Bence çok çıkmasın ya bayramda, evinde otursun değil mi ne olacak :D
Ayvalık, bayramda normal nüfusunun 10 katı oranında turist ağırlayacakmış. Sevgilime dışarı çok çıkma desem abartmış mı olurum?

Bence çok çıkmasın ya bayramda, evinde otursun değil mi ne olacak :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abartmazsın hahahaha bak benden daha kıskançı da varmış, mantıklı haa
Ben de oralıyım bişi olmuyor ya kalabalık oluyor ama önemli değil
Abartmazsin. Çok kalabalık ortamlarda her şey oluyor. Benim bulunduğum şehirde şenlikler olmuştu ve İstanbul dışında hayatımda öyle kalabalık gördüm. Adım atacak yer yoktu. Her türden insan oluyor. Bende kalabalık olduğunu görünce eve dönmüştüm.
Bi laf vardır essegin aklına karpuz kabugu getirme diye. Kıskanıp tetikte olduğunuzu belli ettiğiniz an kaybedersiniz. Her iki taraf içinde geçerli
Türk erkeği ilik gibi Türk kadınını dişsiz Avrupalı bir acuzeye değişir.
Türk kadını! Bir kısmını hariç tutmak üzere; kendini geliştirmeyen Kafayi altın taki gösteriş ile bozmuş çocuk dogurmayi marifet sayan bakım yapmayı badana yapmak ile karıştıran naz, trip vs den geçilmeyen varlıklar geçiniz efendim geçiniz. Not Türk erkeğinin %80'ni de çöp
Türk toplumu karının gelişmesine engel olan kadının tek görevinin çocuk doğurmak ve ev işi yapmak olduğunu kadına aşılayan kadın makyaj bakım yapmasına "kime süsleniyorsun" , "bacım mu olacaksın" şeklinde karşılık veren kadını okutmadigi için okutsa diplomasını alsa bile iş hayatının kadınlara uygun olmadığını söylerek kadını eve tıkan ve kadının zengin koca aramasına sebep olan erkek çocuğu dogurmadigi için üstüne kuma alınması gerektiği söyleyen bir toplumdur.
Bahsettiğiniz konu araplar ile maalesef yakın ilişkide olmamiz ve arap kültürünü din zannetmemiz ile alakalı ama Tüm toplum böyle demeniz bana göre yanlış zira Yörükler Türk kültürünü muhafaza ettiklerinden kadın bahsettiginiz şekilde degersizleştirilmez. Batı toplumlarında da kadını aşağılayan mal gibi gören adetler var örneğin Bulgaristan; bekâretini kaybeden yahut sözüm ona kusuru olan (hastalık vb) kızları her yıl düzenlenen pazarda satarlar vs. Carpıklık her toplumda var biz içinde oldugumuz için kötü gözüküyor lakin kız çocuklarının okutulmamamsi erkek yaşta evlilik maalesef hala yaygın umarım çözülür. Türk kadınlarına dönersek çok fazla özenti, imreşme var kendileri olmayi beceremiyor ve akıllarından ziyade duyguları ile hareket ediyorlar. Bir öğretmen evli ve cocuklu bir adamın karısına, kocanı seviyorum kuman olmaya razıyım diye biliyor veyahut bir tornacı ustası okumuş kariyerli kadınları kandırıp maddi ve manevi faydalana biliyor o yüzden bunları sadece topluma indirgeyemezsiniz
Sen kadına indirgiyorsun ama :D? Verdiğin bütün örnekler yine ataerkil kültürle ve dinle alakalı yine kadının suçu yok. Uzun yazınca mantıklı olmuyor. Sacmalamissin.
Bir bağlam olsun yahut size cevap olsun diye yazmadim canım sıkıldığı için ne geliyorsa sallıyorum sizi ciddiye alıp tartıştığım falan yok yani malsat gevezelikti hafi güle güle Haaa din ayrı kültür ayri
Aynen kardeşim bir paragraf yazı yazmışsın ama ciddiye almıyorsun. Gevezelik yaptığına katılıyorum.
Aman kaparlar tut kapat kafese 🙄🙄
Çıksın ya yeni insanlarla tanissin
O kadar mı kıskançlık boyutu 😆
Aldatcak seni
Her gün aynı pilav yenmez, vermiyorsa tabi aldatır
Atma ziya daha dün @flaneurx 'a askını ilan etcektin
O kim la? Karın mi?
Bilmiyomuş gibi yapma ajahhah
Valla tanımıyorum ne senaryo kuruyorsun
Utandı..
Tamam neyse ne dediğin belli değil
Belkide daha fazla