Ben internetten üzerinden tatil planlayanlardanım.😂 Seyahat acentelerine gitmeyi pek tercih etmiyorum. Tatil biletimi de kalacağım oteli de internet üzerinden ayarlıyorum. Peki siz hangi yöntemi tercih ediyorsunuz?

Ben internetten üzerinden tatil planlayanlardanım.😂 Seyahat acentelerine gitmeyi pek tercih etmiyorum. Tatil biletimi de kalacağım oteli de internet üzerinden ayarlıyorum. Peki siz hangi yöntemi tercih ediyorsunuz?
Bizim kalacağımız yer belli olduğundan dolayı, daha önceden aldığımız telefon numarasından arayarak rezervasyon veriyoruz. Telefon numarası için bazen internetten ararız, bunda sıkıntımız yok; ama rezervasyon konusunda internete kesinlikle güvenemiyorum. Trivago, tatil sepeti gibi sitelerden asla rezervasyon yapmıyorum, yoksa dolandırılırsam soluğu poliste alırım!!!
Görüş
6Görüş
Nereyi tercih edip nerden rezervasyon ve bilet işlerini halledebilirim genelde hep trivago dan yapiyordum
Tatil bileti almıyorum. Eskiden yazlığımız vardı oraya gidiyordum. Şimdi de ev kiralıyoruz. Uğraşamam otelle falan ben 😂
Tatil mi? :D Öyle şeyler de mi var ben duymadım 3 yıldır :D
en yakın dostum ets acentesi. yıllardır onunla ayarlarım
İnternetten alıyorum
İnternet üzerinden otel vs hepsini halleşiyorum
ucak bileti kendi sitelerinden, otel booking’ten
Tatil bileti mi o ne oluyor
En ucuz. com
En İyi Görüş