Uçak biletini alırken konfor ve güvenliğe mi önem verirsiniz yoksa sizi gideceğiniz yere götürse yeterli mi?

THY mecburen tercih ediyorum. Çorlu'dan sadece THY var Adana'ya. Ama mecbur olmasam en ucuzunu almaya çalışırdım. Hayat bana her şeyin pahalısını mecburen aldırıyor. Mesela arkadaşlara bakıyorum düşük marka ayakkabılar alıp çeşit çeşit giyiyorlar. Ben ayak numaram büyük diye alamıyorum. Mecburen adidas , nike almak zorunda kalıyorum. Çok zoruma gidiyor kanka sırf ayağım büyük diye marka kazığı yiyorum 🤦
Bir an önce götürse yeter.
18 saatlik bir güneydoğu asya uçuşu olsa ne yaparsın kral? :D
Rahatıma bakarım 😄
Teşekkürler
Normalde ben en ucuzuyla giderim ve dönüşte bagaj hakkı olmasına tek önem veririm ve sabah uçuşlarından nefret ederim, ancak bu sene THY'yle gitmek istiyorum
Bir gün binersek uçağa karar veririzde, kazasız belasız, götürse yeter. 😃
Konforlu bir uçağa bindikten sonra konforsuza binmek istemezsin emin ol. :D
Cevap
14Cevap
Müşteri de alsa ben de alsam uygun fiyatı seçiyorum. Pegasus yemek vermiyor, thy ve Anadolu jet daha dakik. Duruma göre yani.
Konfor ve güvenlik önemli
Güvenlik ve kalite önemli tabii ki.
Uçan tenekeye de binmek istemem.
Uçakta yemek yenmez su içilmez ilk kez biniyorsun galiba bikere İnternete yaz anlarsın çalışanlar su ve yemeklerini kendileri getirirler çalışan tanıdıklarım var ćünki artı yemek çok önceden pisirilip geliyor
Pegasus ve anadolu jet deneyimim oldu fena değildi. Birde türk hava yollarını deneyeceğim birgün bakalım nasıl olacak.
Önce fiyat konfor skalasına bakıyorum.
Atlas Jet ile uçuş yapardım genelde. Harika bir hizmeti vardı.
Beni hedefe ulastırsın gerısı onemlı degıl. En konforlusu sandviç ve portakal suyu verıyor. Çok fark yok yanı :)
Uçak bileti alırken daha çok verdiği hizmete önem veririm.
Uçak bileti alacak param olsun yeterli ucuz olsun 😅🤣🤣
Mecbur kalmadıkça tek bir hava yolu şirketini seçerim. Konfor ve güven cok önemlidir.
Hayatımda bir kere uçağa bindim onda da Yusuf Yusuf gittim ha bire türbülans oluyordu. Bir daha da binmek nasip olmadi
Ön koltuklarda oturmaya uçağın kanat ve yakınlarında oturmamaya özen gösteririm çok sarsıntı oluyor yer olmazsa mecbur biniyoruz yapacak bir şey yok
Gideceğim yere götürsün yeter
Güvenli olması önemli
Ölmeden gideyim yeterli 😅
Dolmuş bile dokuz lira olmuş uçak hayal
Konfor ve güvenlik her zaman önde gelir
Gideceğim yere hangisi varsa yeter
Götürsün beni yeter
Güvenlik daha önemli
Hiç uçağa binmedim
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?