Eltimle tatildeyiz ama moralimi bozdu :( Kocan görse laf ederdi dua et ki benlesin benden laf çıkmaz diyor ama söyler mi sonradan bilemedim de, sizce çok mu açık tatil sonuçta buu?

Eltimle tatildeyiz ama moralimi bozdu :( Kocan görse laf ederdi dua et ki benlesin benden laf çıkmaz diyor ama söyler mi sonradan bilemedim de, sizce çok mu açık tatil sonuçta buu?
Seni kıskanıyor bence ve com açık değil, hatta eltinden evvel sen söyle eşine. Sence çok mu açık hayatım diye sor, ne yaptığını bilsin, eltin söylediği zaman eşinde bir şok oluşmasın, haberi olsun ki seni her durumda savunabilsin. Sonuçta dağda bikini giyiyor değilsin ve bikiniye südyen diyenler dahi var, büstiyere südyen diyenler var, eşini en iyi tanıyan sensin, bence göze çarpacak kadar açık değil
Bu bikini
Bikini açık olur sonuçta
Tanga ve ufak bikiniler daha da açık olur
Kocan eltinle seni tatile gonderdiyse böyle konuları da pek onemseyecegini sanmıyorum
Açık bikini görmesem buna açık derdim
Senin eltin sana baskınlık kurmaya çalışıyor
Başkalarına soracağına madem kocan kizarmi diye düşünüyorsun bu fotoları ona at öğren eltine de ekmek vermemiş olursun
O yarın bir gün tanga giyecektir ya da üstsüz guneslenecektir yol yapıyordur :)
96'lı 97'li kızlar nasıl böyle kadınsı vücut hatlarına sahip oluyorsunuz çok imreniyorum, ben kaç yaşına merdiven dayadım hala çocuksu hissediyorum.
Bikinine gelicek olursak da bikini zaten açık olur. Mayo biraz daha kapalı ama bikini dediğin zaten üst-alt olarak iki parça ve açık parçalardır. Göbeği vs. Açıkta bırakır, normal yani. Eltinin, bikinin çok açık demesi biraz saçma bu yüzden
Cevap
92Cevap
Çok merak ediyorum vucudunu çekip KS halkına (erkek kısmına dikkat çekmek isterim) bikinim çok mu açık diye sormak eşlerinize ihanet olmuyor mu? Resmen al bu benim vücudum iyice bir süz her yerimi didikle ve yorum yap demek bu! S al a klarrrrr yaw şu platformda bir erkeğin vücudunu paylaşıp yorum istediğini görmedim ama hemcinslerimin fotoları her allahin günü karşıma çıkıyor ucuzlastirmayin kendinizi buradaki herkes de adı gibi biliyor niyetinizi ve görüşleri okurken de anlıyorsunuz size yapılan muameleyi.
bence gayet normal bikini herkes her yerde giymiyor mu böyle? o zaman tatile de gitmeyelim birileri görecek diye.
Canım bikiniyi giyip tatile gitmek başka bikinili fotosunu paylaşıp alın bu benim sizce nasıl diye milletin gözüne sokmak başka!! senin niyetin erkeklerden beğeni dolu görüşler almak hatta çoğu sapıkça görüşü okuyup egonu tatmin etmek ama şunu da söylemek lazım maymuna bikini giydir ona bile yükselir erkekler sksndnjd
amacım öyle değil sorunum ve sordum?
Öyle mi o zaman sorununu çözmek için tavsiye hatta birkaç görüş daha aynısını yazmış: fotoğrafı ulu orta (elaleme) atmak yerine kocana atıp açık olup olmadığını sorabilirsin ondan sonra giyip giymemek sana kalmış sen kocanı yok sayıp adını sanını bilmediğin insanların düşüncelerini önemsersen kusura bakma da Allah senin kocanı senden kurtarsın derim ben.
Bu trol sorulardan ne buluyorsunuz anlamadım gitti bıktım bu tu trol sorulardan gerçekten bikini dediğin zaten açık olur nasıl olcak başka tatil de bir sürü insan var kocan görmezse bile diğer insanlar görüyor zaten kocan yokta neyse artık insanın biraz olsun kendisine saygısı ve özgüvenli olur bırakın artık bu trol soruları.
Gerçekten öyle ya bide +2 puan ekleyip hepsini vitrine salıyorlar saçma sapan

o sırada kocan😅
Ahahah yine trol soruu yeter ya aynen kocan onu giymene izin vemiyo ama bu siteye atmana rest çekiyo allah aşkına bikinim nası die atsan tamam ama böyle canım durumuna düşüyosun neyse cevaplim hiç açık değil zaten bikini dediğimiz şey aşırı kapalı bişey bence giylir
Aynen ya @napercnmm
E burada alanen paylaştın 😂 belki de eşin de buraya üye ama haberin yoktur burada görmesi daha komik değil mi 😂😂
🤣🤣🤣 trol nasıl ifşa edilir
@DreamGhosters 😂😂
eşimin üye olmadığını biliyorum :) bence normal zaten bikinim sizce açık olur mu görse de bir şey der mi diye soruyorum
Bikininin açık bir tarafı yok millet g string ile geziyor 😂
bence de yani başka ne giyilir zaten teşekkürler
kilot sütyen işte açığı kapalısı mı var trajikomik bir hassasiyet
E yani.. rica ederim..
Hey o değilde kocan da burada hesabı var düşün eve gidince valizde görüyor bikinini filan lan bu Mia Khalifa ya benziyor erkekler bilir 😅😂😂😂
Bikini bu ne kadar kapalı olabilir?
İstediğini giymekte özgürsün ama kocanın arkasından iş çevirmen hoş değil..
arkasından değil aslında yani sormadı ben de söylemedim kafama göre aldım
Hmm, KSye üye, kocam falan diyor, bikinili foto atıyor falan.
O kadar palavra ki, hiç heyecanlandırmıtor
Orta halli diyebilirim ama bikinin çok garip geldi bana. Sofra bezi gibi bir deseni var zaten. Bence başka bir şey giymelisin.
Abla bu resmi kocana at bu siteye değil bırakda bu kadar insan bikinin açıklığına karar vereceğine kocan vereydi ki zaten herkes gördü bikinini.
Bu bikiniden ziyade mayo gibi 😂 daha kapalı nasıl bir bikini olabilir ki? Eltin ne giymiş acaba merak ettim
Kocana sormuyorsun gelip burada binlerce kişiye mi gösterip soruyorsun?
kocamın tepkisini bilmiyorum işte :( ne tepki verir onu soruyorum
Bikini bikinidir ne kadar kapalı olabilir ki zaten açık işte haklı
Tamam farketmez zaten cevaplamana sevindim iyi bayramlar
Gerek yok teşekkür ederim sağol
Bence kocan buraya koyduğunu görse daha çok laf eder😀 adamlar hep övdü vücudunu
Troll geldi
Bu soruyu burada kendi fotonla koyarsan ya slaksındır ya da ilgi delisi
Bikininin doğası gereği zaten açık olması gerekmez mi?
Denizde açmayacaksın da nerde açacaksın boş ver giy gitsin kızımmmm
Bikininin açık kapalisi mi oluyor ilk defa duyuyorum
Eltiye güven olmaz
Ki bikini bu ne kadar kapali olabilir ki
Bikini çok açık değil de
Bunu böyle bir siteye atmanız...
Anlam veremedim
Aslinda kötü durmuyor, oldukca troll duruyor, fotolari nereden caldin?
Bodrumdan döndüm, kimse kimseye bakmıyor çünkü herkes öyle ki ben erkeğim umrum olmadı
Acikymi diye burada herkese yayin yapmanda çok mantikli kocana atip sorsan direk
Bebegim cek fotonu at acik acik bikinim yakismis mi diye sor, erkeklerd3n alacağın guzek yorumları bekle ama gelip de trol soru sirma beee sıktı artık
Bikininin açıklığı ne 😀açık bişey zaten. cok çiçekli diyecekti herhalde
Bikininin kapalisi nasıl oluyormuş eltine sorar mısın?
Aradığım yorum 😀😀
Haklısın kanka 😀😀
O haşema ki ona bikini denmez😀😀
Olabilir kanki 😀😀😀😀ama burada paylaşıp kocayı dikkate almayan sahil de. mi alicak 🤔
Dimi 😀😀
😀😀
Bende öyle anladım 🤔
Görüyorum 😀😀bikini işte açığı kapalısı mi var biraz kapalısı mayo oluyor az daha kapalısı yüzücü mayosu az daha kapalısı tesettür haşema 😀
Bende anlamadım eltileri anlamak zor 😀
Yok bekarım😀😀
Bana nerden geldi konu yaa😀😀😀
😀😀😀hahaha
Olur sana da gelebilir ben konuşurum😀
Sende bikini mi mayo mu var kanka😀
Eşin gormedi mi.. Bikini zaten açık olur 2 parça şey..
Kara çarşaf mı giyeyim deseydin sene 2022 kafaya bak tahta resmen
açık değil normal bikini ama çok çirkin gerçekten
Bikini ve kapalı olması oksimoron olurdu zaten :)
Trol soru kendini gössterdin begendim seni de şimdi gizli üye oldugun için iyi geceler sana =D
Güzel bikini bence yani cok açık demesi sacma normal ebatlarda bikini cunku
Kocasi ne der diye endiselenen kadinin (guya eltisinin) gelip binlerce ziyaretcisi bulunan bir sitede boyle foto paylaşması da ironik. Az mantıklı sallayin be
Teyzelerin kurgusuda hiç cekilmiyo istekli teyzoslar 🤣
😂😂
@lavinia346 tovbee est... 🤣😁
Tatildesin carsafla mi gezeceksin yanliz alt taraf vucudunun güzelliğini bozmuş
Herkes gördü bir kocan görmedi. Maaşallah. Başka da at da gözüm bayram etsin az.
Gayet güzel modeli rengi filan nesi varmış bence kıskandığı için demiş
oha rengine şekline bayıldım az daha zayıflayayım da ben de bundan alıcam
İlginç bir insan tesettürlü olmadıktan sonra şu kadar veya bu kadar açmış ne fark ederki,
Eltin öyle diyorsa kocan seni eltin ile de göndermemesi lazım tatile..
acık degil ama vucudun düzgün oldugu icin seksi gözüküyosun
Kocan seni burada görse aaa bizim gari ne giymiş diyecek :)))
Başka ne giyilecek ki? Ayrıca çok beğendim ve tenin çok güzel çekici bir vücudun var kocan çok şanslı.
of evet işte başka ne giyebilirim ki?
boş ver bunu giyin yeter sana hem kendini daha seksi hissettirir sana bunlar
Yok yavrum çok güzel olmuşsun kocan görse mutluluktan gözleri açılır 😁
Alırken eşine göstermedin mi adam da bi görseydi yaa hgfds
Senin gibi zibilyon tane insan var o şekilde denize giren. Neyi soyleyecekmis hem söylesin nolcak
Bumu açık?
Kocan bunada laf edecekse yani..
ama burada paylaşıyorsun normalde tatilde olman zaten normal de burada paylaşman hiç normal değil
Sahildeki insanlardan daha çok kişi gördü bikinini artık rahat rahat giyebilirsin görecek olan gördü Zaten 🙂
Adı üzerinde; bikini de, altı bebek bezi gibi.
Bikini giyip acik kapali diye tartismalari daha acik ne olabilirdi
O gerçekten sen misin bikinin çok güzel ama açık değil ben olsam alt kısmı daha seksi yandan ip bağlamalı olurdu
Kocan senin gibi hatunu bulmus laf ederse aklina edim onun ben bizi bulmaz boylesi basalim. Nikahı
Şu trol fake fotolardan gına geldi artık engelle engelle bitmiyor da mk lar🤮
Eltin kocani bizden daha iyi tanıyordur, niye burada soruyorsunuz?
Madem kocan kızar, niye çıplak resminizi burada paylaşıyorsunuz?
Cidden Ilgınç bir durum!
Senaryoya bak. kocan burada bu paylaşımı yaptığını görse ne der acaba
Bikiniyi bosverde bikiniyi giyen her kimse eğer yalnız tatile gönderilmez
Bu leş fizikle sana anca dayılar bakar genıslıgıne bakılırsa kocan da g vatn teki
Saplaaa
Mevzu bikini değil sen çok güzelsin, ne giysen yakışır
İyide böyle bikinimi olur 🙄
Eşin de ayrı bir canım seni tatile eltinlemi saldı🥶
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?