Tatil & Seyahat Sizi dünyanın en güzel yerlerine göndereyim mi? Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Malum zam üstüne zam yiyoruz benzin almış başını gidiyor elektriğe dogalgaza taze zam yapıldı sigaraya da yolda diyorlar bende tatili ayağinıza getirdim 😂gözlerinizi kapatın kendinizi orada hâyal edin 😎 Hadi hadi uçak biletiniz benden 😎 Sizi dünyanın en güzel yerlerine göndereyim mi? Cevapla Tatil Soruları En Güzel Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Yabancı ülke olsun amerika kıtası gibi 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Orası daha ucuzdur 🤣 Suriyeli, Afgan, Pakistanlı yoktur 😁 0 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Na pali kıyıları Hawaii Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı. Gönder bakalım nereye göndereceksen, hazırım.😄 3 5 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ubud, Endonezya muazzam yer Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Kız ben oralarda yapamam şöyle Türkiyeden bir yerlere gönder.😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Hmmm seni Trabzon uzungöle göndereyim 😂 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Olur bak orası zaten merakta ettiğim bir yerdi...Hadi fırlat beni oraya.😄 Yorumla etkindusunceler +1 yıl Ubud konusunu bir daha düşünmek lazım sanki..www.tripadvisor.com.tr/...ianyar_Regency_Bali.html Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nolur gönder 🥺Kar kış kiyametin koptuğu yere gönder 🙏 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kar kış kıyamet olan bi yer alayım 😀 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Svalbard, Norveç Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Beni ılık olan bir yere gönder 😀 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Skye Adası, İskoçya burası iyi Yorumla u _Süveyda +1 yıl Güzel Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Lütfen biraz medeniyet 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Antilop Kanyonu, ABD vallahi harika bir yer Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benim yerime git sen hakediyorsun. 1 5 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Zakintos, Yunanistan Yorumla HissizProfil +1 yıl Sana da Masai Mara, KenyaHadi selam söyle Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Kime Yorumla HissizProfil +1 yıl Gittiğin yerdekilere Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Aleykümselam Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı. İyiyim ben ülkemde. Bir yere gitmek istemiyorum. 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂kapadokya iyidir o zaman Yorumla Sakaryalim +1 yıl Bak orası iyi. Gideyim ben 🥰 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Gönderin harika olur🤗 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Machu Picchu, Peru Puro sarmayı ögren burada Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl 😂puro sarmayi öğrenirim teşekkür ederim 🤗 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gitmiş kadar oldum 😅 1 8 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Göndermiyorum seni 😒 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Niçün. Ayran içtik ayrı mı düştük 🙄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Gitmis kadar olmuşsun Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Banff Ulusal Parkı, Kanada soğuktur yanina mont bot al kxjxdj Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Soğuğu severimde. Baya soğuk yere göndersin. Beraber gidelim üstüne sende birşeyler al.😅Buda karması olsun Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl O değil benim hiç montum botum olmadı 😂😂 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl tamam işte bu sayede olur 🤣Herşeyin ilki vardır Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 880 cevap paylaştı. Uff fbe şansa bak bekliyorum :) 1 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Azor Adaları'na gönderiyorum Portekiz muazzam yer Yorumla novel +1 yıl Görsellerden baktım da gerçekten harika :) ben karadenize bayılırım orası gibi bayılıp gelicem :D Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Kolonya göturmeyi unutmayin xnjxxn Yorumla novel +1 yıl Bir Portekiz hatunu öpsün ayıltsın eşek değiller ya :D Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Bshxdhdhhdbs duydunuzmu Yorumla novel +1 yıl İnşallah duymuşlardır. :D Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Seni bekliyorum gözlerim kapalı 😂 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Porto Riko ✌️ Yorumla PromisedLand +1 yıl Eşyalarımı toplasaydım bari 😂 Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olur )) 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Victoria Şelaleleri, Zimbabve-Zambiya Yorumla Larviya_-_ +1 yıl Teşekkür ederim , 🦋 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gönder 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Faroe Adaları Yorumla düşünen_biri +1 yıl Gonderdigine değsin bari 😄 güzel ada mı 😄 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sicilya adaları? 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Büyük Bariyer Resifleri, Avustralya Yorumla
_eოeralԃ_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl olur 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tekapo Gölü, Yeni Zelanda çiçekler misss Yorumla _eოeralԃ_ +1 yıl çok güzel bayıldım teşekkür ederim 🌸🌺 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Gönder. 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Laguna Colorada, Bolivya Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Cabo San Lucas, Meksika Yorumla Minikbalkız +1 yıl Teşekkür ederim beğendim 🌸 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nereye nereye 1 3 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Denali Ulusal Parkı iyidir Amerika biraz uzak ama çekirdek alirsın yanına yol uzun Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Doğum hava ohhh miss bolca balık offf 🤩 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl #dogal Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gönder bakalım 1 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Trolltunga, NorveçO kaya ucunda foto çekil mutlaka Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Önce Kapadokya ya gideyim de 😅😃Sen gittin mi ki Norveç e Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Yaw yok ne işim var 😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Mutlaka kaya ucunda çek ama 😅😂 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Görseli güzel 😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Bahçe görseli de güzel 😃 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bak ama güzel olsun lütfen. 0 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Victoria Şelaleleri, Zimbabve-Zambiya Yorumla guapomorena +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂 Yorumla guapomorena +1 yıl Seni de gönderecek bir soru bulunur elbet Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ama güzel yer sahsen ben beğendim Yorumla guapomorena +1 yıl Bende beğendim, çok düşünmediğine eminim Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl çabuk kokoreçler soğumadanbi 100 mt ileriye 0 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Jdjdhhdd😂😂😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Evet, kapadım.. 😄 1 5 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Galapagos Adaları, EkvatorTekel yok orada sigaranı almayi unutma 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Çayımı da alırım.. Hadi fırlat beni oraya.. 😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Dikkat et yanma 😂firlatırken Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kibar ol sen de.. 😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Olduğu kadar 😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nereye mesela 😂 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Halong Bay, Vietnam Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hadi gönder bakayım 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Playa de Las Catedrales, İspanya Yorumla emre00 +1 yıl www karnaval Yorumla
Viiii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Gönder 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Baobabs, Madagaskar Yorumla
Gallager96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Boracay, Filipinler Yorumla Gallager96 +1 yıl Kabul ettim biek 🤗 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı. Umut taciri 0 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Kjfjfjfjf 😂 almanya diye İstanbul'a götürcem Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl neyle göndereceksin 0 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Uzay mekiği Yorumla Asude-m +1 yıl valla gönder beni bu sığınmacı ve kaçak bataklığından Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yabancı ülke olsun amerika kıtası gibi
Orası daha ucuzdur 🤣 Suriyeli, Afgan, Pakistanlı yoktur 😁
Na pali kıyıları Hawaii
Gönder bakalım nereye göndereceksen, hazırım.😄
Ubud, Endonezya muazzam yer
Kız ben oralarda yapamam şöyle Türkiyeden bir yerlere gönder.😄
Hmmm seni Trabzon uzungöle göndereyim 😂
Olur bak orası zaten merakta ettiğim bir yerdi...
Hadi fırlat beni oraya.😄
Ubud konusunu bir daha düşünmek lazım sanki..
www.tripadvisor.com.tr/...ianyar_Regency_Bali.html
Nolur gönder 🥺
Kar kış kiyametin koptuğu yere gönder 🙏
Kar kış kıyamet olan bi yer alayım 😀
Svalbard, Norveç
Beni ılık olan bir yere gönder 😀
Skye Adası, İskoçya burası iyi
Güzel
Lütfen biraz medeniyet
Antilop Kanyonu, ABD vallahi harika bir yer
Teşekkürler 😃
Benim yerime git sen hakediyorsun.
Zakintos, Yunanistan
Sana da Masai Mara, Kenya
Hadi selam söyle
Kime
Gittiğin yerdekilere
Aleykümselam
İyiyim ben ülkemde. Bir yere gitmek istemiyorum.
😂kapadokya iyidir o zaman
Bak orası iyi. Gideyim ben 🥰
Gönderin harika olur🤗
Machu Picchu, Peru
Puro sarmayı ögren burada
😂puro sarmayi öğrenirim teşekkür ederim 🤗
Gitmiş kadar oldum 😅
Göndermiyorum seni 😒
Niçün. Ayran içtik ayrı mı düştük 🙄
Gitmis kadar olmuşsun
Banff Ulusal Parkı, Kanada soğuktur yanina mont bot al kxjxdj
Soğuğu severimde. Baya soğuk yere göndersin. Beraber gidelim üstüne sende birşeyler al.😅
Buda karması olsun
O değil benim hiç montum botum olmadı 😂😂
tamam işte bu sayede olur 🤣
Herşeyin ilki vardır
😂
Uff fbe şansa bak bekliyorum :)
Azor Adaları'na gönderiyorum Portekiz muazzam yer
Görsellerden baktım da gerçekten harika :) ben karadenize bayılırım orası gibi bayılıp gelicem :D
Kolonya göturmeyi unutmayin xnjxxn
Bir Portekiz hatunu öpsün ayıltsın eşek değiller ya :D
Bshxdhdhhdbs duydunuzmu
İnşallah duymuşlardır. :D
Seni bekliyorum gözlerim kapalı 😂
Porto Riko ✌️
Eşyalarımı toplasaydım bari 😂
Olur ))
Victoria Şelaleleri, Zimbabve-Zambiya
Teşekkür ederim , 🦋
Gönder
Faroe Adaları
Gonderdigine değsin bari 😄 güzel ada mı 😄
Sicilya adaları?
Büyük Bariyer Resifleri, Avustralya
olur
Tekapo Gölü, Yeni Zelanda çiçekler misss
çok güzel bayıldım teşekkür ederim 🌸🌺
Gönder.
Laguna Colorada, Bolivya
Olur
Cabo San Lucas, Meksika
Teşekkür ederim beğendim 🌸
Nereye nereye
Denali Ulusal Parkı iyidir Amerika biraz uzak ama çekirdek alirsın yanına yol uzun
Doğum hava ohhh miss bolca balık offf 🤩
#dogal
Gönder bakalım
Trolltunga, Norveç
O kaya ucunda foto çekil mutlaka
Önce Kapadokya ya gideyim de 😅😃
Sen gittin mi ki Norveç e
Yaw yok ne işim var 😂
Mutlaka kaya ucunda çek ama 😅😂
Görseli güzel 😂
Bahçe görseli de güzel 😃
Bak ama güzel olsun lütfen.