Kızlar Bir Adım ÖneMerhaba Antalya💃 Antalya da yapılabilcek aktiviteler nelerdir? Görülmesi, gezilmesi gereken yer neresidir? Ne tür çeşitli günü birlik etkinliklere katılabilirim? Toplu taşıma/ raylı sistem ile nerelere gitmeliyim? Sanatsal olarak katılabileceğim günü birlik bir aktivite var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Antalya da yaptığınız, deneyimlediğiniz şeyler nelerdir?
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konyaalti sahiline gittim Gemi turu yaptim 7 mehmetler lokantasi süper ötesi Ve Serikde gelin selalesine mutlaka git Düden selaleside muhtesem Diger yandan rafting, zipline, jetsky ve parasüte bindim. Antalya suluada da okadar güzel sahil varki maldivler gibi
Antalya da gezecek o kadar çok yer var ki ilçeleri araçsız gezmek zor. Sandland var mesela kumdan heykel müzesi açık alanda. Kaleiçi ve civarı 1 hafta bile oyalar seni.
Kaleye çık kalede 2 zeytinli ağaç var zeytin ağacının bir tarfi siyah diğer tarafı yeşil zeytin mukemmeldir kesinlikle onu gör keleden arabayla çıkılan yerde sağ tarafta bir midyeci var orada midye tava ye kesinlikle akşam kesinlikle ordaki tam hatırlamıyorum ismini ama limanın olduguu yerde oranın en büyük bari var ve açık hava kesinlikle gitmelisin fiyat olarak biraz uçuk Ama muhteşem bir mekandır akşam gemi turlarinda gezmelisin... ve daha birsuruuu şey var
Yaz bana anlatayım antalyalıyım Antalya’da herşeyi biliyorum bak mesela kaleiçine git Kumluca da Olimpos a git yine Kumluca da gelidonya feneri var ora git Alanya kalesi var ora git kaş a git kaputaş plajını öneririm finikeinin denizi taşsız olur oraya da git yine adarsan da tekne turuna git aklıma gelmiyor gelince yazarım
Ben müstakbel eşimi bekliyorum olarak söylüyorum onları.. evet madem isteğin bu Allah benim gibilerden korusun sizi evlenmeden ilişkiye giren bekaretini bozan sonra da dönüp başkasına giden malları verdin size inşaaaaaallah...
Senin bekar olduğun ve evli olduğunu da o kadar belli ki... tamam bir kere ilişkiye girmek sana bir ömür yetiyor mu sanıyorsun sen neyin kafasını yaşıyorsun? Tamam o zaman ben bir kere ilişkiye girdim bir daha olmasın... ilişki tek seferlik mi sanıyorsun sen asıl Allah sizin gibilerden korusun!
Tatil için gittim hep. Tavsiyem kaş tarafına gitmen ve mutlaka koyları gezmen. Otelde kalıyırsan tıkılıp kalma. Hee bir de Kleopatra plajı övüldüğü kadar güzel değil , çok fazla kayalık ve pahalı bir plaj.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Konyaalti sahiline gittim
Gemi turu yaptim
7 mehmetler lokantasi süper ötesi
Ve Serikde gelin selalesine mutlaka git
Düden selaleside muhtesem
Diger yandan rafting, zipline, jetsky ve parasüte bindim.
Antalya suluada da okadar güzel sahil varki maldivler gibi
Antalya da gezecek o kadar çok yer var ki ilçeleri araçsız gezmek zor. Sandland var mesela kumdan heykel müzesi açık alanda. Kaleiçi ve civarı 1 hafta bile oyalar seni.
Kaleye çık kalede 2 zeytinli ağaç var zeytin ağacının bir tarfi siyah diğer tarafı yeşil zeytin mukemmeldir kesinlikle onu gör keleden arabayla çıkılan yerde sağ tarafta bir midyeci var orada midye tava ye kesinlikle akşam kesinlikle ordaki tam hatırlamıyorum ismini ama limanın olduguu yerde oranın en büyük bari var ve açık hava kesinlikle gitmelisin fiyat olarak biraz uçuk Ama muhteşem bir mekandır akşam gemi turlarinda gezmelisin... ve daha birsuruuu şey var
Yaz bana anlatayım antalyalıyım Antalya’da herşeyi biliyorum bak mesela kaleiçine git Kumluca da Olimpos a git yine Kumluca da gelidonya feneri var ora git Alanya kalesi var ora git kaş a git kaputaş plajını öneririm finikeinin denizi taşsız olur oraya da git yine adarsan da tekne turuna git aklıma gelmiyor gelince yazarım
Buradakiler boş yapıyor gel sen bana sor
Aspendos, Side antik kenti, hadrian kapısı, Antalya müzesi, düden veya kurşunlu şelalesi pek çok yer var.
Merkezde mi olacaksın uzak ilçelerine gidebilecek misin ona göre tavsiyeler değişiklik gösterir
Neresine geliyorsun merkeze mi yoksa ilçelerine mi?
Ve ne zaman geliyorsun?
Saat kulesinin ordan limana in gemiye bin güzeldir oralar (merkezde)
Çarşıda da takilabilirsin
Muğla'dan sonra en güzel ilimiz olduğunu düşnüüyorum
Antalya’nın neresinde bulunuyorsun ona göre tavsiyede bulunabilirim
Sadece otel için gitmiştim. Daha, detaylı gezme zamanım olmadı.
14 yıldan beri Antalya'da yaşıyorum Antalya'yi bir gün içerisinde gezmek imkansız önce geleceğin ilçeyi belirle ve ona göre sana yardımcı olalim...
Bulundum ama gezmelik değil iş için gitmiştim
Ya🤔 bir daha gezmek için gidebilirsin belki. Ufak bir tatil kimin için iyi olmaz ki? ☺️
Evet güzel olur ama tek başına da gidilmez ki
Manavgat şelalesi Side antik kenti
Tavsiyelerin için teşekkür ederim!☺️ Bana çok yardımcı oldun.
Alanya kalesi var birde Alanya da Damlataş mağarası
Rica ederim iyi gezmeler ☺️
Teşekkür ederim ☺️
Bulundum ama küçükken
Yaşadığın deneyimleri hatırlıyor musun? 🤔
Evet, alanyada (4 yaşında ilk tatilimdi) bana bikini almışlardı, bi tane kızın Mayosunu görüp ben de mayo istiyorum diye ağlamıştım jsjsjs
Ya bu çok saf bir duygu! 🤔☺️ çok tatlı.🥳
☺️🥰🤩
Otellere gittim sadece
Süper bir tatil! 🥳 Gezme imkanını değerlendirdin mi?🤔
Otelden çıkmadık hiç ya 8-9 kez gitmişimdir. 5 yıldızlı otel olunca zamanın kalmıyor
Evet eski eşim oralıydı
Kemerde yaşıyorum 2000 den beri
Alanya ve konyaaltına gittim
Bulunmadım ne yazık ki
Ben balayına oraya gitmiştim çenger beach hotel
Hani evli değildin sen yalancı Allah senin karşına senin gibi insanlar çıkarsın iki yüzlü
Ne yalancısı ya yalan söylemekten Allah korusun ben evli değilim demedim hiçbir zaman hiç kimseye söylediysem evliyDİM demişimdir
Boşandım ben
Eşimi bekliyorum eşimi bekliyorum şöyle böyle diyip durdun tek kafa cnsellik
Allah sizden korusun
Ben müstakbel eşimi bekliyorum olarak söylüyorum onları.. evet madem isteğin bu Allah benim gibilerden korusun sizi evlenmeden ilişkiye giren bekaretini bozan sonra da dönüp başkasına giden malları verdin size inşaaaaaallah...
Ya zaten cinsel ilişkiye girmişsin ne kafası yaşıyorsun
Boş konuşuyorsun itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Yalancı iki yüzlü Tek kafan cnselliğe basıyor başka işlevin yoj
Senin bekar olduğun ve evli olduğunu da o kadar belli ki... tamam bir kere ilişkiye girmek sana bir ömür yetiyor mu sanıyorsun sen neyin kafasını yaşıyorsun? Tamam o zaman ben bir kere ilişkiye girdim bir daha olmasın... ilişki tek seferlik mi sanıyorsun sen asıl Allah sizin gibilerden korusun!
Aynen denginize denk gelin bizim gibiler size fazla
Sana Dm atamıyorum
Asıl bizim gibiler size fazla bir harfi dahi haketiyorsun kendi seninle evlenip senin bu halini gördükçe seni aldatan birie denk gelirsin inşallah
Dmden ne yapacaksın senin gibi birisiyle Dmden konuşamadık artık
Burdan söyle
Gerçi diye gelip hakaret edeceksin değil mi
Dm den konuşmuştuk
Dm aşık atmıyorsam senin sorunun
İşte artık konuşmam diyorum ben de
Özel bir şey söyleyeceğim
Sana üzüldüğüme cidden pişman oldum, laf söyleyip engellemek kolay bir kez daha inandım iki yüzlü olduğuna doğru ve saf sevgiyi hak etmiyorsun!
Attığın sorulardan bile belli Allah senin gibilerden cidden korusun
Yorum yapma göremiyorum
İnternetten bakabilirsin çok güzel yerler var
Senin deneyimlediğin bir aktivite veya gezilmesi gereken yer! Dediğin bir yer var mı
Kaleiçi Xanthos Antik Kenti Patara Plajı Manavgat Şelalesi Rhodiapolis Antik Kenti
Buralar gerçekten güzel
Bir çok defa gittim.
Yaşadığın deneyimleri bana aktarırsan çok mutlu olurum!☺️
Tatil için gittim hep. Tavsiyem kaş tarafına gitmen ve mutlaka koyları gezmen. Otelde kalıyırsan tıkılıp kalma. Hee bir de Kleopatra plajı övüldüğü kadar güzel değil , çok fazla kayalık ve pahalı bir plaj.
Wow! Bu güzel bir bilgiydi. Deneyimlerimi benimle paylaştığın için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim , iyi eğlenceler
Bulundum çok kez
Deneyimlerimi bemimle paylaşmandan çok mutlu olurum!☺️
Deplasmana gittik.
Wow! Güzel. Peki gezme imkanı buldun mu?
yok ya tekel gasp ettik sadece o kadar bide maç
Tekeli gasp etmek mi?🤔 hmm! Bu beni biraz düşündürdü.
Gittim
Bulundum
gitmedim
hayır
Hayır bulunmadım
Hayır hiç gitmedim.
Hayır gitmedim.
Bulundum.
Evet yaşadım
Peki deneyimlerini bana aktarırsan çok mutlu olurum ☺️
Herkesle konuşacaksan ben yazmim
Herkse açık bir soru! Farklı görüşler ve deneyimleri keşfetmek için burdayım! Şahsi olarak değil maalesef! ☺️ Hayatta iyi şanslar !
Ant berbat Bi şehir herkes uyuşturucu kullanıyor kara kemer side güzel insanlarına güvenme
Tavsiyelerin için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Evet bulundum
Neler yaptın🤔 deneyimlerini bana aktarırsan çok mutlu olurum☺️
Hey! Burak. Gerekli olan deneyim ve tecrübelerini buradan aktarabilirsin! Şimdiden teşekkür ederim ☺️
Düden şelalesi git
Kemerrrrrr
Esim gidiyor is için