Hep yapsak mı diyorum ama kesin benlik değildir ya, o kadar eşya alıcam bi de benlik değilse boşa gidecek korkutuyor :( Kamp sizlik mi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep yapsak mı diyorum ama kesin benlik değildir ya, o kadar eşya alıcam bi de benlik değilse boşa gidecek korkutuyor :( Kamp sizlik mi?

Mükemmeldir, Bilen birisi ile kesinlikle gitmelisiniz. 5 dk çadır kurulur. Lazım olan eşyalar için araba şart. Temel 10 eşya var. Ben hepsini Bagaja atıyorum, İstanbul’dan Göcek tarafına gidiyorum, 10 gün çok sessiz yerde konaklıyorum. Tabi kamping alanları da var. Bazı yerlerde Ateş yakılabiliyor. 2 tane zorluğu var, duş almak ve tuvalet kolay değil. Yalnız kalmaktan korkuyorsan, tek gitmemenizi öneririm. Çünkü bazı yerler aşırı karanlık korkutucu oluyor, domuzlar denk geliyor, yılan vs. Şöyle yapabilirsiniz, 5 gün kamp alanı, 1 hafta otel ayarlayın. O zaman çok rahat oluyor. Göcek tarafına giderim, 5-6 yerde deneyim yaşadım. İlginç bir anı bırakıyor, güzeldir ama yaş ilerledikçe sıkıcı.
Kamp yapmak benlik değil yapanlara keyifli zamanlar dilerim 😄 Otelde kalırım diyeceğim ama o da çok masraflı, ya tanıdığın evi olacak ya da günübirlik gidip gezilip gelinecek başka yolu zor görünüyor.
Kamp benim için olmazsa olmazlar arasında gerek deniz kenarında gerek ormanda nerede olursa olsun..
İnönü yaylası kampından bir fotoğraf. Yan çıkıyor düzeltemedim :)
Ben çok severim. Bunu bu yaşıma kadar yani 18 ime ksdar ailemle denedim. Ve gerçekten çok keyif verici. En azından bir otele bir hafta kalma yerine o masrafla hatta ve hatta daha aziyla çok mükemmel bir kampla, herhangi bir yere sabitlenmeden güzel yerler görerek şahane bir tatil yamak gayet güzeldir. Denemelisiniz:)))
Cevap
22Cevap
Yanımda 1-2 dostum olsun benden iyisi yok. Süper oluyor.
Kamp tam bana göre hatta 2 hafta önce arsuzda atmıştık. Kampa gideceğin kişiyi iyi seçmelisin aksi takdirde o kamp kabusa dönüşebilir. Herkes kamp yapamaz. Özellikle kokoş kızlar 😄
Fazla bir şey almadan bir iki gün dene sonra karar ver Fethiye de yaşıyorum burada kamp yapan çok ve bir çoğu mutlu
mumkun degil :)
yattigim yedigim yer temiz olucak 5 yildizli hd tatilleri de sevmem ama temiz bir pansiyon ve guzel bir kahvalti kafi :)
Belki yanina malseme alip doğada yasamaya çalışmak mucadele etmek güzel ama. Modern anlamda kamp çok sıkıcı bence
hiç hemde.
tamamen bir otel insanıyım. kılımı kıpırdatmam tatilde. arabamı bile götürmeyip her yere taksi ile gidiyorum.
kamp zor iş ama bi okadrda değişik. denemelisin
Evvela otlakci olarak katil bir gruba
Hoşuna giderse malzemeleri alırsın
Kamp maceralari farkli ve macera dolu olur benim icin. Seviyorsan guzel geciyor zaman
Ekipmanın iyiyse aracında varsa çok güzel bir deneyim bence doğa ile bütünleşmek, ama bunu kamp yerinde değil kendin keşfettğin bir yerde yaparsan kimsenin olmadığı çok daha farklı hissettirecektir.
Evet ben cok seviyorum kampi gayet eylenceli oluyor fethiye katranci kampina gidiyorum gerci artik kalabaliklasti baska yere bakmayi dusunuyorum
Her gece 31 çekmeden uyuyamam internet lazim
Kamp yapmak bana göre 5 yıldızlı bir otelden daha rahat. Fakat çadırı kuracağım yeri iyi seçmelisin. Güneş yağmur bunların hepsi önemli detaylar. Eksik malzeme olursa sorun çıkabilir.
Kampta uyku kalitesini çok yüksek beklemeyeceksin kuru yere bile yatmayı göze alacaksan gideceksin ne kadarda şişme yatak falanda olsa olmuyor
Kesinlikle benlik
Denemek isterim bir kere
Çok istiyorum ama perişan olurum kesin:)
Yapamadığımdan benlik mi değil mi vilmiyorum
çadırı kurmak şart kamp yaparken
Yakın arkadaşınla gidersen güzel olurdu evet
Eskiden yapardım şu an vaktim yok buna .:D
Benlik ama daha yapmadım ne yazık ki
kampçılara bir soru: nereye s*çyoruz?
jsakfhkajhf heyecanla bekliyoruz
cidden merak ediyorm
Toprak kazıp oraya yapıyoruz sonrada üstünü kapatıyoruz :)
denize
Benide çağırrrr
Evet yanıma erkekler arıyorummm ;)
ben geleyim
Sadece sevdiğin erkekle olmak varken niye böyle :((
Ah evet..
Ben seviyorum ya
Yanımda sevdiğim kız olacaksa tam benlik
tam benlik
Korkarım
Neden
evet severim