Tatil rezervasyonunuzu nereden yapıyorsunuz? Genellikle kaç gün/kaç hafta önceden rezervasyon yaptırırsınız?

Tatil rezervasyonunuzu nereden yapıyorsunuz? Genellikle kaç gün/kaç hafta önceden rezervasyon yaptırırsınız?
Ben enuygun. com sitesinden yaptırıyorum genelde. Oteli, uçak biletlerini oradan buluyorum. Kullandığınız kart puanlarını Encoin' e çevirerek Encüzdan' da biriktirebiliyorsunuz. Bu tarz birçok kampanya oluyor o yüzden bu siteyi kullanıyorum. 🥰
Evet ya harika fırsatları var
Görüş
9Görüş
Çalıştığım işyerinden yaptırıyorum. Benim asgari ücreti biraz erken yatırın tatile gidecem dedim onlarda kabul etti. Bekle beni dubai. Hesaplamalarıma göre hava alanına gidip geri dönemiyorum.
Değişiyor. Genelde online ya da tatil acentalarından yaptırıyorum. Günler öncesi yaptırdıklarımdansa son andakiler hep çok daha keyifli ve güzel oldu nedense.
anlık planlar güzel ya severim :D
Bookingden, corendon, Turkish airlines dan.
Ets'den yapıyorum. Bazen bir kaç ay bazen bir kaç hafta önceden yaparım.
Rezervasyonlu tatilleri pek sevmiyorum. Tatilim geldiyse direk atlıyorum arabaya kafa nereye ben oraya
o da iyi ya eğlenceli çok :)
tui almanya ve her yil bir iki defa tatile hep ordan alirim. Tabi bu bizim Yurdisi icin paket fiyatlari. TC de bilmiyorum. Bence resmi turizm acentalarin sitelerine bakin en Garantisi o.
Hayatımda hiç tatile gitmedim
aa gitsene
Köye gidecem kanka ne tatili
hahaha olsun ya :D
Yok kanka Munzur suyu var yüzüyorum denizin yan ürünü
Dur sana evimin manzarasını atayım dostum
Kapımın önü burası
Köy ama çok küçük bir yer dağın başı kimse yok 😂
Mia var başkada kimse yok
Sor bakalım burdan
hayallerden🤣🤣🤣
İnternetten