8 gün İstanbul'da olucam
ilk kez gelcem
nereleri gezmem gerek?
ilk kez gelcem
nereleri gezmem gerek?
Mutlaka Fenerbahçe / Kalamışa gidip görmeni öneririm. O kadar sakin ve huzur veren bir ortam ki şarkıda geçtiği gibi "Bir tatlı huzur almaya geldim Kalamış'tan" hakkını veriyor.
Kız kulesini öncelik tanı. İçini gez dolaş, ardından Validebağ korusuyla devam et "Hababam Sınıfı" müzesi mevcut. Ardından Moda' da "Barış Manço" müzesi de görülmeye değer.
BEŞİKTAŞ / ORTAKÖY
Çırağan sarayını gezme şansım olmuştu, hele bahçesinin o boğaza bakan kısmı muhteşem. Hemen ilerisinde ise "Deniz Müzesi" mevcut. Veee Ortaköy Camiinin yanında kumpirci var. Boğaz manzarasına karşı güzel bir vakit geçirmelik yer.
SUNAY AKIN OYUNCAK MÜZESİ / BOSTANCI
İçimdeki çocuk hala yaşıyor dersen burası mutlaka gitmen gereken bir yer. Her döneme ait oyuncakların yer aldığı müze vaktini doya doya geçirmeni sağlayacaktır.
Şimdiden iyi tatiller, gezmeler... 😎
İstanbul'da gezilecek o kadar çok yer var ki hangi birini önereyim bilemedim. Bence önce tarihi yerleri gezmeye başlamanız gerekir, ben olsam öyle yapardım.
Cevap
14Cevap
-Sultanahmet ayasofya topkapı sarayına 1 gününü ayır
-kadıköyde bağdat caddesine git bir akşam. Gündüzünde modayı gez
-bebek sahilinde yürü. Beşiktaştan başlayıp bebeğe kadar 1 saat boğaz boyunca yürü
-çengelköye geç anadolu yakasında. Kanlıca yoğurdu ye. Çengelköyde börek ya da kokoreç ye
-çamlıca kulesine çık. Çamlıca camiini gez
eyüpsultana git gez
Birtek Sen ciktin okadar emek Veren cok sagol
Müsadenle bisey daha sorcam İstanbul kart hala var mı ? Onsuz gemiye binilmiyor orada degilmi?
ahaha bu bildiğin çorba. böyle şehir gezilmez. bir ordan bir burdan 😂😂😂😂
@fatoşşistt anlamadim
@fatossisttB en aklıma geleni sırasız yazdım. Sekiz günlük bir rehber çıkarmadım. İsterse onu da çıkarırım. Sorun olmaz.
İstanbulkart hala var. Zaten onsuz gezemezsin.
çok yer var..
ama ilk başta pierre lotti tepesi, beşiktaş sahil, salacak, tarihi yarımada, kadıköy barlar sokağı, istiklal caddesi..
o kadar çok yer var ki..
dolu dolu 8 gün geçer..
Bence Beyazıt tan başla aşağıya doğru yürü Sultanahmet meydanı ordan Gülhane parkı ordan çok Eminönü düz devam et taksim yap aşağıya in Beşiktaş a ordan Ortaköy meydan a git
Knk Avrupa yakasına pek hakim değilim yalnız anadoluda güzel tavsiyeler verebilirim ama biraz ne aradığına bağlı mesela ben Sakin bir ortam severim Beykoz taraflarına gidiyorum bundan dolayı
beşiktaş taksim piere loti ortaköy sultanahmet uskudar beyoğlu
Oho ben 10 yıldır İstanbul'dayım hala bitiremedim 😂😂
Gezdirirdim ama ders çalışıyorum
Nekadar iyisin 😍
Bende hiç gitmedim bugüne kadar
Trafikten gezmek denirse ne ala 😁
İzmiri gez boş ver istanbulu
bende senin gibi gezmek için gidicem bakalım
Gezme bence boş ver
Niye? Ne alaka?
Masraf kanka masraf
Ay Sen onu düsünme