Tatil & Seyahat Tatil için İsrail'i seçtim herkes tepki gösterdi, İsrail kötü bir yer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kudüs'ten bahsediyorum. Tatil için İsrail'i seçtim herkes tepki gösterdi, İsrail kötü bir yer mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MAI-pen-rai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Onlara neymiş istediğin yere gidersin istersen türkiyeye git 2 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hmm güzel fikirmiş. seneye yaz da ben gideyim, baş koymaya gider milletin yoluna taş koyarım 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl İsraile öyle turist alıyorlar mı ya.. bana orada sürekli savaş sürekli kaos var gibi geliyor. 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Gerdek basmak için gidiyorsan iyi. dd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onlara neymiş istediğin yere gidersin istersen türkiyeye git
hmm güzel fikirmiş. seneye yaz da ben gideyim, baş koymaya gider milletin yoluna taş koyarım
İsraile öyle turist alıyorlar mı ya.. bana orada sürekli savaş sürekli kaos var gibi geliyor.
Gerdek basmak için gidiyorsan iyi. dd
Kafa mi yedin
sebep