Yaşadığınız şehri, diğer şehirlerden farklı kılan veya en azından sizin için yaşanabilir olarak görülebilecek özellikleri nelerdir? İklimi, yemekleri, ulaşımı, doğal veya tarihi güzellikleri... Ne gelirse aklınıza. 😍👇
Ben başlayayım. Yaşadığım şehrin en güzel özelliği, küçük bir şehir olarak her yere yürüyüş mesafesinde ulaşabiliyor olmam. 😂
Benim şehrimde doyasıya yaşamak için en az 20 bin TL + gelire sahip olmanız gerek. Sonra da istediğiniz gibi her yeri gezer, her mekana az buçuk da olsa sağlam mekanlara girersiniz.
Ayrıca tarihi ve her şeye erişilebilirliği için yaşanabilir.
Yani bunun için o kadar çok şey sayabilirim ki... Ama ilk sırada kesinlikle yemeklerimizi söyleyebilirim. Birçok yörede birçok lezzetin tadına baktım. Ancak Adana gibisini pek görmedim. Adana mutfağı bence Türkiye'nin en iyi üç mutfağından biridir. Onun dışında insanı çok eğlencelidir. Bakmayın siz haberlere çıkan o insanlara. Buranın insanları öyle değildir. O tip insanlar her şehirde var. Ancak bizim adımız çıkmış 😅 Adana'ya gelen herkes insanları konusunda ön yargıyla geldiklerini ama bunun çok yanlış olduğunu söylerler. Üniversitedeki birçok arkadaşımdan duymuşumdur bunu. Onun dışında Adana yani işte. Fazla söze gerek yok 😎
Yaşanmaz ya ejzjahs Hava koşulları hiç benim sevdiğim şekilde değil Her yere yürüyerek gidilmiyor ama bu benim sorun ettiğim bir şey değil alıştım artık Yemekleri güzel bak o konuda hakkını yiyemem wjxjajs Ama 4 mevsimi yaşayabilirsin çokta kötülemeyelimm
Benim yaşadığım şehir biraz yaşanması zor bir şehir fazla kalabalık fazla yoğun aşırı trafik ama işte mecbur katlanıyor insan aslında ben alıştım diye bilirim ama... bir yakınım veya bir arkadaşım geldimi çok çabuk bunalıp kaçıyor evet güzel ama yaşanması zor bir yer diyorlar genelde 🤷
Güvenli bir şehir çok vukuat yok bir bayan gece yarısı güvenle tek başına gezebilir. Suriyeli yok denecek kadar az olsada taşkınlık yapmaya tıpası yemez yani kan alırlar bir tarafından. Afrikalı, Afgan ve Afrikalı ve Özbek çok çoğunluğuda erasmus