Tatil & Seyahat Arkadaşlar eliniz de olsa nereye gitmek isterdiniz? ElyaMelik Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yorumları alalım bakalım Not " Bu Üç Şehirden " Antalya İzmir Bursa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar eliniz de olsa nereye gitmek isterdiniz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 489 cevap paylaştı. izmirli olduğum İzmir'de gezmediğim okadar çok şehir var ki. 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Bursa'ya gitmezdim. Diğerlerine zaten gidiyorum sürekli. 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzmir kesinlikle ikinci sırada ise Antalya gelir benim için 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ankara'ya nemsiz bir yer nasıl hissettiriyor merak ediyorum 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 660 cevap paylaştı. İyi böyle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Antalya
izmirli olduğum İzmir'de gezmediğim okadar çok şehir var ki.
Bursa'ya gitmezdim. Diğerlerine zaten gidiyorum sürekli.
İzmir kesinlikle ikinci sırada ise Antalya gelir benim için
Ankara'ya nemsiz bir yer nasıl hissettiriyor merak ediyorum
Zaten Antalya dayım..
Gel Ne zaman istersen gidelim
Üçüne de gittim
İzmir tabiki
Kadınları için İzmir tabiki de
Üçüne giderim
En güzeli antalya
İyi böyle.
İzmsir