Tatil & Seyahat Türkiye'de tatil yapması en masraflı yer neresi? MrSakal Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence Bodrum. Artık o bölgelerde tatil yapmak için döviz kazanıyor olman gerekiyor. Türkiye'de tatil yapması en masraflı yer neresi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Antalya olabilir 0 0 Yorumla
expectopatronumm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl kıbrıs ama her kuruşuna değer. şimdi demeyin o ada diye sonuç olarak türkiyenin bi parçası 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Zamanında gitmiştim ama çok ısınamamıştım. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz bodrumdayiz bu yıl bir ay eşim ve oğlumla.170 bin TL ödedik şubatta şimdi çok artmış. turkiyede olsak gidemeyiz çok zengin olmak lazım 0 2 Yorumla MrSakal +1 yıl 170 çok uçuk bir miktar ya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi daha fazla 80 bin TL fark var Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 710 cevap paylaştı. Yani o taraf hep yüksek lahmacun ve şezlong fiyatlarıyla gündem oluyor zaten daha yaz gelmeden. 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 490 cevap paylaştı. Sen Alaçatıyı görmedin galiba reis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Antalya olabilir
kıbrıs ama her kuruşuna değer. şimdi demeyin o ada diye sonuç olarak türkiyenin bi parçası
Zamanında gitmiştim ama çok ısınamamıştım.
Biz bodrumdayiz bu yıl bir ay eşim ve oğlumla.170 bin TL ödedik şubatta şimdi çok artmış. turkiyede olsak gidemeyiz çok zengin olmak lazım
170 çok uçuk bir miktar ya.
Şimdi daha fazla 80 bin TL fark var
Yani o taraf hep yüksek lahmacun ve şezlong fiyatlarıyla gündem oluyor zaten daha yaz gelmeden.
Sen Alaçatıyı görmedin galiba reis
Çeşme
Evet öyle
her yer