekki Adam Senden Hoşlanmış İçinden Ne Geliyorsa Onu Yap Senin Kararın Nede Olsa
00 Yorumla
+1 yılEvli isen müsait bir yerine Tep yok benim de hoşuma gitti bekarım diyorsan ve hayatıma bir erkek almayı düşünüyorum diyorsan dene bir şansını derim
00 Yorumla
+1 yılAdam hoşuna gitti ise ara yok gitmediyse sende inerken bir adamın üstüne at ya da hostlardan birine ver otobüsten ayrılınca😆
00 YorumlaYere atıp tepele geçmekte başına taç yapıp takmakta sana kalmış, bireysel konular yalnızca bireylerin kendisini ilgilendirirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşlet onu 🤣 tanığın erkek arkadaşın varsa telefon etsin ben otobüsdeki kucağına numara atıp kaçtığın kızın abisiyim desin hayırdır oğlum konum at senden kan almaya geleyim desin Yusuf Yusuf çeksin matrak geç 😄
00 YorumlaBen yoldayım kız, kimmiş o.. aynı otobüsteysek dur şu herifi mahvedeyim.. Sen sarışın söyle Rus gibi güzel bir kız mısın..
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılGir erkekler tuvaletinde kapıya yaz. Yanına da ben arzu yaz.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu numarayı atan kişi otogara gidince oranın güvenilirliği ordan polise bildireceğim de otobüste yerine otur 😂 otogara kadar adam donuna sıçar 😂
31 Yorumla
+1 yılMarmarise giderken Ben de yapmistim uyurken kaldirdim kizi o sersemlikten ziyadeyle yazmisti ne olduğunu anlamadan
00 Yorumla
+1 yılAra tabikide bir de soruyor musun konuş adanla muhabbet et
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılSen de uyuyan başka bir erkeğin kucağına bırak o kağıdı
12 Yorumla- +1 yıl
Helall
- +1 yıl
Hoşlandıysan ara 👀 eğer ilgini çekmediyse sikayette bulun
12 Yorumla
+1 yılBenim başıma gelmişti yırtıp atmıştım ne yapacaksın
10 Yorumla
+1 yılErkekler abazanlikta sınır tanımayan doktorlar gibi oldular artık
10 Yorumla
+1 yılKadınlar beğendikleri insanlar için kurallarını
İhlal ederler unu unutmayın10 Yorumla- Devamını Gör (251)
Devamını Gör(296)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Otobüste adamın biri kağıda numarasını yazıp kucağıma attı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler